Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Despre cum ne ordonă ce și cum să scriem despre Pandemie Guvernul prin intermediul CNA

Sub semnătura Maria Monica Gubernat, pe 25 iunie 2020, Consiliul Național al Audiovizualului a trimis radiourilor și televiziunilor din întreaga țară Documentul intitulat INSTRUCȚIUNEA nr. 4 din 25.06.2020 privind asigurarea informării corecte în subiectul noului coronavirus (COVID-19).

Numele ales pentru document – Instrucțiune – e menit să ne pună pe gînduri. Instrucțiune presupune un raport de autoritate, de tip șef de autobază prin raportare la autobuzele din garaje – între Consiliul Național al Audiovizualului și instituțiile de presă care sînt radiourile și televiziunile. Chiar din titlu ne dăm seama că un colectiv de persoane, unele de meserie în planul presei, altele pur și simplu desemnate a fi membre pentru a avea și ele un venit (cazul Dorinei Rusu, pricopsită de de Klaus Iohannis cu o sinecură drept răsplată pentru cîntecele de privighetoare cotrocenistă), se situează în postura de a da instrucțiuni Presei ce să facă și să dreagă în privința unui subiect extrem de controversat nu numai la noi, dar și în întreaga lume. Pentru noi, cei care am am trăit Epoca de Aur pe cale de a deveni Epoca de tablă, nu e o noutate. Secția de Presă a CC al PCR, un fel de CNA mai de a dreptul, ne dădea săptămînal instrucțiuni despre cum să tratăm diferite subiecte de actualitate. În cazul unora nici nu mai era nevoie de Instrucțiune. Despre recoltă trebuia să scriem, în fiecare an, că-i mai bogată decît cea din anul anterior, și asta datorită politicii Partidului. Folosirea termenului de Instrucțiune în raport cu presa din România nu e singura ciudățenie a vremurilor noastre. Cu ceva timp în urmă, am descoperit că Raed Arafat emite Ordine pentru spitale, de parcă acestea din urmă ar fi niște cătane față de sergentul major care e șeful DSU.

În preambul, CNA înșiruie temeiurile care l-au îndreptățit să emită și să trimită o Instrucțiune despre cum să abordeze un subiect controversat televiziunilor și radiourilor, presupuse, de la răsturnarea lui Nicolae Ceaușescu încoace a se bucura de ceea ce se numește libertatea presei. La loc de frunte, deosebim afirmația că prin această Instrucțiune dată Presei se răspunde „solicitării Grupului de Comunicare Strategică referitoare la organizarea cu responsabilitate a emisiunilor de dezbatere care fac referire la subiectul noului coronavirus (COVID-19), de a nu încuraja transmiterea de declaraţii nefundamentate ştiinţific ori a căror sursă nu există în realitate şi de a ţine cont că opiniile pe care le creditează public conduc la comportamente sociale”.

Așadar Instrucțiunea trimisă radiourilor și televiziunilor despre cum și ce să scrie în cazul Coronavirus nu e rezultatul unei analize făcute de Consiliul Național al Audiovizualului, ceva gen, urmărind un număr de emisiuni am constatat că și prin urmare ne-am gîndit să redactăm această instrucțiune, ci pur și simplu transpunerea în viață a unei cereri trimise CNA de unul dintre organismele sinistre înființate sub pretextul luptei cu Pandemia de Guvernul PNL Ludovic Orban. Despre acest așa zis Grup de Comunicare Strategică s-au spus multe adevăruri negre, între care se numără păstrarea secretă a numelor membrilor, conducerea sa de către un jurnalist de casă al PNL, mediocru ca meserie, lipsa de transparență în luarea deciziilor, afirmarea ca instrument de cenzurare a presei. Grupul de Comunicare Strategică e cel care a ordonat închiderea unor site-uri incomode pentru Klaus Iohannis sub pretextul că respectivele difuzează informații false despre Coronavirus. Mulți se vor fi gîndit că după încetarea stării de urgență așa zisul Grup își va da duhul și angajații săi în frunte cu șeful vor porni în căutare de lucru. N-a fost așa. Grupul există în continuare. Și pentru că Guvernul n-a avut curajul să treacă printre condițiile stării de alertă posibilitatea de închidere a unor site-uri, Grupul s-a gîndit să exploateze slugărnicia CNA față de Guvernul Orban, cerîndu-i să impună presei felul în care trebuie abordat un subiect de actualitate.

Ce cuprinde în esență Instrucțiunea?
Ordinul ca televiziunile și radiourile să exprime în chestiunea Coronavirus doar punctele de vedere oficiale, altfel spus punctele de vedere ale Guvernului. Visul tuturor guvernelor postdecembriste a fost ca presa să exprime doar punctele de vedere oficiale, așa cum înainte de decembrie 1989 presa era obligată să exprime doar punctele de vedere ale Partidului Comunist.

Iată așadar o premieră.
Consiliul Național al Audiovizualului obligă presa să găzduiască doar punctele de vedere ale Guvernului în chestiunea Coronavirus. Argumentul acestei puneri la îndoială a libertății presei ar fi că prin promovarea exclusivă a punctelor de vedere guvernamentale cetățenii României vor respecta măsurile de protecție împotriva Coronavirus și astfel vor fi salvate multe vieți omenești. E un argument de care face mare caz Ludovic Orban. După domnia sa, creșterea numărului de infectări din ultima vreme își are cauza în faptul că românii nu mai respectă regulile de protecție, iar atitudinea asta se explică prin faptul că românii citesc în presă opinii potrivit cărora Virusul nu este un pericol așa de mare după cum susțin autoritățile. Poziția lui Ludovic Orban nu e altceva decît o deraiere de la logica elementară:

  1. Creșterea numărului de infectări e un fals de proporții folosit de regimul Klaus Iohannis pentru a readuce Panica. Din ce motive vrea să readucă Panica? Am scris în numărul anterior. De ce n-am avea voie să ne îndoim de corectitudinea cifrelor oficiale?
  2. Dar chiar dacă ar fi o realitate creșterea numărului de infectări cauza nu trimite la influențarea românilor de către opiniile care pun la îndoială pericolul. Pentru că din două una: sau opiniile sînt în contrazicere cu viața și atunci n-au nici o influență. Poporul le respinge scoțînd limba la autori. Sau ele sînt conforme cu viața și atunci încercarea de a le interzice prin cenzură e criminală.

Guvernul Ludovic Orban a emis o OUG prin care e pusă la bătaie suma de 40 de milioane de euro pentru informarea de către presă a chestiunilor referitoare la Coronavirus. Contractele în mare parte au fost semnate și, din cîte s-a scris, Grupuri de presă precum Antena, Pro Tv, Digi 24, Realitatea Plus au încasat parale frumoase pentru a convinge poporul român că Guvernul are dreptate în privința Pandemiei. Acestor trusturi, înțelegem din solicitare GCS, li se opun niște site-uri amărîte:

„Considerăm periculoase o serie de abordări ale mass-media audio-vizuale care împrumută narative disuasive ostile interesului public, folosite în campanii de dezinformare promovate prin intermediul unor publicații on-line, fără identitate asumată și care au făcut obiectul anterioarelor analize ale Grupului de Comunicare Strategică. În locul fake-news-urilor evidente, promovate în perioada stării de urgență și care au putut fi ușor identificate, inclusiv de către persoane care nu sunt de specialitate, ca fiind informații incorecte sau false, observăm faptul că în ultima perioadă se recurge la o abordare mult mai subtilă, prin construcții narative elaborate și cu un grad ridicat de complexitate, care au toate șansele să determine atitudini și comportamente sociale nejustificate în rîndul populației”

Așadar, Guvernul a dat milioane de euro ditamai trusturilor pentru ducerea unei campanii de informare oficială în materie de Coronavirus. Din cîte se vede, strădania Trusturilor a eșuat. Românii țin cont de opinii publicate pe site-uri și nu de cele promovate de Antena 3, de ProTv, de Digi 24, de Realitatea Plus.
E un adevăr recunoscut chiar de Guvern.

De ce a eșuat campania plătită din greu de Guvern?
Din același motiv pentru care au eșuat toate campaniile presei comuniste.
Românii luau în serios doar campaniile Radio Europa Liberă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

35 comentarii pentru articolul „Despre cum ne ordonă ce și cum să scriem despre Pandemie Guvernul prin intermediul CNA”

  • Comentariu pentru ce-i ce aşteaptă mila lui Dumnezeu,
    „Să facem om după chipul nostru, după asemănarea noastră…” aşa a decis Adunarea generală Anunnaki… .
    detalii, https://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-1/

    • Pai asa e cum zice domnul Ioanca,Annunaki astia ne au creat prin inginerie genetica,iar Dumnezeul Biblic nu e decat unul din acesti zei Annunaki,adica mai exact zeul sumerian Enlil,cine citeste cartile lui Zecharia Sitchin intelege ce zic,tot Vechiul Testament este preluat din Enuma Elis,parca se numea,cartea facerii a sumerienilor,Avraam provenea din Sumer,iar Oculta a fost creata ca sa conduca Omenirea tot atunci in Vechiul Sumer,si sa supravegheze rasa umana de a lungul mileniilor in numele acestor zei Annunaki,multi din Oculta fiind la inceput hibrizi Annunaki Om,dupa care tot mai mult elementul uman a ajuns sa predomine Oculta(ducand si la degenerarea Ocultei,lucru vadit in felul de a conduce al Ocultilor).Daca cineva studiaza genealogiile Conducatorilor Lumii va vedea ca de a lungul mileniilor sunt cam aceleasi familii care conduc lumea,ei,si descendentii lor,si din cand in cand ,mai aleg dintre „oamenii normali” cate un personaj exceptional care intra in familiile lor,ca sa „improspateze sangele”(Vezi casatoria printului Wiliam cu ducesa Kate).Dar,de regula sunt aceleasi familii si dinastii care conduc lumea de milenii.De asta nici Trump,nici nimeni nu poate opri Oculta.(Istoria lumii oricum se decide cu decenii,chiar si secole inainte,si apoi se pune in practica,si nu de acum,ci chiar de la inceputul Istoriei).Iar A Doua Venire nu este decat revenirea Lorzilor Annunaki in vizita pe Terra,dupa ce ne au lasat o vreme de capul nostru,sub conducerea Ocultilor alesi de ei,ca sa vada cum am „evoluat” si sa traga niste concluzii.Annunaki astia ar arata cam ca si oamenii,doar ca ar fi mai inalti,si cu capete lunguiete,la fel ca si craniile ciudate din Peru,sau ca si capul faraonului Akenathon,reprezentat in sculpturi in Egipt(unii savanti spun ca Akhenaton ar fi fost unul si acelasi cu Moise din Biblie).

      • Iar Dumnezeu este ceva mult mai grandios si mai mare decat putem noi intelege pamantenii,este Constiinta Cosmica,sau Spiritul Universal,dar pana la Dumnezeu te mananca sfintii(Ocultii si Annunaki).De asta nu sunt eu un crestin prea fervent,dar in fine.

      • In Cultura Teoriei Conspiratiei exista ideea ca sistemul nostru solar ar fi unul binar,adica Soarele nostru ar fi insotit de o pitica rosie de marimea planetei Saturn in jurul careia exista planete satelit,sistem care insoteste Sistemul nostru solar(Sistemul Nibiru) apropiindu se de zona noastra o data la 3 600 de ani ,si din acea zona ar veni acesti zei extraterestri Anunnaki,se spune ca acest insotitor al sistemului nostru solar ar fi fost descoperit in secret,iar existenta sa ar fi trecuta la secret(vizibil din zona Antarcticii).Se poate vorbi mult despre originea extraterestra a Omenirii dar este un subiect prea vast si complex pentru a fi discutat aici,ar trebui sa scriu vreo luna incontinuu,dar nu asta e important aici.

  • Poza din Guvern, cu Orban și gașca, neținând cont de nicio prevedere dată tot de ei, a făcut cât o mie de instrucțiuni. Ea m-a determinat să nu mai port mască și să nu mai cred în bazaconiile propagate de ei. Măi guvernanți, nu mai căutați vrăjitoare în altă parte decât în propria ogradă! Sunteți de râsul lumii!

    • Poza aia a fost făcută cu intenție pentru a sfida poporul și a arata cine se ocupa, cu mănuși, de acest experiment totalitar, masonic.
      In decembrie 1989 în multe dintre poze apărea Gelu Voican Voiculescu, astfel încât stăpânii planetei, care au orchestrat lovitura de stat masonica din 89, să știe că omul lor e acolo și nu e niciun pericol sa preia cine nu trebui puterea.
      Așa e și cu poza aia din Guvern.

  • „guvernul controlează alegerile în așa fel încât oamenii să-și poată exercita toate drepturile, însă fără a putea să schimbe cu adevărat politicile publice” guvernul nu poate face asta, e necesara o entitate superioara guvernului care e, concomitent, stare de echilibru…

    • Pai, daca oamenii ar putea schimba ceva prin alegeri sau prin proteste de stradă, acestea ar fi interzise in secunda doi.
      Nu despre asta este vorba ci ca noi, oameni liberi cu conștiința divină să refuzam sa ne închinăm Fiarei prin liberul nostru arbitru.

  • democratia manageriata e o traducere pe masura Lumii, a Intelepciunii.
    Ea nu democratia o vizeaza, ci referinta ei, pe care o translateaza spre pozitia potrivita proiectului, cu viteza melcului, adica insesizabil.

    cita vreme metamorfoza Bunului-Simt e un proces mondial, orice democratie manageriata…beneficiaza de armoniile noii definitii a Bunului -Simt, prin urmare cu toate ca ea se refera la un stat bine definit, opereaza cu ingredientele lumii mari, singura cale de iesire din ingineriile sociale fragmentare fiind…controlul semintelor. Deci tot la Intelepciune ajungem, ca singura cale catre Pace.

    • ce o fi fost mai inainte, ghidarea dorintelor poporului?…sau ghidarea puterii poporului?!:))

      Io cred ca in timp ce unii se ocupa cu ghidarea puterii poporului…altii se duc direct pe esente, ghidind dorintele poporului, popoarelor, proiectind, in acest fel implacabil, …Viitorul.
      Care va deveni Prezent, la un moment dat, prezent caruia tre sa i faca fata cei care se ocupa cu ghidarea democratiei:)

      esential, pe vremurile astea, e sa ghidezi…nasterile de pe ogor:))), odata nascute…semintele cresc dupa cum le e natura,
      e clar ca trebuie gradinarite, dar…natura nu le o mai poti schimba

      • democratia ghidata presupune existenta unei perspective speciale, prin urmare presupune existenta unei mese rotunde care e pe un deal mai inalt decit al guvernului, dar si pe unul mai inalt decit al presedintiei:))

    • E clar că e democrație manageriala din umbra, de forțe oculte ale planetei.
      Problema nu e una de oportunitate ci de liber arbitru, o problema morala care ne poate însemna sau împiedică să ne închinăm „religiei Fiarei” și să adoptăm noua ideologie.

  • Pai guvernul oricum are toata presa la dispozitie,totdeauna romanu s a dat cu puterea,nimic nou.Ma uitam la o stire,Trump vrea sa i bage la puscarie pe demolatorii de statui,nimic anormal,insa nu pot sa nu remarc un fapt,initiativa lui Trump a venit in momentul in care protestatarii au daramat statuia marelui mason sudist Albert Pike,maestru francmason. Sa fie o coincidenta oare,sa se fi suparat Trump pe faptul ca protestatarii au distrus statuile cu”sortulet”,si a reactionat pentru ca o fi si el din aceasta tagma?Ma intreb.O fi si un razboi intre Iluminati(Sorosisti) si Francmasoni,cei din urma dandu si seama ca Iluminatii i au folosit ca sa faca toate cele,si acum vor sa i arunce (sa se scape de ei).Ma uitam ca,de pilda multi dintre cei pe care Codruta procuroarea i a trimis la beci,sau le a facut dosare aveau legatura cu masoneria,asa sa fie oare?Parca vana masoni femeia.Si masonii sa l fi sustinut pe Trump contra Iluminatilor care voiau sa scape de masoni? Cine stie.

    • Multi cred ca Trump i va scapa de Statul Paralel,nimic mai gresit,dovada ultimele declaratii a le lui Zuckerman,trimisul lui Trump,in legatura cu traficul de persoane,in care asta spunea ca guvernul PSD nu a combatut traficul de persoane,dar in schimb lauda guvernul Orban, ca o face.Intr adevar PSD nu a facut nimic contra traficului de persoane,dar intre timp au venit liberalii de multisor la putere,si traficul de persoane …infloreste in continuare.Dar Orban si guvernul sau sunt geniali in viziunea noii administratii Trump.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca,gurile rele spun ca insusi Marele Patriot Ros American intentiona,si poate chiar si facea acu mai multi ani ceva afaceri cu Statul paralel autohton,asta zic gurile rele,nu stiu daca e asa,dar sunt vorbe.

    • Se pare ca Brazilia testeaza un vaccin inventat la Oxford.Deci ne vor tine in frica pentru ca la sfarsitul anului sa ne oblige sa ne vaccinam probabil vor da o lege.Atunci sa vedem ce facem daca nu vrem

  • Eu va spun un singur lucru adevărat și sigur, DUMNEZEU NU DOARME IAR BUMERANGUL DIVIN ÎI VA PEDEPSI PE TOȚI CEI CARE AU PRODUS ȘI PRODUC DIZARMONIE ÎN CREAȚIA DIVINĂ = LOVINDU-I NECRUȚĂTOR FĂRĂ A FACE DEOSEBIRI = ACEASTA ESTE ADEVĂRATA SPAIMĂ ȘI FRICĂ DE CARE TREBUIE SĂ VĂ TEMEȚI TOȚI CEI CARE V-AȚI VÂNDUT SUFLETUL, ȚARA ȘI POPORUL PENTRU UN PUMN DE EURO, FIE EL CHIAR ȘI CÂT O GĂLEATĂ. STAȚI STRÂMB ȘI JUDECAȚI DREPT, OARE S-A MERITAT SAU SE MERITĂ CÂND VE-ȚI VEDEA VOI VÂNZĂTORILOR DE ȚARĂ, CĂ TOT CEEA CE AȚI AGONISIT PRIN ÎNȘELĂCIUNE, MINCIUNĂ, CRIMĂ ȘI LĂCOMIE DISPARE ÎNTR-O SECUNDĂ ÎMPREUNĂ CU VOI ȘI CEI DRAGI VOUĂ. ADUCEȚI-VĂ AMINTE DE SOARTA = SODOMEI ȘI GOMOREI = MAREA MOARTĂ FIIND MARTORUL DE NETĂGĂDUIT A CELOR ÎNTÂMPLATE CÂND CELE DOUĂ ORAȘE AU FOST ȘTERSE DE PE FAȚA PÂMÂNTULUI DE PUTEREA LUI DUMNEZEU PENTRU FĂRĂDELEGILE CE EXISTAU ÎN CELE DOUĂ ORAȘE SODOMA ȘI GOMORA. Așa că cine are urechi de auzit să audă și ochi de văzut să vadă, iar eu vă spun vouă că DUMNEZEU NU VREA MOARTE PĂCĂTOSULUI CI MÂNTUIREA LUI ÎNDEMNÂNDU-VĂ SĂ VĂ SPOVEDIȚI SĂ VĂ SMERIȚI ȘI SĂ VĂ RUGAȚI FIERBINTE LA DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI SĂ VĂ IERTE PENTRU TOATE FĂRĂDELEGILE SĂVÂRȘITE ÎMPOTRIVA VOASTRĂ ÎN PRIMUL RÂND ȘI ÎMPOTRIVA SEMENILOR VOȘTRI. EXISTĂ SPERAȚA MÂNTUIRII VOASTRE PRIN TREZIREA ÎN CEL DE-AL 12-LEA CEAS ÎNTORCÂNDU-VĂ 180 DE GRADE CU FAȚA LA DUMNEZEU. AMIN, AMIN, AMIN. AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU

  • CNA chiar este sef de autobaza. El decide ce ai voie sa publici si ce nu. El da amenzi. El acorda sau retrage licente.
    Si observati formularea: „publicații on-line, fără identitate asumată”. Evident ca pe alea nu le poate controla DNA, anchetand patronul. 🙂

    • Faptul ca ii preocupa informatiile care circula in mediul public indica ca se tem de trezirea maselor, ca ii deranjeaza, altfel nu dadeau doi bani.
      E vizibil cu ochiul liber ca foarte multa lume, desi respecta regulile, nu a ajuns (inca) sa se inchine la „religia virusului”. Probabil asta e problema.
      Din punctul lor de vedere ar trebui ca media sa bubuie numai de „mesaje oficiale” iar celelalte, referitoare la oculta mondiala sa nu apara deloc.
      Ii deranjeaza ca lumea sa stie ca tara si lumea e condusa de un guvern din umbra, desi e clar ca lumina zilei ca asta se intampla.
      Oamenii simpli fara pregatire isi dau seama ca virusul e doar un pretext de indoctrinare ideologica cu noile concepte neo-marxiste care polueaza planeta. Aceste noi concepte nu sunt promovate intr-un mod democratic, in cadrul unor dezbateri libere ci se doreste introducerea lor pe gat, in timp ce statul te tine de maini si de picioare sa nu ripostezi. Cam despre asta e vorba – ideologie cu forta, ca pe timpul lu Ceasca, sub acoperirea unor „informatii oficiale” binevoitoare.
      Ori ideologia, in oricare forma ar fi ea, trebuie demascata astfel incat lumea sa inteleaga ca e vorba de un demers activ (uneori ocult) de persuasiune.

  • Desavarsirea…e cu puritate, prin urmare civilizatia, atunci cind se va desavarsi, adica pe vremurile astea, va fi o poveste a…puritatii.
    Insa aceasta civilizatie nu e Natura, ci e…inversul Naturii, adica ea se aseamana cu o Natura… intoarsa pe dos, tot asa cum intorci pe dos o soseta.

    Despre comunismul pur a povestit Platon, dar, poate, mai usor de inteles e din povestile lui Ioan Gura de Aur, care, se spune, considera ca bunurile lumești trebuie egal împărțite între creștini.
    Comunismul pur a fost preluat si de apostolii crestinismului, crezul lor „De la fiecare după capacități, fiecăruia după nevoi” fiind o „sintagmă preluată (aproape literal) din Noul Testament.”
    Deci asa arata ‘comunismul pur’.

    Puritatea spre care tinde civilizatia o obliga sa ia in seama ‘comunismul pur’, ca forma de organizare, insa, cum spuneam mai sus, Civilizatia e…Natura intoarsa pe dos ( ca soseta! ), prin urmare, daca in cazul organizarii pe principiile Naturii, ‘comunismul pur’ era forma de organizare taman buna de luat in seama,
    in cazul Civilizatiei…ea sufera ceva modificari, dar strict pe masura Definitiilor.

    adica…daca Civilizatia se aseamana cu Natura intoarsa pe dos!, forma de organizare spre care tinde Civilizatia, in drumul ei spre desavarsire, e un ‘comunism pur’…intors pe dos.

    deci iata spre ce se indreapta Civilizatia, implacabil:
    spre un ‘comunism pur, intors pe dos ( cum intorci pe dos o soseta )

    ce inseamna asta? …cum vine asta? habar n-am! dar…se ia ‘comunismul pur’ despre care vorbeau si apostolii, se spune ca la indemnul lui Hristos, si se…intoarce pe dos.

    mai…cuprinzator spus, viitorul Civilizatiei povesteste despre un Anti’comunism pur’ .

  • faza tare e ca juma de planeta, aproape, a stat in case.
    ce i-a tinut in case pe oameni a fost frica.
    frica si doar frica.
    frica de moarte.

    din toate comunicarile oficiale de atunci, oamenii au extras si au pastrat esenta, chestie psihologica…creca, adica si-au hranit exclusiv frica de moarte.

    atunci cind cunoasterea a ridicat ceata de pe ‘moarte’, adica atunci cind oamenii au priceput ca…se moare, dar istoricul mortilor de covid spune ca in proportie covarsitoare mor batrini cu comorbiditati, ‘frica de moarte’, omniprezenta,…s-a topit de la sine.

    voci sonore au profetit gramezi de morti, or atunci cind gramezile de morti…n-au aparut, dar mai ales atunci cind istoricul actiunii covid a aratat ca virusul lucreaza…cam tintit, din vocea autoritatilor a disparut, in ochii oamenilor,…’frica de moarte’,
    pentru ca cel care ii lumina, de-acum, pe oameni, era istoricul mortilor de covid, ( oficial dar si din gura-n gura ) nu numai in Ro, ci si in intreaga lume.

    de unde rezulta ca doar o ‘frica de moarte’ ii mai poate baga, iar!, pe oameni in case, caz in care…si creca e de luat in seama, nu autoritatile ii vor vari in case, nu!, … oamenii vor intra singuri. ( dar daca si numai daca ‘moartea’ se afla…in afara casei, pretutindeni!, ca daca…dusmanul si terenul de lupta poate fi definit, povestea… se transforma!:)) )

    despre ‘punerea la indoiala’, ca proces fundamental in Creatie…am mai zis,…el a s-a manifestat chiar in Geneza Universului, atunci cind, dupa o punere la indoiala desavarsita, toate s-au dovedit ‘bune foarte’.
    orice nu e pus la indoiala se darama, mai devreme sau mai tirziu, iar orice se dovedeste ‘bun foarte’, inseamna ca a fost pus la indoiala, s-a indoit, dar n-a crapat.

    razboaiele mondiale se inchid prin cei care le initiaza, deci fix atunci cind un razboi devine mondial se poate stii cine il va pierde, ca e cel care l-a inceput.
    prezenta revolutie mondiala a inceput intr un fel…extrem de deosebit, ca a inceput cu o nonactiune.
    virusul, indiferent pe ce parte l-ai intoarce, momentan n-a produs modificari in istoricul deceselor la nivel mondial, el s-a pastrat in limitele altor Anotimpuri, ale altor ani, statisticile spun asta.

    de-asta am si spus ca nu el se afla la originea ‘revolutiei mondiale’, ci cei care au reactionat total disproportionat in fata virusului, transformind reactiunea, care apoi s-a ‘adunat’ la nivel mondial, in forta care demoleaza o lume, lumea in care traim acu, pentru a-i face loc unei alte lumi, nou-nouta!, Noua Lume, abia ea devenind capabila sa implineasca visurile, dorintele…omenirii.

    cum cei care au reactionat disproportionat in fata virusului sint politicienii, la fel ca in cazul razboaielor mondiale…cel care a inceput revolutia mondiala o si pierde, prin urmare, in final, perdantul va fi…chiar sistemul politic.

    ( prin urmare cu toate ca era de asteptat ca toate sistemele sociale sa pice, pentru a le face loc unora mai capabile, capabile sa sustina dezvoltarea fulminanta a acestei civilizatii, …uite ca cel care va pica si el va fi…chiar sistemul politic. el va fi inlocuit cu…’un altfel de sistem politic’, unul nou-nout, din care, asa rezulta, politicianul…om… nu mai face parte. )

    proiectele de viitor…ale celor care conduc lumea pesemne ca pot fi corectate pe parcurs, insa se cunoaste deja un stimul care va participa la corectii…in mod fundamental: Natura.
    Traseul Civilizatiei va fi definit in mod fundamental si prin, daca nu cumva mai ales, reactiunile necesare in fata felului in care Natura se va manifesta,
    evident dezechilibrat!,
    dar dezechilibrul e fix pe masura dezechilibrelor cuprinse in ecuatia de miscare a Civilizatiei, pentru ca suma dezechilibrelor…s-o dea la Pace…

    • Ceea ce spui tu aici, cu aderarea de buna voie la noua miscare, e ceea ce se cheama in popor „vinderea sufletului’. Omul inceteaza sa mai fie fiinta divina, produs unicat de catre Dumnezeu si devine un numar scanat permanent la fiecare interactiune sociala, fara voia lui.
      E normal ca stapanii planetei isi doresc ca omul sa se lepede, prin vointa proprie, prin liber arbitru, de Dumnezeu si sa se inchine Fiarei, lucru care probabil se va intampla intr-o buna masura. Subscriu la ideea ca Marele Proiect nu are pic de maretie daca lumea nu ajunge ca, de bunavoie, prin propria vointa si decizie sa se inchine FIAREI, pentru ca e vorba de o noua sclavie iar un sclav nu este desavarsit in statutul lui de sclav decat in masura in care recunoaste DE BUNAVOIE un stapan care il tine sub bocanc. Cam asta e. De asta se insista atat de mult cu religia virusului pentru ca, un om care se inchina de bunavoie la un virus (care nu e totusi o fiinta vie) ajunge usor, prin similitudine, prin analogie, sa se inchine FIAREI adica unei forme de inteligenta artificiala similare…
      Iar oculta mondiala fix asta doreste, sclavi inregimentati care sa ajunga sa se inchine de buna voie la noii idoli, acceptand tatuajul, semnul FIAREI, identificarea biometrica, scanarea sau orice alte forme care batjocoresc fiinta umana ca si creatie divina.

  • E asa de evidenta cenzura in aceasta pandemie,incat ma mira faptul ca lumea nu face scandal.Nu putem sa uitam asa repede perioada comunista,nu avem voie.Cei mai tineri nu stiu catre ce ne indreptam,cu toate aceste ingradiri ale drepturilor civile.Articolul este absolut perfect.Ca de obicei,clarviziunea autorului este de neegalat,ca si punerea in fraza.

  • De la masca la botnita a fost un singur pas. De presa depinde pana la urma aflarea si comunicarea adevarului ca de la autoritatile care gestioneaza pandemia neclarata ne-am lamurit.
    Dreptul de exprimare libera este consfintit de Constitutia tarii asadar „instructiunea” CNA va incalca flagrant drepturile. Depuneti individual sau in grup sesizari si plangeri la Avocatul Poporului daca nu cumva dna avocat se va sesiza din oficiu.
    In democrata tara numita Romania avem dreptul sa aflam componenta grupului de comunicare strategica, dar uite ca nu o stie nimeni; probabil e vorba de niste ilustri anonimi-cap plecat. Partea proasta e modul confuz de comunicare si de raportare al datelor din teren ce sare in ochi la cat de „tras de par” apare in graficele OMS. Raportarea ar trebui sa cuprinda tipul testelor zilnice pe localitati si judete din care noi depistati simptomatici/asimptomatici, retestari in spitale.
    Vad ca spitalele au coordonare bicefala (Min.Sanatatii si DSU) de vreo cateva luni. Dupa ce au invatat pe rupte mai mult de o jumatate de viata nu pot intelege medicii care au devenit roboti. Dintre robotii instelati mai iese cate unul si ne adreseaza calificative si amenintari nedemne de pozitia sociala a unui intelectual.
    Pe de alta parte populatia vede si aude f.bine cum se comporta si ce spun/contrazic absolut toti factorii de putere din tara si le foloseste din plin puterea exemplului.

    • Romania e condusă de grupări oculte, de asta nu știe și nu dezvăluie nimeni componenta Grupului de Comunicare Strategică.
      Faptul că acest grup ocult are ca obiect „comunicarea strategică” arată că el are de fapt o agendă ocultă de dus la îndeplinire prin mijloace de comunicare mass-media. Altfel de ce ai ține secret componența unui grup de specialiști care se ocupa de un virus?
      Agenda ocultă a Europei include „digitalizarea biometrica cu forța” care este o măsură fascista similara ca semnificație cu urcarea evreilor în vagoane pentru a fi duși spre lagăr.
      Înregimentarea socială nu are și nu poate avea că scuza virusul ci tine de un plan totalitar ocult pe care poporul nu e pregătit să-l accepte.

  • Era de așteptat să apară Poliția Gândirii. Toate opiniile care sunt diferite de linia oficială trebuie catalogate drept fake news și tratate că atare.
    Faptul că băieții au ajuns să se se teama de ce discuta lumea pe băncuță e un prim semnal că trăim o frauda mediatică care are ca obiect sa promoveze doar ideologia establishmentului, atât.
    Cine nu crede in virus sau in masurile exagerate, cu caracter politic, trebuie pus la colț. Am observat asta și în dezbaterile televizate, cei care au altă părere sunt arătați cu degetul, stigmatizați.
    Poți să spui orice dar sa nu cumva sa te opui curentului major – digitalizării, monitorizării, urmaririi și scanării biometrice cu orice preț. Poți să ai o viață numai daca te lași scanat ca o vită la intrarea în magazin. N-ai voie sa exprimi nelămuriri, sa pui la îndoială deciziile regimului. Fascismul corporatist bate la ușă, o să fiți uluiți la ce se va ajunge cu „digitalizarea cu orice preț”, vom fi scanați ca animalele peste tot, chiar și fără motiv evident.

    • Si in acest context ne punem intrebarea „De ce a trebuit sa fie dec.’89 daca ne-am intors in timp intr-o perioada istorica mai grea decat cea despre care credeam ca am scapat?”
      Cati oameni pun la indoiala comunicarea strategica?! Mult mai multi decat cei se indreptau ieri in coloana bara la bara si cu viteza melcului spre Valea Prahovei!

    • au preluat modelul cenzurii de pe facebook, unde orice opinie anti-globalista e pedepsita

  • Chiar nu are nimeni curaj sa solicite acestui Grup, dar cel mai bine ministrului Tataru situatia cazurilor pozitive din ultimile zile de asa zis varf pe categorii, respectiv cate cazuri sunt depistate cu manifestari clinice, cate cazuri sunt asimptomatice, de unde provin, prin triaj spital, solicitari internare cu forme clinice, din camine de batrani, de asistenta sociala, din biserici, din terase, de la relaxare. Vorbeste tataru si arafat de transmitere comunitara. Cereti sa justifice minciunile. Arafat mai are sa precizeze in care tara asimptomaticii sunt internati pe banii statului. Credeti ca mai este necesar efectuarea testarilor, in conditiile cand sansa stingerii pandemii este imunizarea in masa, mai ales in perioada de vara, fara manifestari majore clinice. Nu mai cheltuiti bani pentru a gasi asa zisi 300 pozitivi se efectueaza 12000 teste.

  • „Guided democracy, also called managed democracy, is a formally democratic government that functions as a de facto autocracy. Such governments are legitimized by elections that are free and fair, but do not change the state’s policies, motives, and goals.”

    Asta avem in Romania, o democratie ghidata (manageriata).

    Definitie:
    „Democrația dirijată, numită și democrație manageriată (gestionată), este, sub aspect formal, o guvernare democratică, dar care funcționează ca o autocrație de facto. Astfel de guvernări sunt legitimate prin alegeri libere și corecte, dar nu schimbă politicile, motivele și obiectivele statului.

    Cu alte cuvinte, guvernul controlează alegerile în așa fel încât oamenii să-și poată exercita toate drepturile, însă fără a putea să schimbe cu adevărat politicile publice. Deși în general respectă principiile democratice de bază, pot exista devieri majore către autoritarism. În cadrul democrației gestionate, utilizarea continuă de către stat a tehnicilor de propagandă împiedică electoratul să aibă un impact semnificativ asupra politicii.”

    Scriitorul Robert A. Heinlein a avut ceva sarcastic de spus despre tipul asta de democratie:

    „A managed democracy is a wonderful thing… for the managers… and its greatest strength is a ‘free press’ when ‘free’ is defined as ‘responsible’ and the managers define what is ‘irresponsible’.”

    Adica:
    „O democrație manageriată e un lucru minunat… pentru manageri. Principala sa forță este o „presă liberă”, unde „liberă” se definește ca „responsabilă”, iar managerii definesc ceea ce e „iresponsabil”.”

    • @ pesemne ca esenta democratiei dirijata consta in natura alegerilor libere si corecte, dar care nu sint si drepte.

      desfasurarea indicutabil libera si corecta a alegerilor,
      dar care are ca rezultat definirea in mod stiintific a unui conducator predefinit,
      …s-o suprapune, ea, peste ‘dorintele poporului’, deci puterea delegata in urma unor astfel de alegeri o proveni de la popor,
      dar poporul, anterior desfasurari…alegerilor libere si corecte a beneficiat de metamorfozele, daruite…cu viteza melcului, de ingineriile sociale fragmentare.

      prin urmare se poate spune ca izvorul democratiei manageriata sta in metamorfozele catalizate… la nivelul dorintelor!… oamenilor si gestionate eminamente stiintific, mai cu seama, …daca nu cumva in primul rind, prin inginerii sociale fragmentare.

      astfel, nu cumva democratia manageriata e un Efect, Cauza gasindu-se in ingineria sociala fragmentara, care a disponibilizat instrumentul prin care…o tinta propusa de…manager…e, anterior, …chiar dorita de mase de oameni, a limita de intreaga omenire?

      daca e un Efect, proiectul…tre sa se intinda, pesemne, nu doar pe ani, ci mai degraba pe zeci de ani, el intrind in competitie, astfel, …daca nu cumva asta i-o fi chiar promisiunea!, cu Bunul-Simt, incercind, cu pasi de melc, deci structural!, sa-i redefineasca acestuia fix Definitia, astfel incit ‘starea de echilibru’ pe care o poarta Bunul-Simt sa fie translatata catre o stare de echilibru care se afla in armonie cu tintele…managerului.

      in orice caz, definirea artificiala a conducatorilor, sau definirea artificiala a conducerilor, se va metamorfoza, in cheie absoluta, in…artificialul care conduce, prin urmare de conducere artificiala va avea parte Civilizatia, pe drumul ei spre desavarsire…

      …creca.

      • democratia manageriata e o nonactiune daca foloseste principiile Naturii.
        Natura daruieste ea conducatori, pe masura vremurilor, pe masura potrivita poporului la care se refera.
        democratia manageriata devine actiune atunci cind darurile Naturii si managementul au ca intersectie multimea vida.
        …deci practic democratia manageriata e…cu Pace daca si numai daca ceea ce si propune e inserarea in ecuatia de miscare a statului a darurilor Naturii, care…abia ele definesc vectorial ecuatia.
        …m as mira ca o asa democratie manageriPata sa si existe pe vremurile astea, …ca in caz ca ar exista pe tron sta un Intelept, sau o adunare a unor Intelepti!:)))

        • democratie ghidata…
          n am mai auzit, pina la tine, de asa minune:))

        • daca „Asta avem in Romania, o democratie ghidata”, e clar ca cei care ghideaza…n au nume. prin urmare…imi poti spune, te rog, cum ii cheama?:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *