Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Dezvăluiri despre operațiunea „Ciumații Europei”. Ministerul de Externe nu vede, nu aude

O asociație a românilor din Italia a încercat să avertizeze Ministerul de Externe despre operațiunea „Ciumații Europei”, dar nu au fost ascultați.

Eugen Terteleac, liderul Asociației Românilor din Italia, a descris la România Tv, calvarul prin care trec românii: „Am atras atenția că presa italiană începea să scrie destul de agresiv despre situația din România și ne considerau Brazilia Europei, moment în care ar fi trebuit, din punctul nostru de vedere, să intervenim. Adică, statul român să intervină cumva și să atragă atenția că anumite măsuri de carantinare şi de izolare pentru cetățenii români care vin în Italia nu sunt binevenite. Deci statul român ar fi putut să ia măsuri şi să spună: Domnule, atenţie, noi suntem de acord, suntem interesaţi să dezvoltăm o testare în masă la plecare pentru cetăţenii noştri, la sosire dacă vreţi să mai faceţi un control asupra lor, astfel încât oamenii aceştia să nu fie, să nu se mai regăsească în situaţia, în care trebuie să renunţe, că am facut demersuri directe către guvern, dar şi prin intermediul presei din Italia. Am atras atenţia despre această situaţie a româncelor care trebuie să se reîntoarcă la locurile de muncă, dar şi pentru lucrătorii sezonieri care vin pe perioade scurte de timp. Nici aceştia nu pot intra într-o carantină. Din păcate, apelurile noastre n-au fost luate în cosiderare”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *