Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Descoperitorul de talente: Gabriela Catană, între armonia muzicii și pictura de calitate

Stimați cititori, vă aducem astăzi în centrul atenției un creator special, care a avut parte de un drum interesant prin viața artistică. A început cu lumea armoniilor sonore, muzica, iar apoi a făcut un salt grațios în lumea armoniilor cromatice, adică la pictură.
După un scurt dialog, veți avea ocazia să vedeți și dumneavoastră câteva din tablourile sale de valoare.

– Mă numesc Gabriela Cătană, născută în Mediaș, România. Am absolvit Facultatea de Științe Economice Sibiu. Viața nu mi-a oferit ce îmi doream în țară, așa că în 2014 am plecat în Germania. Aici, în frumosul Erfurt locuiesc și muncesc.

– Pentru ce pictura și nu muzica?
– Am cochetat și cu muzica, am făcut Școala Populară de artă – canto la Sibiu. Am participat și la un festival la Ploiești. Desenul și pictura le-am iubit toată viața. Acum le dedic timpul meu liber. De curând am participat la Expoziția colectivă de pictură Bacău.

– Ce teme vă plac mai mult pentru pictură?
– Îmi place sa pictez natură statică, portrete, oameni.

– Vă simțiți mai bine pe dimensiuni mari ori mici? Care sunt tehnicile preferate?
– Pictez și tablouri cu dimensiuni mici, dar și mari. În ulei, acril, sau tempera, pe pânză sau lemn.

– Ce ne puteți spune despre dumneavoastră, dincolo de pictură?
– Aici, în Germania, la Erfurt, am un serviciu de care sunt mulțumită. E un oraș frumos și mă plimb des. Mă destind din când în când făcând lumânări decorative și pictându-le.

– Unde vă vedeți peste un deceniu?
– Peste zece ani voi fi tot aici, cu mai multă experiență.

– Ce le transmiteți tuturor oamenilor?
– Tuturor celor care mă urmăresc le doresc să își urmeze visurile, să nu renunțe niciodată. Întotdeauna este o cale care trebuie găsită.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *