Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente / Simona Daniela Molnar: familie, sport, pictură

Privesc încântat o fotografie făcută la o expoziție de pictură. Un tablou de valoare este încadrat de o familie aparte. Ambele, și familia și tabloul, aparțin distinsei doamne Simona Daniela Molnar din Timișoara.

Pentru mine a fost o descoperire aparte din două puncte de vedere. În primul rând, ca artist cu un talent evident, iar în al doilea rând interesanta sa evoluție. Am mai cunoscut creatori ai armoniilor cromatice proveniți din medici, asistenți, farmaciști – asta pentru a începe cu nobilul domeniu al micșorării și eliminărilor suferințelor omenești – știu pictori care sunt economiști, informaticieni, ingineri și așa mai departe. Recent am prezentat la această rubrică un artist care lucrează în alpinism. Acum este prima dată când aflu de un artist ce vine din domeniul sportiv. Este cazul doamnei Simona Daniela Molnar.
După un scurt dialog lămuritor, veți avea ocazia, stimați cititori, să admirați câteva dintre tablourile sale, care merg direct la suflet.

— Vă rugăm să vă prezentați
— Numele meu este Simona Daniela Molnar, m-am născut în Timișoara și am terminat liceul la secția sportiva, am făcut handbal mai bine de 10 ani.
Sunt autodidactă și am început să pictez, mai serios, pe la sfârșitul anului 2017.

— Cum a fost pentru dumneavoastră anul 2021 ?
— Anul 2021 a fost un an destul de activ și bogat în expoziții colective organizate de Asociația Prezent, a cărei membră sunt, condusa de d-na Stela Gutiu, și o expoziție personala numita „Deja-vu and something new”.
În general, nu prea îmi place să vorbesc despre mine și prefer să las arta mea să vorbească pentru mine.

— Bine, lăsați atunci că vorbesc eu…Toate tablourile semnate de dumneavoastră dau dovada unui talent autentic. Este la mijloc o viziune aparte, foarte modernă despre lumea culorilor, despre felul de alegere a subiectelor și îmbinare a nuanțelor cromatice. Una peste alta, lucrări de valoare ce pun în lumină un Om cu adevărat dedicat universului coloristic. O nouă întrebare acum. Ce vă doriți pentru anul 2022?
— În anul 2022 îmi doresc foarte mult să fie PACE în lume, iar frumusețea și bucuria pe care o inspiră o lucrare de artă să fie la îndemâna tuturor.
— Vă mulțumesc.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *