Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Detectorul de talente merge și în tren

Mă sui în trenul București – Breaza. Nu prea este lume. Dar, cu cât se apropie ora plecării, vin alți și alți călători. Am lângă mine trei locuri libere. Văd o mamă cu doi copii care caută din priviri un spațiu potrivit pentru familia ei. Ridic o mână în sus și anunț că am trei locuri libere. Vin toți lângă mine, apoi apare și tatăl ocupat cu bagajele.
Mi-a fost mereu drag să am în față ochi de copil. Privirea lor nevinovată, puritatea lor mi-au dat mereu energie și noi subiecte pentru articole.

Așa s-a întâmplat și acum. Unul dintre cei mici este… mare pictor.
Numele complet al fetiței este Dăscălița Ariana Victoria, este născuta în data de 20.01.2013.
A terminat, în această vară, clasa I cu note bune și foarte bune, este un copil cuminte, ascultător și lăudat de toata lumea.|
Văzând că îi place să deseneze, părinții au ales să o înscrie la cursuri private de desen și pictură. Astfel, de mai bine de un an de zile merge la cursurile oferite de „Turquoise Art”, din București.

Am solicitat și eu niște imagini cu lucrări făcute de Arina Victoria.
Iată ce minunății am primit!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *