Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Descoperitorul de talente: Anamaria Ordog

În așteptarea legitimă a încetării ostilităților în Ucraina, nu putem opri manifestarea talentelor în domeniul artelor vizuale. Asta, evident, în ceea ce mă privește, după cum vedeți în textele alăturate, fiecare are unghiul său de abordare a realității înconjurătoare.
Vă supun azi atenției un creator din România care impresionează amatorii armoniilor cromatice din Spania.

– Vă rugăm să vă prezentați.
– Mă numesc Anamaria Ordog, m-am născut în 14 mai 1962 în comuna Aluniș, județul Mureș. Am absolvit Școala Populară de Artă Târgu Mureș. Momentan stau în Spania, (provizoriu) cu familia.

– De când pictați, ce teme, cu ce tehnică?
– Am început să pictez încă din copilărie. Ca tematică, mă preocupă mai multe peisajele, dar am și lucrări de natură statică. Sunt lucrări în stil propriu, total din imaginație. Legat de tehnică, utilizez culori de ulei pe pânză.

– Cum a fost anul 2021 pentru arta dumneavoastră?
– Referitor la anul 2021. A fost un an destul de greu, așa cum a fost el pentru toată lumea. Pentru mine, dar și pentru toată lumea. Cu toate acestea, am continuat cu creațiile mele să merg mai departe.

– Ce vă doriți pentru actualul an, 2022?
– Pentru anul 2022, vreau să pot realiza câteva expoziții personale, aici în Spania. Dar, cel mai mult îmi doresc să pot continua în anii următori, cât mai repede, această frumoasă activitate artistică, acasă, adică în România.
Pentru asta, îmi doresc să avem sănătate în primul rând. Apoi, armonie și pace sufletească, ceea ce este foarte important. La final, să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, de armonia culorilor și să avem putere să trecem peste toate greutățile ce apar pe parcurs. Să rămânem și mai buni.

– Vă urăm să realizați tot ce vă doriți. Acum, să vedem câteva tablouri impresionante.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *