Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Despre rapoartele privind incendiile în spitale. Cîțu nu știe, Voiculescu nu vrea

Reporter: Aş dori să vă întreb… În urmă cu aproximativ o lună aţi spus că veţi analiza, va fi făcută o analiză, dacă ministrul sănătății a ținut cont de acele rapoarte după incendiul de la Piatra Neamț. În privința gestionării incendiului din București, s-a făcut această analiză, a ținut ministrul sănătății cont de acele rapoarte?
Florin Cîţu: Așteptăm ca ministrul sănătăţii să vină public cu prezentarea rapoartelor şi concluziile.
Reporter: Dar tot ezită şi a trecut mai bine de o lună şi nu primim…
Florin Cîţu: Aceste întrebări, bineînţeles că trebuie i le adresaţi ministrului sănătăţii.
Reporter: Ministrul sănătăţii nu apare niciodată public şi ştim cum am putea să îl întrebăm. Tocmai de aceea vă întrebăm pe dumneavoastră, pentru că aţi spus că aţi dicutat cu domnia sa.
Florin Cîţu: Le va prezenta public când va avea concluziile rapoartelor respective.
Reporter: Tot legat de termene, de aceea întrebam de ce dumneavoastră…
Florin Cîţu: Eu nu i-am dat niciun termen domnului ministru. Domnia sa a dat nişte termene public. Eu nu i-am dat niciun termen. I-am spus: când sunt gata rapoartele şi concluziile, să le am prezentate. Eu am rapoartele care vin din partea corpului meu de control și acestea au fost deja depuse acolo unde trebuie să fie depuse, dar rapoartele de la Ministerul Sănătăţii încă nu le am şi când voi avea, vor veni publice.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *