Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Deși SIE avea obligația să-l informeze, Klaus Iohannis spune că nu știe nimic despre Scandalul din America – Afacerile lui Hunter Biden în România

Dacă s-ar fi rezumat la Statement și la răspunsurile președintelui, altfel spus la prestația lui Klaus Iohannis, conferința de presă de la Cotroceni de miercuri 21 octombrie 2020, ne-ar fi oferit toate argumentele pentru a vorbi de un multiplu record:

  1. Cea de a doua conferință de presă a lui Klaus Iohannis în doar două zile. Au fost vremuri cînd distanța dintre două conferințe de presă se măsura în ani.
  2. Conferința de presă care a durat cel mai puțin din toate conferințele de presă de pînă acum.
  3. Conferința de presă care nu s-a deschis, cum s-a întîmplat cu cele 17 conferințe anterioare, cu sfatul medicului: Să ne spălăm pe mîini, Să purtăm mască și Să păstrăm distanța socială.
  4. Conferința de presă în care au apărut primele semne ale divorțului – pînă mai ieri de neconceput – între Klaus Iohannis și jurnaliștii acreditați la Cotroceni. Pînă și trimisa postului Realitatea Plus, clienta noastră, Mioara Costin, a pus o întrebare incomodă. Auzind-o am fost cît pe-aci să leșin de uimire. Îmi imaginez ce s-a întîmplat cu Klaus Iohannis cînd și-a dat seama că ridicătoarea la plasă din toate conferințele anterioare îi pune o întrebare menită să-l descumpănească. Între noi fie vorba, această schimbare de atitudine a jurnaliștilor acreditați la Cotroceni ar fi trebuit să-l pună pe gînduri pe Klaus Iohannis. Jurnaliștii s-au năpustit cu întrebări – toate – despre Criza sanitară, despre balamucul guvernamental, despre oportunitatea alegerilor nu pentru că s-ar fi supărat pe Klaus Iohannis peste noapte, ci pentru că nici un jurnalist din lume, oricît de nemernic ar fi, nu-și poate permite să sfideze interesul opiniei publice. Acest interes din aceste zile se referă exclusiv la felul în care Autoritățile administrează Criza sanitară. Că e vorba de un divorț stă dovadă retezarea mojicească de către președinte a tentativelor unor gazetari de la conferință de a afla amănunte, de-al obliga să fie mai explicit sau în cele mai multe cazuri să fie președintele României și nu purtătorul de cuvînt al Monicăi Anisie.
  5. Conferința de presă cea mai plicticoasă și, aș spune, riscînd un barbarism, cea mai inutilă, deoarece Klaus Iohannis n-a spus nimic, a ocolit răspunsurile precise și mai ales a lăsat impresia unui Paralel cu tresăririle realității.

Conferința a avut însă și întrebări și de data asta unele dintre ele au fost mai importante decît răspunsurile. Printre acestea s-a numărat și următoarea:

Tudor Curtifan, Defense România – DC News: O întrebare de politică externă. Şeful Cancelariei Casei Albe a declarat în urmă cu cîteva ore că vor exista dezvăluiri în ceea ce privește «conexiunea românească a afacerilor lui Hunter Biden în țara noastră». Hunter Biden, fiul fostului vicepreşedinte Joe Biden şi actualului contracandidat al preşedintelui în exerciţiu, Donald Trump. Întrebarea mea este ce informaţii aveţi cu privire la această dispută? Mulţumesc!”

Despre ce-i vorba.
Cu ceva timp în urmă, mai precis pe 6 octombrie 2019, Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui Trump, a declarat că Hunter Biden, fiul lui Joe Biden a făcut afaceri de corupție și în România.

La vremea respectivă, am scris că aserțiunea poate fi debutul unui scandal prin care România ar putea fi subiectul unei dileme la cel mai înalt nivel. Pentru că în clipa în care echipa lui Donald Trump va scoate la iveală informații și documente despre afacerile de corupție ale familiei Biden la noi autoritățile noastre ar fi obligate să reacționeze fie confirmînd, fie infirmînd. Eram convins că după această aserțiune vor urma dezvăluiri în presă sau în public împotriva lui Hunter Biden. N-a fost nici o dezvăluire. Au trecut de atunci un an de zile. Chestiunea părea uitată. Se crease impresia că Giuliani lansase o fumigenă, în stilul cu care deja ne obișnuise echipa Trump. Spre surprinderea tuturor, deși în campania din SUA, afacerile lui Hunter Biden au fost invocate de Donald Trump pentru a-l acuza pe Joe Biden de favorizarea infractorului, mult timp afacerile din România n-au fost invocate. După apariția e-mailurilor lui Hunter Biden, luni, 19 ocotmbrie 2020, la ediția emisiunii The Evening Edit de pe Fox News, șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat:

„Joe Biden încearcă să țină totul sub control (…) Și ce știe despre interferență (în justiție n.r.), așa cum nu vrea să răspundă la întrebările critice, și anume ce cunoaște despre corupția Hunter. Știți, mi se pare fascinant faptul că unele dintre sumele care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special”.

Moderatorea emisiunii și-a exprimat uimirea:

 „Vreți să spuneți Rusia și nu România? Rusia, Ucraina și China apar în acuzațiile privind traficul de influență al lui Hunter Biden. Este România noua țară?”

Meadows a răspuns:

„Chiar am menționat România. Deci, cred că în zilele următoare veți vedea și o conexiune românească.”

La acest moment s-a referit jurnalistul.
Klaus Iohannis a răspuns:

„Nu am nicio informaţie despre acest personaj, iar dacă apar date pe care noi nu le-am cunoscut, evident că vom declara lucrurile pe care putem să le găsim, dar, încă o dată, la acest moment, eu nu am nicio informaţie despre acest personaj.”

E limpede că președintele o face pe niznaiul.
Întîmplarea face ca înainte cu cîteva zile despre acest a o face pe niznaiul, Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, s-a referit într-un interviu acordat mie pentru Aleph news la relația dintre Serviciu și beneficiar, prin beneficiar înțelegînd îndeosebi președintele:

Silviu Predoiu: Noi urmărim fișa postului decident, beneficiarului x, și în funcție de atribuțiunile acestuia trimitem informațiile pe care noi le apreciem ca fiind de interes. În același timp, toți beneficiarii prevăzuți în lege au dreptul, și eu aș spune că și obligația, să ne solicite permanent informațiile pe care le cer. Dincolo de ceea ce se regăsește într-un document anual întocmit, Planul național de priorități informative, se vorbește public, că altfel nu… mă refer la chestii clasificate, se întocmește în avans și care trebuie să conțină prioritățile naționale și reprezintă materialul de lucru al serviciilor, al tuturor serviciilor, pot fi solicitări punctuale, cum am zice peste linie, deci e un dialog în ambele sensuri.
Ion Cristoiu: El are loc, din punct de vedere birocratic, cum? Dă un telefon beneficiarul sau vă trimite o adresă? E foarte important.
Silviu Predoiu: Depinde de personalitatea beneficiarului. Sunt beneficiari care dau telefon sau beneficiari care trimit adrese.
Ion Cristoiu: Din punct de vedere birocratic e corect să dea numai un telefon?
Silviu Predoiu: E corect pentru că noi întocmim notă telefonică după fiecare discuție.”

Giuliani s-a referit la afacerile lui Hunter Biden în România încă din octombrie 2019.
Să nu fi folosit Klaus Iohannis dreptul, ba chiar și obligația de a cere SIE informații despre chestiunea la care se referea avocatul lui Trump?

Declarația lui Mark Meadows a avut loc luni, 19 octombrie 2020.
Conferința de presă a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020.
Să nu fi cerut SIE beneficiarul Klaus Iohannis informații despre ce ar putea să apară în ultimele zile de campanie în SUA despre afacerile lui Hunter Biden în România?

Joi, 22 octombrie 2020, intervenind la Fox News însuși Donald Trump a anunțat că Urmează România, referindu-se la acuzațiile aduse lui Biden de a-și fi favorizat fiul în afacerile din Est profitînd de funcția de vicepreședinte.
Să nu fi cerut beneficiarul nici acum informații de la SIE?
Dacă n-a cerut, președintele are o problemă.
Dacă a cerut, și SIE nu i-a zis ceva cît de cît consistent, SIE are o problemă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Deși SIE avea obligația să-l informeze, Klaus Iohannis spune că nu știe nimic despre Scandalul din America – Afacerile lui Hunter Biden în România”

  • Dle Cristoiu, interview-ul cu dl Predoiu, general SIE, a fost o mare pierdere de vreme..oricine putea vorbi cu asa limbaj de lemn, super generalizat…in definitiv omul, de meserie fiind, nu a spus absolut nimic…30 min…f mult..ce ati urmarit?

  • Daca sauditii s au angajat sa dea administratiei Trump un contract de 300 de miliarde de dolari de achizitii de armament,iar Trump sa si luat angajamentul fata de sauditi,nu doar ca va livra arme acestora,dar si ca va distruge Iranul ca sa primeasca contractul gras ??? Ne putem intreba.

  • Este posibil ca acest scandal sa reintoarca batalia si Trump sa recastige al doilea mandat,adica se joaca in SUA,insa eu am o dilema,si anume,desi afacerile clanului Biden sunt evident imorale,oare ele au fost legale sau ilegale? Ca daca afacerile,vadit imorale ale clanului Biden au fost legale,chestiunea nu are nici o importanta,insa daca ele au fost ilegale lucrurile se schimba radical,si asta inseamna ca democratii si au tras un glont in picior alegandu l pe Biden,drept omul care sa l infrunte pe Trump.

    • Inca un aspect,am observat un fapt interesant,Antena 3 pro PSD si anti Iohannis si Realitatea TV(Pro Iohanisti inraiti si anti PSD),au avut cam aceeasi pozitie de sustinere a lui Trump si de atacare a lui Joe Biden. Curat Murdar Coane.Ia te uita ce mai fete si ce mai mandri flacai.Adica Iohanistii si Antiohanistii isi declara pe fata sustinerea comuna fata de Trump.Cum se vede „monstruoasa coalitie” Antiohannisti,Iohannisti in sustinerea fata de acelasi stapin Trump.Cum se devoaleaza blatul.

      • Am vazut si dezbaterea,sincer mi a placut mai mult mesajul lui Biden,decat cel al lui Trump,dar mesajul lui Trump ,agresiv va avea ,poate mai mult succes la americani,mesajul lui Biden este unul mai european,ar avea ecou la europeni,fiind mai fin,mai civilizat.Mesajul lui Trump este unul dur,frust,agresiv,mai indreptat spre specificul american,mai nesofisticat,mai simplu in gandire,care poate atrage mai usor americanii(care nu gandesc nici filosofic,nici sofisticat,ca si noi Europenii).Am cazut si eu in eroarea de a l considera pe Biden ca si castigator sigur,deoarece gandesc ca si un european,insa America este diferita de Eurasia,batranul Supercontinent,America este o alta lume si reactioneaza complet diferit(asta mi a atras atentia tatal meu azi sa nu compar niciodata America cu Europa,sau cu Eurasia,suntem lumi complet diferite).Un alt element specific al alegerilor americane sunt Electorii(Hillary a castigat la numar de voturi directe insa Trump a castigat datorita electorilor),desi,cica,America este democratie,presedintii sunt alesi de electori,nu de votul direct al cetatenilor,deci,pana la urma electorii pun presedintele in SUA,nu cetatenii prin vot direct,astfel ca Biden poate castiga votul popular si electorii il pot alege pe Trump.Asa ca ,incurcate sunt caile Americane.

        • Vom vedea la alegeri ce va iesi.Only time will tell.

          • Se vorbeste de afacerile lui Biden,dar despre afacerile lui Trump nu prea se pomeneste nimic.O singura chestiune e vehiculata,taxele lui Trump.Si a platit Trump taxele la statul american sau nu? Ca a fi bun american presupune a ti plati toate taxele catre statul american.Ca umbla vorba ca Trump nu si ar fi platit taxele la statul american.

  • in ‘dinamica civilizatiilor’, Trump e un ‘termen fibonacci’

    pe de alta parte, ciclurile Daruirii s-au finalizat, intreg Potentialul a fost daruit, el misuna in civilizatie, asteapta doar o titrare pe limba reaitatii.

    prin urmare…orice progresie fibonacci, a Acumularii, se finalizeaza odata cu manifestarea ultimului termen fibonacci de pe progresia Daruirii. (care e…Cifra 3 )

    mai intai Daruirea, in Creatie,
    si abia dupaia Acumularea.

    ..nu mai e nimic de daruit, Potentialul a fost daruit, e deja parte a Realitatii, titrat sau inca nu, pe limba ei…

    prin urmare iata ce fel de ‘termen fibonacci’ e Trump.

  • Cazul Basescu – Bercea Mondial relouded.. si atunci ca si acum.. opinia publica se leaga de un subiect secundar, daca presedintele stia sau nu de la serviciile secrete despre complotul, tradarea sau spaga in cauza. Are vreo importanta daca stia sau nu? Si daca stia ce?
    Daca SRI-ul a aflat sa spunem de vreo curvasarie a fiului lui Joe Biden in Romania, nu putea comunica informatia pe cale parteneriala catre FBI fiind cunoscut ca aseasta face parte alaturi de CIA din statul paralel globalist care e de partea lui Biden, deci informatia ar fi ajuns la cosul de gunoi.
    Prin urmare, informatia a fost valorificata mai curand pe canalul masonic cunoscut SRI – Bogdan Aurescu – Mike Pompeo – Donald Trump, in interes politic, electoral, fiind vorba de o tovarasie mai ampla care implica si o lista generoasa de cumparaturi de armanent de la americani.
    Deci, daca stia sau nu Iohannis pica oarecum in plan secund. E foarte probabil sa fi stiut.. slugile institutionale n-ar fi ratat momentul sa iasa cu ceva in fatza.
    Dar informatia nu e asta – informatia e ca Joe Biden, a amenintat la ultima confruntare ca tarile care l-au ajutat pe Trump in alegeri, vor plati.
    Sa vedem cine va plati si cum, daca va castiga Joe Biden.

    • Evident ca Iohannis o fi fost informat,dar Sasul e destul de smecher ca sa joace la doua capete,a retinut informatia si a pus o la sertar,ca oricum el nu vrea sa i supere nici pe Biden,nici pe Trump,indiferent care vine la Casa Alba,Iohanita vrea sa cada in picioare,asa ca Sasu in chestiunea asta se da la fund si vede care dintre Trump si Biden castiga,ca sa vada cui lustruieste el pantofii.Iohannis joaca la doua capete.

      • Eu cred ca Iohannis a fost sigur informat,chiar da ca nu o fi cerut informatiile,sigur eu cred ca le a primit,dar face pe nestiutorul al nostru prezident,pana iese un castigator la Casa Alba,si atunci va actiona in functie de context(Iohannis).

  • daca noul psd e varianta moderna a social-democratiei, per
    fiind varianta clasica, atunci stanga pare a se fi conturat in mod sanatos.
    insa ramane fundamentala functionare stangii pe principiul balantei, prin urmare intre talere sa nu existe intersectie, alta decit esenta, adica social democratia.
    cu toate ca esenta stangii pare a fi psd, Teza, adica cea de pe urma ‘sinteza’, adica…prima!, e per. rolul psd e de ‘punere la indoiala’ a Tezei, in stil Anti, insa, iar asta pentru ca Inima e pe talerul per, Iubirea nu pica niciodata.
    situarea de partea Naturii face din per…o Promisiune. cu toate ca nu pare a fi asa, per a devenit Esenta…sistemului politic, daca Referinta e aceeasi cu a povestii Natural VS Artificial, per suprapunindu se peste…Zero! ( care e Totul, nu Nimicul…)
    …ce tare! Bravo.

    • per a intrat pe Dinamica Anotimpurilor, felul cum e definit facind din el un Fat Frumos. cel mai mare potential de dezvoltare il are per. iar el este implacabil in cazul in care dinamicile sint pastrate curate.

      • daca pur e pus la indoiala de usr, iar psd e pus la indoiala de pnl, talerul stanga stind pe per, iar talerul drapta pe pnl, atunci balantele au toate sansele sa genereze stare de echilibru. cele care tre sa mearga des la doctor, ca sa si verifice sanatatea sint…per si pnl.

        • pentru a avea ce pune la indoiala, pe stil nou, pnl are nevoie ca psd sa se redefineasca, mai intai. minune!, s-ar parea ca psd chiar asta face, de unde rezulta ca, neavind incotro, pnl va intra si el, in curind, in proces de redefinire, adica, pina la urma, de armonizare cu vremurile…

          • …undeva, mai sus, ‘psd’ trebuie inlocuit cu ‘pnl’…

          • o campanie elecorala de tip blitzkrieg, dusa de per, il va propulsa implacabil si spectaculos. el deja se da pe valul vremurilor! si, pe deasupra, mai e si Fat Frumos!
            sanatatea sistemului politic al Ro se masoara cuantificind per-ul. el e esenta balantelor… practic
            …e Cifra 3, e Rosul Curcubeului…

    • suprapunerea Balantelor Creatiei peste ‘sistemul politic’ e singura cale prin care sistemul politic poate ‘rezista’ pina la,ba dicolo de, aparitia dinamicilor de tip Artificial VS Natural

    • Domnule ONLINE, o informatie, zero si infinit sunt doar notiuni matematice, ce nu au nimic comun cu realitatea.Nimic nu este zero(doar f.f mic-greu de masurat intr-un moment dat, dar din ce in ce mai usor de masurat, pe masura ce tehnologia avanseaza) nimic nu este infinit( ceva f.f.mare, la fel ca mai sus)

      • Zero e…Oul Absolut,
        iar Infinit vrea sa fie el Noul Ou Absolut!, punind la indoiala chiar Oul Absolut, tinzind sa spuna ca…Infinit =Zero.
        faza e ca daca o va spune vreodata,
        Infinit va trebui sa faca o pauza!, …sa poate spune!,
        or…esenta Infinitului e miscarea perpetua, …fara Duminica!, fara Odihna!,
        prin urmare Egalitatea naste Contradicitia!

        0…e greu de priceput
        infinit…e greu de priceput
        si…mai greu decit ele e Cifra 3! adica…prima Cifra!, toate fiind 7.

        • Zero si Infinit sint Esente ale Creatiei, ele se suprapun peste Yin si Yang,
          Zero defineste Daruirea, iar Infinit, Acumularea.
          Zero poarta in Sine Pluralul, iar Infinit isi defineste, matematic, ‘pluralul’, maltratind Sfanta Treime, nascind, astfel, cifrele 1,2 si…0, care devine…Nimicul!

          dinamica universului,
          …in stil fibonacci, manifestindu se,
          e o dinamica de tip yin-yang, insa Inceputul sta in…Oul Crapat in El Insusi!, care e simbolizat, dupa cum se si vede, de Cifra 3.
          …tinta pe care Matematica o are de implinit poate fi sesizata chiar prin faptul ca…a disecat Sfinta Treime…in componente!, definind cifra 1, cifra 2, si…ca efect, cifra 3.

          facind asta, a mutat…punctul de aplicatie al Daruirii si Acumularii din Cifra 3, in…0, care e, astfel,..Nimic.

          • astfel Daruirea e anihilata, iar Pluralul, parte a Sfintei Treimi, e clonat ca…cifra de sine statatoare, deci prin maltratarea Sfintei Treimi…

            in rezumat, Realitatea e chiar povestea Infinit VS Zero

  • KJ e un subiect inchis. Guvernator peste colonia RO, dirijat din Germania. N are rost sa ne mai iluzionam, sa ne mai consternam. Trebuie sa l consideram adversar. Sa se spele pe cap serviciile romanesti, alea care l au plantat acolo.
    Batalia de acum e pe parlament. Dupa cum vedem psd-ul e atacat, din interior. Iancu este cel mai bun specialist pe energie – angrenat politic, iar Plesoianu o figura charismatica. Amandoi sunt unici si nu pot fi inlocuiti cu altcineva. Al doilea grup: Serban Nicolae, d-na Andronescu, Marian Oprisan.
    Astia sunt oameni de pluton , bine prgatiti profesional, cu diplome pe bune facute in scoala veche. Au multi ani in parlament, stiu cu ce se mananca luptele din legislativ. Nici pe ei nu ai cu cine sa i inlocuiesti – deocamdata nu exista altii de talia lor.
    Concluzia este clara. Ciolacu este pus acolo sa dezmembreze stanga (psd). Daca pana acum stateam in expectativa, acuma lucrurile sunt clare. Timpul ramas e foarte scurt. E clar ca Ciolacu o sa faca jocul lui kj si n o sa amane alegerile. Cei mentionati trebuie sa faca in continuare politica, trebe sa se inscrie in partidul lui Ivan – tot stanga.
    ps:Povestea, cu cei 4 medici, Cercel si Rafila, intareste analiza de mai sus.
    Aduci niste contopisti din „sistem”, ca sa faca ce, in psd? Care sunt meritele lor pe stanga, ca sa i pui direct pe locuri eligibile in parlament?

    • Corect!

    • Batalia e pe Parlament intrucat acesta trebuie anihilat si transformat intr-o anexa a guvernului, nu din alte motive.
      In urmatorii 10 ani se va guverna numai prin decrete prezidentiale si ordine de ministru de tip Nelu Tatarul.
      Batalia pentru Parlament e tocmai pentru desfiintarea lui

    • domnul Nicu, sunt de acord cu tot ce ai scris.Ciolacu este pus sa aduca daune majore partidului.Sa inlocuiest oameni de baza cu niste pasari migratoare spune multe.Orice vot pentru psd nu garanteaza ca sunt pentru psd.Sa nu se uite ca ciolacu este nasul actualului guvern, el a votat starile de urgenta, el a generat lege starii de alerta asfel ca parlamentul sa fie scos din joc, el a votat legea carantinarii.Toate celelalte lucruri votate sunt apa de ploaie:majorare alocatilor pentru copii, pensile, parlamentul stabileste alegerile….Sigur ciolacu este mina in mina cu pnl si cu iohanis.Pun pariu ca ciolacu va vota si noul guvern orban, dupa alegeri.

  • Tocmai am citit in presa americana un articol despre dezbaterea de azi noapte, Trump Biden. S-a vorbit vag de Rusia, China si Ucraina. Despre noi nimic.Asa ca, agitatie inutila.

    • Nu s a zis nimic aseara de Romania ,asa e ,noi nu interesam pe nimeni,nici macar noi nu suntem interesati de noi insine.

  • (there’s) no fool like an old fool [idiom meaning] = An older person who makes foolish decisions is especially at fault, as experience should have taught them not to do such things.

    Antipatia dv. pt. Trump trebuie sa nu va strambe judecata. Complexul militar-industrial american declanseaza din cand in cand razboaie prin care se imbogateste, iar marginal sefii SUA agreati de acesta (si familiile lor) mulg cat pot tarile puse in pozitii inferioare.
    Biden era cunoscut pentru ca lua bani de la compania VISA din NJ, asa cum de pilda– ca sa intelegeti – era cunoscut gen.Athanasie Stanculescu ca nu pleaca cu mana goala cand vizita santierele patriei ca ministru. Asa si familia Biden. Mulgeau si isi umflau buzunarele. „L-am demis pe fiul de catzea!” – I fired him, the son of bitch – e inregistrat la o conferinta spunand Joe Biden, dupa ce l-a demis pe procurorul general al Ucrainei, care incepuse sa intrebe de ce Hunter Biden era angajat in boardul companiei Burisma, pe $50,000 salariu lunar .

    • Pai asta fac toti din administratiile marilor Puteri,cand dau de tari corupte(gen Romania sau Ucraina,unde le merge).Dar administratia Trump care a luat 300 de miliarde de dolari de la Arabia Saudita,sub forma unor contracte de armament,nu a facut exact ce a facut Biden pe aici si prin Ucraina,ma intreb? Dupa care Trump se dadea de ceasu mortii sa declanseze razboiul SUA Iran,ca sa i scape pe sauditi de marele lor rival din Orientul Mijlociu,adica SUA sa distruga Iranul in asa fel incat Arabia Saudita sa stapaneasca Orientul Mijlociu?Daca distrugerea Iranului facea parte din intelegerea Trump Sauditi,intelegere „parafata” cu cei 300 de miliarde de dolari,contracte de armament.Si cum s a musamalizat afacerea Kasshogi? Uite niste intrebari.Nu ca l apar pe Biden,daca a bagat botu la borcanul cu miere,sa plateasca,dar daca rade ciob de oala sparta?

      • Arabia Saudita, pe care ai ales-o ca exemplu, e un exemplu rau ales. Nu uita ca Bush a pornit „6 tari in 5 ani”, cu intentia sa treaca prin foc Orientul Mijlociu, in beneficul Israelului. ……………………
        Hillary a pornit razboiul din Libia si daca ar fi ajuns presedinta, ar fi continuat linia Bush-Obama. Trump nu a declansat nici un razboi din lista Bush-Obama-Hillary. Trump doar a vandut arme, ca orice ahtiat dupa bani. …………..

        Biden cere concedierea procurorului g-ral al Ucrainei, altfel tara nu mai primeste imprumutul de la FMI:
        https://www.youtube.com/watch?v=UXA–dj2-CY …………….

        Germania a inarmat Grecia contra Turciei, iar Grecia a falimentat (dar avea tancuri, submarine si avioane germane). Germania i-a luat apoi Greciei aeroporturile, porturile, si alte bogatii. ……………………….
        Pe model grecesc, PNL inarmeaza Romania si apoi o falimenteaza, ca apoi Germania si SUA sa ne cumpere pe nimica toata. ………………..

        Interesant ca Trump a fost impeached pt.ceea ce a facut Biden in Ucraina. Americanii (multi) cred ca faptele lui Biden au fost facute de Trump. Deviza CIA, in actiune: „Cand poporul american va crede exact invers decat realitatea, inseamna ca ne-am indeplinit menirea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *