Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Descoperitorul de talente: Sorin Valentin Drăgan, pictorul care atinge înaltul

Stimați cititori, vreau să vă prezint astăzi un artist aparte, care se ocupă de viață și pictură la nivel înalt. Asta înseamnă, pe scurt, că tablourile sale au o valoare ridicată, iar pe de altă parte, cotidian, lucrează într-un domeniu tot la înălțime: alpinismul utilitar. După un dialog introductiv vă vom oferi imagini cu tablouri superbe.

— Vă rog să vă prezentați.
— Mă numesc Sorin Valentin Drăgan, am 41 ani sunt, născut în orașul Bacău și locuiesc în Constanta. Sunt un om norocos din toate punctele de vedere și am o familie minunată. Soția mea, Mădălina, este un om deosebit și mă susține în tot ceea ce fac, iar fetița mea, Evelyn Maria, în vârstă de 5 ani este sufletul familiei.

Încă din copilărie am fost atras de pictură, grafică și desen urmând cursurile în Școala Gimnazială la secția de pictură și modelaj, iar în liceu am studiat pictura la Palatul Copiilor din Constanța, unde am avut rezultate foarte bune. Am absolvit Universitatea de Marină Civilă din Constanta, iar în prezent sunt administrator la o Societate Comercială cu domeniul de activitate în Alpinism Utilitar.

Chiar dacă viața m-a dus într-o altă direcție, pasiunea mea pentru pictură nu a dispărut niciodată.
În timpul liber, merg pe malul marii și încerc să mă conectez cu tot ce mă înconjoară. Energia acumulată o transpun pe pânză, motiv pentru care în peisajele marine mă regăsesc cel mai mult.

Sunt autodidact, am citit, m-am documentat și am învățat tainele picturii în ulei, pe care am descoperit-o în anul 2016 și de care m-am îndrăgostit iremediabil. Sunt de părere că niciodată nu este de-ajuns cât știu și mereu trebuie sa progresez.
Apreciez foarte mult natura cu tot ce ne oferă, urmăresc îndeaproape culorile și zgomotele ei.

— Cum a fost anul 2021, legat de arta dumneavoastră?
— A fost un an în care am evoluat, deoarece am descoperit și practicat noi tehnici de pictură, dintre care cea mai interesantă fiind pictura cu Aerograful.

— Ce visați pentru anul 2022, dar și pentru următorii ani?
— Doresc să am timpul, inspirația și energia necesare pentru a crea lucrări deosebite .

— Cum vreți sa se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general?
— Evident, vreau să trăim într-o lume mai bună, unde nu exista violență și războaie, unde oamenii să trăiască pașnic, să aprecieze mai mult natura și tot ce ne înconjoară, deoarece cu toții suntem trecători și ce lăsam în urma va conta pentru generațiile următoare.
— Frumos gândit, adânc exprimat, felicitări pentru tot. Să vedem și câteva tablouri de valoare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *