Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente: Elena Arsenie oferă armonie cromatică versurilor sale

Am cunoscut, timp de decenii, mulți pictori aflați în toate ipostazele posibile ale vieții lor. Consacrați și ratați, pe drumul spre notorietate, ori ridicoli, la primii pași în minunata lume a armoniilor oferite de culori.

Invitata noastră de astăzi, Elena Arsenie, este la primele încercări de a pune între rame lucrările ce îi poartă semnătura. Interesant la Elena Arsenie este însă un alt aspect. Scrie poezie de calitate, iar acum dă culoare rimelor sale. Asta, după câteva experiențe interesante în lumea armoniilor muzicale. Deci, versuri, pictură, muzică. Iată un dialog lămuritor.

-Cum vă prezentați?

-Dorind să adaug culoare și la propriu versurilor mele, după ce am primit cadou un set complet de pictură, am început timid, să îmi transpun imaginația pe pânză.

Prefer să ascult muzică în timp ce pictez și chiar în timp ce compun versuri.

În copilărie, am studiat chitara, am cântat o perioadă, dar nu am mai exersat de mult timp.

Chitară încă am, nu mi se pare târziu să încep să exersez din nou.

-Cum a fost anul 2021 pentru dumneavoastră ?

-Anul 2021, pentru mine, a fost un an de tranzit după trecerea în neființă a partenerului meu de viață.

O luptă interioară din care am ieșit învingătoare, am reușit să las în urmă trecutul și să încep o viață nouă, într-o țară nouă.

A fost un an cu multă promovare în domeniul literaturii, multe succese și împliniri sufletești.

-Cum doriți să fie 2022?

-Anul 2022, îmi doresc să fie un an în care conflictele de orice natură să înceteze, să ne putem bucura de pace în lume, pace interioară și multă inspirație pentru creație.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Aici se termină dialogul nostru. Urăm numai bine invitatei noastre, dar și cititorilor constanți ai blogului, ori întâmplători.

Să vedem acum și câteva tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *