Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Deputatul care a trecut prin 4 partide în 4 ani: Sunt un om de dreapta, dar cu inima de stânga

Ioan-Liviu Balint a ajuns deputat, pentru prima dată, în 2016 pe listele PMP.
În 4 ani de mandat Balint a schimbat 4 partide în Parlament
Balint a fost în deputat în PMP, PSD, PRO România și PNL
Ioan-Liviu Balint: ”Din păcate, așa a fost cursul acestui mandat, nu regret”
Ioan-Liviu Balint candidează în 2020 pe lista PNL Dâmbovița pentru Camera Deputaților
Performanță greu de atins, însă nu pentru deputatul Ioan-Liviu Balint. El a reușit ceea ce puțini pot. Să facă parte din patru partide în cei patru ani de mandat. Nu regretă nimic din ceea ce a făcut pentru că este „un om de echipă”. E adevărat că totul ține până când schimbă echipa.

Iar pentru cei care-l critică și-l numesc „traseist”, el le spune că nu îl cunosc.
„Nu regret și nu îmi pare rău de nicio faptă. Sunt un om de echipă și în momentul în care mă alătur acelei echipe joc cu acea echipă. Dacă astăzi joacă la Steaua, este un adevărat stelist, dacă de mâine joacă la Dinamo, este câine până la moarte”- Ioan- Liviu Balint, candidat PNL Dâmbovița

Balint are o explicație pentru fiecare plecare din acești patru ani de deputat.
Acum este devotat PNL-ului și spune că e gata să dea tot pentru a obține rezultatele dorite atât la parlamentare, cât și în guvernarea țării.

Noi îl credem, mai ales că deja are un loc asigurat la Senat pe listele PNL Dâmbovița.
„În urma rezultatelor slabe de la europarlamentare, am cerut colegilor mei din PSD ca să își asume fiecare rezultatul, nu s-a dorit, am făcut un pas în lateral. Am luat decizia împreună cu colegii mei, domnul ministru Sorin Câmpeanu, domnul ministru Daniel Constantin, să punem umărul la instalarea noului guvern Orban. Din 6 ianuarie s-a luat decizia ca cei 7 membri PRO România din Camera Deputaților, am trecut la PNL”, a spus Ioan- Liviu Balint, candidat PNL Dâmbovița

Pentru președintele PNL, Ludovic Orban explicația este simplă: unii traseiști au fost liberali cândva. Oameni de dreapta, cu inimă de stânga. (AlephNews)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *