Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Despre vaccinarea minților lăsate în paragină

Cetățeanul occidental e un amestec de aroganță și ignoranță care a pasat șobolanului starea de veghe din lanul de secară. Cetățeanul occidental s-a etichetat singur civilizat, privind, în special înspre est, ca înspre tendințe barbarice și cuget de țărănoi. Cetățeanul occidental crede că trecutul său imperialist a înnobilat coloniile și ce s-a furat a fost o plată cu mult prea mică în raport cu accesul la bunele maniere impuse. Cetățeanul din est a rămas însă un refractar.

La declanșarea operațiunii pandemia, estul și vestul au răspuns după cum sunt, adică previzibil. Astfel au înlesnit eforturile globaliștilor, sabotându-le în același timp. Interesante mi s-au părut două scenarii:

  1. Estul: Rusia, China, India, America de Sud au știut ce se întâmplă și s-au raliat planului. Africa nu intră în discuție pentru că nici nu prea a fost stropită cu Covid. Acolo au încercat Ebola și multe alte grozăvii, profitând de corupție și de reminescențe tribale antagonice între ele.
  2. Rusia, China, India, America de Sud au fost atacate cu covid din laboratoarele existente în țări vecine, sateliți ai americanilor. Țintele precise au fost Rusia și China, pentru că acolo există resurse naturale și umane. Bogății și mână de lucru. Statele Unite ale Americii, inclusiv Canada, trebuie să fie cu adevărat disperate.

Despre prima variantă s-a mai scris, o voi discuta pe cea de-a doua. Încercând să se apere, Rusia și mai ales China au recurs la măsuri de forță. Măsurile de forță ar fi servit Occidentului, care putea flutura liniștit, pe sub nasul nemulțumiților, clinchetul democrației. Chiar și în vremurile de război rece, Rusia și China au păstrat un soi de încredere în partea de știință și cercetare a Occidentului, considerând-o onestă. America a păcălit pe toată lumea cu visul american și cu vrutul binelui planetar. Se poate ca la început China și Rusia să fi luat în serios teroarea pandemiei, considerând-o mânie a lui Dumnezeu. America s-a oferit să fie de ajutor cu informații și sprijin logistic. Trezirea estului a fost demnă de toată Evrika!

Înainte ca rușii să atace Ucraina, Ucraina fusese deja cucerită de miliardarii americani. Ucraina nu mai există. Rușii și-au luat parte din teritorii înapoi, ceea ce trebuie să facă și România, și Ungaria, și Polonia: să-și ia înapoi teritoriile de la occidentalii, americani în mare parte, care au cumpărat corupție la kilogram. Ce am observat în ultima vreme e că democrația occidentală nu are rușine. Nici măcar de lipsa de igienă. Și când mă gândesc că nouă ne numărau pastele de dinți …

Ce s-a întâmplat însă cu cetățeanul occidental pe timpul pandemiei? Cetățeanul acela civilizat, școlit, cu acces la calculator și beneficiar, în prime-time, a ultimelor descoperiri din știință și tehnică. Inițial cetățeanului occidental i s-a cerut să se spele pe mâini. A fost un scandal nemaipomenit. Cum adică să-l învețe guvernul pe cetățean cum să se spele pe mâini? Ce afront! Cetățeanul occidental mănâncă de mai multă vreme cot la cot cu câinele, cu șobolanul, cu pisica sau cu papagalul. Dacă se poate din aceeași farfurie. Atât de tare s-a înfuriat cetățeanul occidental încât cei de la putere au trebuit să ieftinească băutura din magazine, că numai acolo tolerează cetățeanul civilizat apa, dar să închidă crâșmele, ca să nu se îmbete plătitorii de taxe în grup și să facă schimb de idei. Același cetățean occidental nu a crâcnit însă când i s-a spus să poarte mască, să se vaccineze, să nu-și vadă părinții, să impună vaccinul și altora. Nu a crâcnit când i s-a spus să fie ce vrea, când i s-a modificat istoria și structura. Nu a crâcnit când și-a aruncat morții pe foc. Nu a crâcnit când educația și sistemul de sănătate și-au coborât standardele, cu mult sub cele ale țărănoilor. Nu a crâcnit când poliția a altoit luptători pentru libertatea de expresie. Nu a crâcnit nici când infractorilor li s-au iertat multe, iar victimelor mai nimic. Nu a crâcnit când a trebuit să plătească guvernelor pentru a merge în vacanță. Nu a crâcnit nici măcar când și-a dat seama că vaccinurile anti-covid l-au îmbolnăvit. S-a enervat, în schimb, când i s-a cerut să se spele pe mâini.

În martie 2023, pe posturile de radio britanice încă rulează o reclamă în care un copil se laudă că face duș cu toată familia, ca să facă economie la apă. Într-o țară în care mai mult plouă. Pe o planetă pe care suprafața acoperită de apă e mai mare decât cea de uscat.

Fotografie din Vanity Fair, i-aș spune Brutus – vedetă de WhatsApp.
https://www.vanityfair.com/news/2015/09/david-cameron-pig-piers-gaveston


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Despre vaccinarea minților lăsate în paragină”

  • vaccinarea mintilor urmareste protejarea acesteia de virusul numit inima :)) :))))
    ( deci mintile pot fi vaccinate daca inimile sint in paragina :)), prin urmare cred ca titlul trebuie modificat,…mai aveti timp pina la 12 noaptea cind se inchid, de regula, comentariile :))))) )

  • Doamna Liliana scrie niste arțicole exceptionale.Mi-au placut in mod deosebit acesta dar si cel despre domnul Nimic.Domni Nimic sunt o multime dar imi este frica sa-i numesc.Multumesc doamna ca simtiti ca si multi dintre cei careva citesc

  • Cetateanul occidental spalat bine pe creier de consumerism si invatamant „modern”, basca lipsa trecerii prin dictatura, a inghitit galusca fara sa clipeasca. Ba chiar s-a bucurat. A crezut ca e superior, saracul. Cei cativa care insa au invatat temeinic si au vrut sa vada, au vazut. In Est a fost mai simplu. Vaccinul dictaturii e pe termen lung si inca isi face efectul. La cei mai purii. Cei tineri, trecuti prin nesfarsitele „reforme” ale scolii, sunt victime. De ce credeti ca se tot „modernizeaza” si „reformeaza” invatamantul prin batatura noastra neaosa?

    • spune mi cum gradinaresti viitoarea recolta, aia de peste alte si alte generatii:))), ca sa ti spun cine esti :))
      e suficient sa afli care e opinia celui din fata ta despre invatamant ca sa afli ce soi de om ai in fata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *