Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Descoperitorul de talente: Jozsef Ordog pictează pentru spanioli peisaje din România

Printre pictorii de care m-am ocupat de câteva decenii, în amintirea mamei mele care m-a introdus in acest univers, un loc aparte revine creatorilor români de pe diferite meridiane ale lumii. Printre ei se numără și familia Ordog. Recent am scris la cristoiublog.ro despre doamna Ordog. Acum a venit timpul să-i cunoaștem soțul, la rândul său un pictor de talent. Veți vedea lucrările lui și îmi veți da dreptate.

— Vă rog să vă prezentați
— Mă numesc Jozsef Ordog, m-am născut în Comuna Aluniș, județul Mureș, în anul 1962, pe data de 28 iulie. Pictez din copilărie, îmi place foarte mult natura, cea ce îmi dă mii de posibilități și idei de creație, încercând să-mi formez un stil între realitate și imaginație, mai mult peisaje în cuțit și șpaclu.

— Cum a fost anul 2021 pentru dumneavoastră ?
— Anul 2021 pentru mine a fost un an greu din toate punctele de vedere, dar am reușit să trec peste ele. Momentan trăiesc în Spania cu familia temporar. După cum știți și soția pictează.

— Ce vă doriți pentru acest an, 2022 ?
— Pentru anul 2022 îmi doresc să-mi pot continua activitatea artistică, să am sănătatea și pacea sufleteasca necesară pentru a pregăti un material bun de o expoziție în România, cea ce nu este ușor în lumea aceasta ce înaintează spre globalism. Doresc să fim mai buni ca până acum, să ne bucuram de fiecare clipă din viața noastră, de armonia culorilor naturii de tot ce ne înconjoară și să fie pace pe pământ.

Frumoase și adevărate cuvinte. Legat de expoziția din România, vă asigurăm de tot sprijinul organizatoric și de promovare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *