Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Dezastrul Dreptei Unite. Bilanț la 10 luni

Dezastrul “dreptei unite” – bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali! Au promis un nou București, curat și dezvoltat, și au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii, se pierd locuri de muncă, unde nu se mai lucrează pe niciun șantier, nu se mai investește în spitale, nu se onorează prestațiile pentru persoanele cu dizabilități. Bucureștenii au trecut prin cea mai grea iarnă – cele mai lungi și dese avarii, transportul public s-a scumpit și a devenit aglomerat (s-au scos autobuze de pe anumite linii), mizerie, șobolani, țânțari! Aceaste este concluzia la 10 luni și, din păcate, lucrurile în București merg din rău, în mai rău!

După ce s-a răsfățat în loja oficială de pe Arena Națională și s-a felicitat singur pentru așa reușită, actualul edil al Capitalei s-a gândit că, poate, totuși, ar fi bine să muncească.
Puțin, nu mult.

În fond, e vara, nici iarba nu mai crește, șantierele sunt toate oprite și așa vor rămâne, a făcut și 2-3 comunicate despre campania de dezinsecție, căldura este în case iar bucureștenii se pot căli spălându-se cu apă rece, pentru că doar de asta vor avea parte la iarnă.

A redus și sprijinul pentru persoanele cu dizabilități, la câte probleme au aceștia sigur “nu au nevoie de bani”!
Dar pentru că părea că lipsește ceva, a decis să rezolve rapid și problema transportului public: l-a scumpit!
A tăiat și 300 de milioane din bugetul STB, a renunțat la anumite trasee, a redus numărul de mașini, urmează concedieri.
Fără nicio justificare, fără nicio fundamentare, fără informare prealabilă a celor care vor avea de suferit de pe urma acestor măsuri.
Ce fluidizare a traficului, ce management al semnaforizării, ce benzi dedicate sau culoare unice.

În locul lor, bucureștenii au primit armonizarea tarifelor STB și METROREX.
Poate actualul edil nu știe că metroul nu ajunge nici în Alexandriei, nici în Ferentari, nici în Rahova și că acești oameni au cele mai mici venituri din Capitală!
Poate ar trebui să testeze pe pielea lui, măcar o zi, biletul comun și să încerce să se urce, dimineața, în autobuzul 141, care, de la capătul din Zețari și până la metroul de la Eroii Revoluției, merge doar cu ușile deschise din cauza aglomerației!

Deci, pe lângă faptul că le bagă mâna în buzunar, fără rușine, Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească cu comunicate triumfaliste.
Iar dacă așa nu merge, a găsit, împreună cu Primarița Gunoaielor Abandonate pe Străzi, soluția ideală la problemele cetățenilor.
A interzis consilierilor locali PSD, oameni cu zeci de mii de voturi în spate, să participe la sedința organizată la Primăria Sectorului 1 pe tema deșeurilor!

Acest fapt incredibil, de o gravitate extremă, este doar un prim pas spre obiectivul administrației de dreapta, care vrea să înăbușe cu miasme de violență valorile cu care a defilat în campanie: democrația și transparența.

Este revoltător ceea ce se întâmplă, este o palmă dată de administrația de dreapta pe obrazul democrației și al cetățenilor din sectorul 1, al tuturor românilor care au ieșit la vot convinși că gestul lor contează.

Acesta este modul de lucru al “dreptei” așa zis unite, li se trântește ușa în nas unor aleși, doar pentru că nu fac parte din majoritatea la putere.
Unde este transparența trâmbițată, unde este dreptatea în numele căreia au strigat în campanie?
Și, mai ales, unde este bunăstarea promisă?

În atuobuzele care vin din ce în ce mai greu și se strecoară arhipline pe străzile de unde au dispărut polițiștii locali și toată lumea parchează după ureche?
Pe străzile unde se revarsă gunoaiele și mișună șobolanii?
În parcurile în care locurile de joacă sunt invadate de căpuse?

Răspunsul va fi, cu siguranță, ca și până acum, o laudă cu un proiect realizat de mine și echipa mea! Pentru că realizări proprii NU are, iar oamenii aduși de el în primărie, ca “mari” profesioniști, nu trec de nota 2 la examene!

#VaiDeNoi
#VaiDeBucureșteni
#VaiDeOameni
#NuLePasăDeCetățeni
#IncompetențăLaPrimărie

(Text preluat de pe pagina de Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Dezastrul Dreptei Unite. Bilanț la 10 luni”

  • Sa inteleg ca Bucurestiul este pe gustul comentatorilor…. Infloritor, curat, modern ! Mai sa fie…. O stare de normalitate bizara….. Cum o fi in bula unora ?

  • Doamna Firea, fost primar general, ati contribuit cu succes la „maretele realizari” descrise mai sus, atat dvs cat si „liderii grei” de acum din PSD, asa ca „bucurati-va”. Aveti „din plin” tot „tacamul”. Nici dl Presedinte Johanis, in plimbarile cu bicicleta prin Bucuresti, nu era „multumit” de ce-ati facut dumneavoastra in perioada mandatului. Acum se pare ca-i place, este multumit, deoarece nu mai simte nevoia de iesire cu bicicleta la sosea nici macar in „vinerea verde”.

  • Doamna Firea, fost primar general, ati contribuit cu succes la „maretele realizari” descrise mai sus, atat dvs cat si „liderii grei” de acum din PSD, asa ca „bucurati-va”. Aveti „din plin” tot „tacamul”. Nici dl Presedinte Johanis, in plimbarile cu bicicleta prin Bucuresti”, nu era „multumit” de ce-ati facut dumneavoastra in perioada mandatului. Acum se pare ca-i place, este multumit, deoarece nu mai sinte nevoie de iesire cu bicicleta la sosea nici macar in „vinerea verde”.

  • Cucoană,hai sictir,acești derbedei sint la putere cu ajutorul tău, cu ajutorul lui Negoiță,etc,incă odată sictir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *