Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Dezvăluiri din culisele justiției | Cristian Diaconescu la „Interviurile lui Cristoiu”

11 septembrie 2021

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dezvăluiri din culisele justiției | Cristian Diaconescu la „Interviurile lui Cristoiu””

 • Referitor la intrebarea privind motivatiile celor doua personaje Conu’ Leonida si consoarta lui cred:
  comunicarea dintre cei doi este expresia caricaturala, ingrosata a relatiilor de putere dintre ei ( ceea ce numim relatii asimetrice).In acest tip de relatii fiecare isi stie locul( inalt sau jos) si cauta sa obtina din asta „un ce profit”.
  Cel cu pozitie inalta vrea sa fie ascultat , „luminand” prin cunoastera lui asupra lucrurilor sau a situatiilor ,pe cel cu pozitie inferioara .
  La randul sau , cel cu pozitie joasa, stie ca poate castiga cel mai mult daca este supus, slugarnic si manifesta admiratie fata de cel puternic.
  Intre cei doi , alaturi de incultura, nu este doar nici multa prostie , nici mare smecherie .
  Sunt raporturi de putere.