Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Descoperitorul de talente: Alina Oanță și simfonia culorilor

12 brumar, 2021. Astăzi vă oferim o invitație foarte greu de refuzat. Să urmărim împreună simfonia culorilor, în compania unui artist de valoare, doamna Alina Oanță.

– Vă rugăm, în primul rând, să vă prezentați.
– Mă numesc Alina Oanță, îmi semnez lucrările cu ,,Alyson’’. M-am născut în Bârlad, județul Vaslui, iar la 19 ani am venit în Cluj-Napoca, la facultate. Sunt economistă. Am un soț minunat și un băiat student la facultatea de drept. Am lucrat în domeniul bancar, iar în 2019 mi-am dat demisia. Pentru a-mi umple timpul, în 2020 m-am întors la o pasiune foarte veche: pictura. De doi ani sunt artist autodidact.

– Pentru ce ați ales pictura și nu muzica?
– Pictura și nu muzica?! Dar și pictura este o muzică… o simfonie a culorilor, ce izvorăște din suflet. O muzică, pe care mulți nu o aud sau nu doresc să o audă, însă, cu siguranță, o simt privind lucrările artiștilor.

– Care sunt temele preferate?
– Din păcate, nu am o temă preferată, încerc, caut să găsesc ceva care să mă reprezinte și din acest motiv am explorat mai multe teme, încercând să găsesc acel ,,ceva’’, care să mă reprezinte.

– Preferați lucrările de dimensiuni mari sau mici?
– Nu am o preferință, am lucrat cu tot felul de pânze, cea mai mare fiind 60/80 cm, dar mi-aș dori să lucrez și pe pânze de dimensiuni mai mari.

– Unde vă vedeți peste 10 ani?
– Un deceniu…. Sper ca eu, Alyson, să fiu descoperită, să pot transmite celor care mă urmăresc frumosul și culoarea vieții care se află în fiecare dintre noi, eu având scopul să le scot la suprafață.

– Câteva cuvinte pentru oamenii care vă urmăresc?
– Știți ce este frumos la 54 de ani? Că ai privilegiul de a spune vieții ,,te iubesc’’ și că poți să spui ,,mulțumesc’’, că ai privilegiul de a spune familiei tale ,,te iubesc’’, să spui lumii că o iubești, să spui Universului că îl Iubești.
Cu toate cele bune și cele rele la un loc. Mulțumesc Universului că mi-a dat șansa să fiu, să exist, să trăiesc, să fiu ceea ce sunt și să am șansa de a deveni ceea ce îmi doresc. Îmi doresc pentru toți oamenii să aibă șansa de a trăi frumos și de a îmbătrâni frumos.
Mulțumesc celor ce mă susțin, celor ce mă încurajează și mă apreciază. Vă mulțumesc!

– Și eu vă mulțumesc mult pentru aceste dialog foarte sincer și lămuritor.
Multă sănătate și așteptăm cu mare interes, o viitoare invitație semnată tot de doamna Oanță.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *