Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Diana Șoșoacă: Noi am obținut 10% și pentru că naționaliștii din Servicii s-au activat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Diana Șoșoacă: Noi am obținut 10% și pentru că naționaliștii din Servicii s-au activat”

  • Ca Simion i injura chipurile pe rusi,si are pretentia sa l si credem,eu nu cred o iota din „antirusismul”lui Simion,se stie ca placa cu antirusismul o debiteaza toti oamenii …Rusilor.Depinde cine i si destul de fraier sa i si creada.Eu nu.Da in fine,astia o sa faca circ in parlament,o sa faca deliciul televiziunilor,ca ,daca panem nu e ,atunci marim circusul.

  • Daca e sa ma intrebati pe mine,doar muntii Carpati mai sunt nationalisti in Romania.

  • Din aia de ai lui Vladimir,ca doara nu s or bate UE si SUA pe Colonica,si Vladimir sa stea deoparte,vrea si el la incaierare,ca Trump a cam expirat,si a trebuit sa l arunce la gunoi.

  • Nationalisti,haida de.