Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Despre pudoare la Jocurile Olimpice

Am stat ceva timp să mă gândesc dacă să mă apuc sau nu de acest subiect, ori să caut poate altă variantă. Mai pudic din fire, mă cam feresc de aceste aspecte ale vieții, omenești până la urmă.

Am găsit răspunsul într-o zicere a unui mare gânditor elen, ce a trăit cu mult timp înaintea noastră. „Prieten mi-e Platon, dar mai prieten îmi e adevărul”, scria Aristotel din antichitate.

Deci, atac tema.

Remi Lindholm a fost protagonistul unor momente neplăcute, ca să mă exprim elegant, în timpul probei de 50 km de la schi fond la Jocurile Olimpice terminate, cu mare fast, în cursul zilei de duminică. Sportivului finlandez i-a înghețat zona intimă în timpul cursei și s-a chinuit din greu să ajungă la final.

Proba masculină de schi fond de 50 km cu start în masă a oferit o situație rar întâlnită. Chiar dacă a fost scurtată la numai 30 km, finlandezul Remi Lindholm a trecut prin clipe dificile.

Lui Remi Lindholm i-a înghețat zona intimă la Jocurile Olimpice de la Beijing, notează presa la rubricile de actualitate sportivă. Adică sporturile de iarnă, care au ținut capul de afiș în ultimele zile, mai ales, pe perioada Olimpiadei de la Beijing. Mai precis între 4 și 20 februarie, anul de grație 2022.

Finlandezul, în vârstă de 24 ani, a petrecut mai mult de o oră pe traseu, confruntându-se cu un vânt extrem de puternic, care a dus în cele din urmă la înghețarea părții intime. Și nu este prima dată când pățește așa ceva. Este chiar pentru a doua oară când i se întâmplă asta lui Lindholm într-o cursă de schi fond. Anul trecut, în 2021, în Ruka, Finlanda, a avut parte de aceeași situație neplăcută.

„Puteți ghici care parte a corpului a fost înghețată când am terminat cursa. În momentul în care am început să mă încălzesc, durerea a fost una insuportabilă”, a declarat finlandezul.

La finalul cursei, Lindholm s-a clasat pe locul 28, dar a avut nevoie de comprese calde pentru a-și reveni.

În imaginea alăturată este chiar Remi Lindholm. El poartă echipamentul inscripționat cu Beijing 2022. În mod sigur, va dori să scape cât mai rapid și de echipament, dar și de amintirile neplăcute care au marcat experiența Jocurilor Olimpice din China.

Important este că și-a revenit omul.

Prin urmare, și în antichitate, dar și în zilele noastre, păstrând desigur proporțiile evidente, Aristotel a respectat adevărul.

În consecință, semnez chiar cu numele meu de pe acte.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *