Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Deși rușii au părăsit-o, Războiul pentru Insula Șerpilor nu s-a încheiat

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Deși rușii au părăsit-o, Războiul pentru Insula Șerpilor nu s-a încheiat”

  • Bună seara, Maestre Ion Cristoiu ! Doamne ferește ,să ajungă Laura Codruța Kovesi președinte ! Chiar că acesta este programul Antihristului sau ,mă rog , începutul acestui program ! Vom trăi , dar sper că nu vom vedea efectele acestui dezastru, ca să nu spun blestem, ce s-ar putea abate asupra noastră ,a poporului român ! În acest ultim caz de candidatură la preșidinție pus în discuție, problema nu este cât de mult bine sau rău au făcut țării în mai bine de 30 de ani președinții României ,ci faptul că mereu au existat lupte acerbe, foarte dure, de orgolii dar și intrigi și răutăți țesute pe marginea lor de „forurile ” din străinătate menite a submina o bună relație între președinții noștri și guvernele lor , dar și o relație pașnică între partide, care ar fi putut să ajute poporul român să evolueze și nu să fie mai mult destabilizat ! Vă mulțumim, Maestre ! Felicitări !

  • Amice, eu sper din tot sufletul ca d-na K sa devina presedinte in Ro. Problema e ca matale, ca traitor in Franta, nu vei putea beneficia de toate marile beneficii care vor ploua peste noi! Compris?

    • Ma rog, am fost cam redundant in exprimare dar ideea ramane. A se citi in loc de beneficii orice sinonim posibil.

  • Căutați în dicționar „atac” și „furibund”, domnule Cioban Bucur. Apoi mai ascultați o dată ce a zis domnul Cristoiu. Apoi ștergeți sau nu mai scrieți, chiar dacă sunteți fan LCK. Cel mai bine, pentru liniștea dvs., ar fi să mergeți pe paginile cu ode, acolo veți găsi fericirea. Noi, pe aici, ne permitem să criticăm și zei și zeițe. Pe răspunderea noastră. Doi la mână, că sunteți un urmăritor fidel și ar fi trebuit să realizați singur: domnul Cristoiu nu spune/scrie ceva pentru a câștiga bunăvoință. Nici măcar a cititorilor/urmăritorilor.

  • Praful și pulberea se va alege din mai marii zilei și de neamurile neamurilor lor dacă ajunge LCK în funcția menționată. Doresc succes tuturor celor ce vor candida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *