Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Dezinformare în presa neoliberal-marxistă din Vest: dacă ești împotriva purtării măștii, devii automat „extremist de dreapta”

Studiu de caz

Dacă protestezi împotriva restricțiilor guvernamentale legate de pandemia COVID-19, cum ar fi purtarea măștii, ai toate șansele să fii etichetat extremist de dreapta în presa occidentală de rit neo-socialist. Cel puțin asta rezultă din știrile difuzate pe fluxul Associated Press (AP) și presa asociată, cu referire la ultimele mișcări de protest din Germania. O redacție a „activismului internaționalist” cum a ajuns Associated Press, aflată ideologic la extrema stângă și pusă la muncă în slujba unei agende neoliberal-marxiste, scrie azi despre ”extrema dreaptă” sprijinindu-se pe declarații publice ale unor responsabili politici, dintr-o Coaliție așa zis democrat-creștină. Orice extremă politică este greu suportabilă, dar în cazul de față, o nedeclarată extremă stângă (formată din oficiali ai guvernării Angela Merkel- și din „trâmbița” AP) invocă agresivitatea unui grup ca să atârne etichete de ”extremism” unei întregi mișcări de protest.

Există, desigur

… manipulare masivă în astfel de știri. Nu știe nimeni câți „extremiști de dreapta” autentici au fost la mitingul uriaș din Berlin, organizat în 30 august 2020 la Parlamentul german. Cert este că la proteste au participat mulțimi mari de oameni fără vreo implicare politică, dar care pun la îndoială susținerile guvernului și care critică politicile anti-COVID ale Coaliției cancelarului Angela Merkel.

Potrivit titlurilor din Associated Press

… acești manifestanți vor fi priviți ca „extremiști” care au sosit la Berlin ca să „captureze” Parlamentul țării. Relatări de presă bizare acreditează ideea că trei ofițeri de poliție s-au împotrivit (un soi de „luptă Termopile”) unui grup masiv de 300 de „extremiști” până la sosirea întăririlor. Democrația „privatizată” a Coaliției Angela Merkel (Uniunea Democrat Creștină, fără nicio conexiune cu creștinismul, aliată contra naturii cu social-democrații CDU), care a guvernat Germania fără să întrebe națiunea pe probleme esențiale despre viitorul său și care este responsabilă de creșterea extremei drepte în Germania și în Europa (prin promovarea inconștientă a unei agende neomarxiste, cum ar fi migrația ilegală și necontrolată spre Uniunea Europeană) scoate azi din protestatari care au mesaje firești, niște simpli „extremiști”.

Și, evident, dă apă la moară

…unor cetepei pitici și neomarxiști, inclusiv de la București, care vor înjura de la înalta tribună a Diviziei Presă (recte DIGI TV sau Pro TV), pe toți protestatarii anti-mască din Piața Victoriei. Aproape 40000 de persoane au manifestat la Berlin împotriva restricţiilor legate de pandemia de COVID-19, iar demonstrația a degenerat în confruntări cu forțele de ordine, care au efectuat circa 300 de arestări. Anterior, la nicio manifestație violentă a grupurilor de extrema stângă Antifa, oficialii Angelei Merkel nu ieșiseră să denunțe „pericolul pentru democrație” cum au făcut-o cu acest prilej: semn că, în Germania, political corectness lucrează din plin și că extrema stângă pare mai „prietenoasă” Coaliției Angelei Merkel decât cea de la dreapta politică. Nu ar fi prima oară când Coaliția cancelarului se înșeală, pe pielea propriei națiuni.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii