Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Descoperitorul de talente: Stela Rossita Miu din Canada

Știu, urmăriți evenimentele din Ucraina. Dar, viața merge mai departe. Cu bucuriile ei, cu alte griji și cu alte subiecte.
Vă supun atenției o descoperire interesantă.
Una din urmările favorabile ale crizei sanitare planetare este și faptul că distinsa doamnă Stela Rossita Miu a început să picteze. Și nu oricum, după cum veți avea posibilitatea să vedeți. Cu har, cu dăruire, cu un mare talent.
Dar, a venit timpul să o cunoaștem pe invitata noastră, un român care trăiește la Montreal.

— Vă rugăm să vă prezentați
— Mă numesc Stela Rossita Miu. Sunt un artist tânăr, destul de tânăr, din punct de vedere al picturii. Am început destul de târziu, la 56 de ani. Sunt la primii pași, în care descopăr tehnica, culoarea, mesajul și emoția. Mă fascinează această lume superbă a picturii. Ador privirea unică a fiecărei ființe, ador s-o imortalizez.
Cu toate că în lume totul este în schimbare, privirea rămâne unică, acel nucleu afundat al privirii, rămâne unic.

Bref, am început să pictez în 2020, când doar începuse pandemia. Trebuia să merg la ziua unei prietene, dar de teamă, nu voiam să risc, să ies la cumpărături prin magazine, căutând acel cadou pentru prietena mea. Deci, din senin, n-am gândit să-i fac portretul.
Sincer, a fost o mare surpriză atât pentru mine cât și pentru cei din jurul meu. Și de atunci am decis că trebuie să continui.

— Cum a fost anul 2021 legat de arta dumneavoastră ?
— Cum a fost anul 2021 legat de arta mea? Pentru mine acest an a fost destul de limitat în ceea ce priveau obișnuințele. Dar, totuși, partea frumoasă a fost că am stat acasă cu familia mea, cu filmele, pânzele și culorile mele.

Cum după un an în pictură mă consider încă un debutant, pentru mine 2021 a fost un an plin de descoperiri, curiozități, satisfacții și încântări. În fiecare tablou a trebuit să lucrez un element nou. Este fascinant să vezi și să lași să se nască în fiecare tablou acel element nou.

— Ce doriți pentru anul 2022?
— Pentru anul 2022 și toți ceilalți ani care urmează sunt anii în care vreau să recuperez tot ceea ce nu am făcut până acum.
Să pictez, să pictez și să pictez!

Atât pentru mine cât și pentru toată lumea, cred, că 2022 este un an plin de speranță cu încrederea în noi începuturi. Cu toții să adoptăm o mentalitate proaspătă și plină de lumină și culoare. Să abordăm noul printr-o schimbare a minții, a sufletului, a inimii și a gândirii.
Îmi doresc ca în viitor, arta să ne arate adevărata sa valoare și în adevărata ei splendoare.

— Vă mulțumesc și felicitări din toată inima!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *