Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Deputatul Claudiu Năsui mai spală din rușinea USR

După ce luni a scris despre darul de un miliard de euro pe care guvernul îl face unor corporații internaționale, marți deputatul USR Claudiu Năsui a făcut o analiză a structurii PNL.

„11.5% din actualul grup parlamentar PNL provine din PSD sau ALDE, fix adversarii pe care îi antagonizau înainte.
Cei care condamnă traseismul și dau vina pe predecesorii lor nu au nicio problemă să ii primească pe arhitecții dezastrului în mijlocul lor. Vorbim deja de o masă critică primită în PNL din rândul celor care au votat unele din cele mai nocive modificări legislative ale ultimilor ani.
Printre proaspeții liberali se numără și fostul senator ALDE Viorel Ilie, un apropiat de-al lui Dragnea și un apărător al modificărilor legislative ale acestuia.
Lista continuă cu alți 3 senatori și 9 deputați, asta doar în rândul celor care au trecut oficial spre grupul parlamentar al partidului național liberal. Nu mai vorbim de «independenții» care merg fie spre un partid, fie spre altul, în funcție de ce li se oferă și sunt folosiți strict ca masă de votare, nu ca reprezentanți ai intereselor românilor care i-au pus acolo.
De ce sunt atât de neclare liniile de demarcație în politica românească? Ei bine, partidele tradiționale au o istorie comună, iar aici mă refer la o continuă migrație a membrilor dintr-o parte în alta. Doar pentru că cineva a fost ani buni în PSD nu înseamnă că nu a plecat din PNL, sau invers.
USR reprezintă o alternativă în adevăratul sens al cunvântului deoarece aceste metehne vechi ale politicii românești nu au ajuns să ne afecteze. Reformele pe care le propunem sunt unele curajoase care nu depind de relațiile cu actualii sau vechii colegi din diferite partide. Interesele USR sunt interesele românilor care ne-au votat și care au crezut în noi”,  a scris Năsui pe Facebook.

În condițiile în care liderul USR, Dan Barna, nu suflă o vorbă rea despre PNL, pe motiv că face opoziție constructivă, gestul deputatului Claudiu Năsui pare chiar îndrăzneț.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *