România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!

Îmi scriu oameni dezamăgiţi pentru ca susţin SIIJ.
Îmi scriu oameni care nu înţeleg de ce atâta zarvă pentru SIIJ.
Oameni nemulţumiţi de judecători.
Oameni supăraţi pe judecători.

SIIJ nu ar fi fost ciuca bătăii unor grupuri de interese daca activitatea ei nu ar viza, in final, devoalarea abuzurilor comise in numele luptei anticorupţie.
Da, pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, pentru adulatorii cătuşelor cu orice preţ, lupta anticorupţie a făcut nenumărate victime colaterale.

Ştiu, nu credeţi nimic din ce se spune. Presa care dezvăluie mizeriile din spatele cortinei este aservită si vândută ruşilor si coreenilor si extratereştrilor.
Ştiu, nu va interesează nimic din ce ar putea întina imaginea vestalelor anticorupţie.

De aceea, va doresc întoarcerea la acea perioada.
Vă doresc sa gustaţi din plin, pe propria piele, dulceaţa cătuşelor.
Vă doresc sa fiţi târâţi in fata camerelor de luat vederi, cu o „pisi” parţial alfabetizată, băgându-vă un microfon in gura si salivând de plăcere când vă întreabă „ Cât aţi furat? Cum aţi furat?”
Vă doresc sa staţi nevinovaţi in celulă, alături de criminali si violatori, in timp ce cei dragi nu mai pot ieşi din casa pentru ca „boborul” v-a condamnat deja, pentru ca „ a zis la tv”.
Vă doresc sa fiţi judecaţi de judecători cărora li se flutură, discret, un dosar început pe numele lor in urma cu 5 ani, care stă prin sertare, suficient cat sa poată fi atenţionaţi …dosar început la plângerea unui condamnat, care ar vrea si el sa plece mai repede din penitenciar.
Vă doresc sa trăiţi intr-o ţară ca afară, cu diferenţa ca veţi fi judecaţi la televizor, înainte de a apuca să vedeţi acuzaţiile, în lipsa unui avocat, pentru ca toţi vor fi prea timoraţi ca să vă apere.
Vă doresc apoi sa va întrebaţi unde au fost cei care trebuiau sa ia atitudine împotriva grozăviilor astea.
Si apoi sa va spun, precum un clasic in viaţă, „ ghinion, i-au ciuruit”.

Desfiinţaţi tot: secţie speciala, pensii si salarii.
Desfiinţaţi-ne si pe noi.
Reinventaţi tribunalele populare.
Apoi, plini de elan, mergeţi degrabă la stăpâni si lăudaţi-vă:
„I-am condamnat pe toţi. Am învins!”

(Text de Adriana Stoicescu – judecătoare)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!”

  • Pai nu au, doamna judecator, cum sa inteleaga. Banuiesc, este posibil sa ma insel :)) ca Le Bon, saracul, poate ar fi vrut sa-si intituleze cartea sa de capatai „La psychologie des idiots „, dar na… Marketingul a invins si a preferat „multimile”. Eu, pentru ca nu sunt persoana publica, imi arog dreptul de a deschide in fiecare dimineata pandemica ferestrele si sa privesc, razand si plangand, „les idiots”.

  • Aveți dreptate doamnă judecător dar poporul decrepit vrea circ pentru că pîine nu o să mai aibă,deci…ghinion cum zise un clasic în viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *