Guvernul Cîțu a picat iar testul PNRR. Comisia Europeană ne-a trimis proiectul înapoi cu zeci de observații

Dictatura epidemiologilor. Kelemen Hunor: „Au devenit o forță puternică”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit, la cristoiuTv, despre regulile, extrem de rigide, impuse de epidemiologi, pe care i-a băgat „în aceeași oală” cu militarii.

„Când militarii pun mâna pe putere și epidemiologii, care cunosc niște reguli foarte, foarte stricte, încet-încet pot să impună, peste societate, pe termen mai lung, regulile lor. Nu e o problemă, fiindcă așa funcționează omul, așa funcționează un militar crescut în cazarmă”, a spus liderul unional.

Ion Cristoiu a fost surprins de această alăturare și l-a rugat să explice.

„Nu întâmplător am băgat epidemiologii în această oală. Acum, cu această pandemie, ei au devenit o forță puternică. Ei dictează în toate societățile, nu numai în România. Regulile lor devin reguli de bază. De aceea avem societate, Parlament, partide politice, să încercăm să ne asumăm și noi din responsabilitate, bineînțeles, dar să găsim soluții mai bune, mai flexibile, mai permisive. Nu putem nega că dacă se întâmplă ceva peste două săptămâni, peste trei săptămâni, cum s-a întâmplat în Germania, în anumite landuri, atunci iar trebuie să revii cu restricții mai dure, dar trebuie să lași oamenilor posibilitatea să meargă să se întâlnească și să trăiască viața lor și să fie responsabili”, a afirmat liderul UDMR. Kelemen nu neagă importanța lor și necesitatea de a le fi ascultate sfaturile, dar crede că este nevoie de un echilibru și nu se poate permite ca deciziile să nu fie luate de oameni politici.

Cora Muntean: Nu știu de ce suntem prima țară din UE care vaccinează copiii
Imunizarea copiilor, probleme si necunoscute

Vaxxinarea copiilor, probleme si necunoscute! Cu doctor Anca Nitulescu, Asociatia Medici pentru decizii informate si jurnalista Cora Muntean, redactor sef la Cristoiublog!!!

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: