Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Dilema următoarei plandemii

La mai puțin de două săptămâni de la ridicarea restricțiilor impuse (nelegal) de starea de alertă, tot mai mulți oficiali discută despre reintroducerea acestora, motivat de faptul că virusul Sars Cov 2 revine în forță.

Este adevărat faptul că nu doar oficialii români încearcă să reinstaleze psihoza generată de carcalacul devenit celebru peste noapte, multe țări europene anunțând reintroducerea restricțiilor, dar asta nu mă liniștește deloc, ba dimpotrivă.

Deși nu a fost declarată victoria împotriva controversatului virus, „vizionarul” care a anunțat cu câțiva ani înainte această plandemie, nu doar că o anunță pe următoarea, dar îi anunță și durata: 6 luni.

Analizând cu atenție susținerile lui Bill Gates, făcute luna trecută cu prilejul Conferinței de Securitate de la Munchen, deducem, nu doar nemulțumirea lui generată de faptul că populația Planetei nu s-a aliniat chiar atât de disciplinat pe cât și-ar fi dorit și nu s-a lăsat injectată într-un număr mai mare cu așa-zisele vaccinuri, ci și dorința lui ca următoarea plandemie să se întindă pe o durată de maximum 6 luni și nu 2 ani, cum a fost cazul celei în desfășurare.

Bill Gates speră că păpușarii care au pus în scenă această plandemie au învățat din greșeli astfel încât scenariul pentru următoarea plandemie să fie mai bine gândit, în sensul de a băga în oameni o frică și mai mare astfel încât aceștia să facă cozi interminabile la centrele de vaccinare și să epuizeze stocurile noilor pseudo-vaccinuri în maximum 6 luni.

Fără a fi vreun vizionar, imediat după declanșarea isteriei generate de virusul Sars Cov 2, am spus în repetate rânduri, și nu doar în cercurile mele de prieteni ci și în cadrul unor emisiuni tv la care am fost invitat, faptul că, din păcate, această plandemie este doar un antrenament pentru grozăvia care va urma peste aproximativ 3-5 ani.
Se pare că estimarea mea referitoare la următoarea plandemie a fost „optimistă”, cei care se joacă de-a Dumnezeu fiind nerăbdători să-și umple cât mai repede și mai mult buzunarele.

Prezenta plandemie a avut rolul de a testa populația lumii, păpușarii dorind să vadă cât de ușor oamenii pot fi manipulați pentru ca, în urma fricii induse, să renunțe la drepturile și libertățile lor fundamentale.
Din păcate, testul a fost o reușită, chiar dacă doze imense ale așa – ziselor vaccinuri au rămas pe stoc, spre disperarea lui Bill Gates și celorlalți păpușari.

Am asistat șocați la închiderea granițelor, blocarea economiilor, restrângerea libertății de mișcare și injectarea a sute de milioane de oameni cu așa – zisele vaccinuri experimentale, în numele luptei împotriva virusului devenit celebru peste noapte.

Apostolii vaccinării nu mai pot ascunde faptul că Bill Gates a declarat public, cu câțiva ani în urmă, faptul că :

„Astăzi lumea are 6,8 miliarde de oameni. Și ar putea crește până la aproximativ 9 miliarde.
Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate și control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15% …”.

Acum, în pauza primei plandemii, pauză generată de războiul declanșat de Vladimir Putin, și înaintea celei de-a doua plandemii care „bate la ușă”, susținerile unor celebrități precum David Rockefeller, Ted Turner, Paul Ehrlich, Henry Kissinger, Dave Foreman și, evident, Bill Gates, sunt apte să ne provoace fiori și mai mari.

Fiind evident faptul că plandemiile sunt apte să genereze crize majore credibile la nivel mondial, dezideratul lui David Rockefeller este la un pas de a se înfătui.
Crezul lui potrivit căruia: „Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”, este foarte aproape de a se realiza din cauza fricii induse în oameni prin manipularea perversă la care am fost supuși.

Dilema mea referitoare la următoarea plandemie este următoarea:
Când se va da startul celei de-a doua plandemii se vor mai încolona oamenii la centrele de vaccinare pentru a se injecta cu noile seruri minune, crezând că aceste seruri au fost concepute pentru a-i salva?

Sunt curios cum vor reacționa oamenii când se va declanșa a doua plandemie, știut fiind faptul că numeroși bancheri, antreprenori, ecologiști și oameni politici consideră faptul că suntem prea mulți pe suprafața Pământului, motiv pentru care „se impune” o depopulare grabnică.

Înainte de a fi catalogat, din nou, ca fiind un „conspiraționist”, redau opiniile unor celebrități, opinii care mi-au creat convingerea că suntem la finalul unei plandemii și că urmează a doua plandemie:
O populație totală mondială de 250 – 300 de milioane de persoane, cu 95% mai puțin decât în prezent, ar fi ideală”. – Ted Turner, antreprenor.
Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boală: „Virusul – Om”. Primele mele trei obiective principale ar fi: reducerea populației la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și în al treilea rând să văd cât mai multe zone pustii” – Dave Foreman, ecologist.

Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populația lumii trebuie redusă cu 50%”. – Henry Kissinger, fost Secretar de Stat al SUA.

Deși toate aceste opinii au fost făcute publice cu mult înaintea momentului în care s-a declanșat isteria generată de virusul Sars- Cov 2, din cauza fricii, sute de milioane de oameni au alergat să fie triplu înțepați cu un ser experimental care numai vaccin nu poate fi numit din moment ce, pentru a fi considerat vaccin, un ser trebuie să te protejeze de un anumit virus și să nu permită transmiterea lui de către persoana vaccinată.

Fiind de necontestat faptul că numeroase persoane triplu înțepate, nu doar că s-au infectat cu virusul Sars Cov 2 și l-au și transmis altor persoane, dar au și murit din cauza carcalacului, aștept cu interes să văd cum vor reacționa locuitorii Planetei în fața următoarei provocări și cât de dispuși se vor arăta în a relua „procesul înțepărilor regulate”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Dilema următoarei plandemii”

  • O! Vor fi aproape la fel de multi la centrele de vagginare! In primul rand minunata generatie de oi tinere si aliniate; cu botnitza pe mufa (purtata cu mandrie pt ca este un simbol, nu?!), cu o ura constructiva in priviri si tipand ca vor sa ne salveze pe noi astia mai batraneii. O sa fie bine! Bine, bine! Da, o sa ramanem putini pe Terra. Este un soi de darwinism social. Dar se vor duce gloriosi, supervagginati, cu paishpe medici de familie, saishpe nutritionisti, doua tone de medicamente luate pe botic si prin sangic, zilnic, cu priviri senine in ochelarii VR. Duceti-va copii. Hai! Luati-va zborul! Aveti patalama de la heroii medici. Certificat nazzipass verde. Si ce oti’ mai vrea voi in calitate de generatii ‘gigitale’

  • Domnule Durgheu,
    Nu trebuie sa fiti absolvent de Medicina ca sa nu vorbiti prostii !
    Dumneavoastra afirmati ca:
    „…un ser experimental care numai vaccin nu poate fi numit din moment ce, pentru a fi considerat vaccin, un ser trebuie să te protejeze de un anumit virus și să nu permită transmiterea lui de către persoana vaccinată.”
    S E R I O S ???
    Interesati-va, domnule, despre virusul gripal, de exemplu, si aflati ca si el poate fi transmis de persoanele vaccinate.
    De ce ?
    Pentru ca, retineti, la fel ca în cazul oricărei vaccinări, unii indivizi nu produc anticorpi în cantitate suficientă și, în acest caz, pot, dacă intră în contact cu virusul, să transmită acest virus și să dezvolte boala.
    Fiti conspirationist cât vreti, dar atunci când faceti pe medicul, ar fi bine sa va informati înainte sa scrieti tot felul de bazaconii.

    • @geo
      draga, tare as vrea sa te vad cu „pomul” pe roti dupa tine si in pom un pet de 2,5l de vaccin mufat prin branula la gingasele-ti vene. Ca acolo se va ajunge, sa avem perfuzii cu vaccin si pe strada. Ah, sa nu uitam mastile, neaparat cate trei si in special in timpul mesei! Ca vaccinul antigripal se face anual, inteleg, ca nu e obligatoriu iar inteleg. Dar ca sa fii obigat sa faci „perfuzie” de „vaccin” obligatoriu, e deja o culme a „stiintei” moderne. Ca si aia cu amprenta de carbon si incalzirea globala. Totusi, bila de deasupra gatului la ce se mai foloseste?

      • Cib!
        Despre ce am scris eu aici ?!
        Dragă, tu si ceilalti puteti întinde coarda cu teoriile conspirationiste pâna unde va duce mintea, dar ar trebui sa aveti bunul-simt sa nu raspânditi informatii medicale false! :mrgreen:
        _
        A propos, sa nu comentezi din nou pe lânga subiectul din textul meu, pentru ca si eu am avut nenumarate postari despre incapacitatea decidentilor de a gestiona criza sanitara, despre lacomia celor din Big Pharma si a celorlalti care profita de pandemie pentru a se îmbogati. :mrgreen:

        • Care criza sanitara? Aia din pix? A, aia care a ucis pe amaratii cu boli grave care n-au mai beneficiat de servicii medicale fiindca…covid?

  • Marii castigatori ai „deranjului” actual vor fi tot aia care probabil ii consulta si acum, pe ascuns, pe initiatori si anume psihiatrii. Beleaua e ca nu se va mai sti cine e doctoru’ si cine e pacientu’. Planeta va deveni un adevarat ospiciu zburator prin univers. Ce ar putea fi mai frumos de atat? Cu adevarat agonie si extaz!

  • La fel ca si acum, o parte vor fi adeptii vaccinismului, de data asta o parte mai mare vor fi antivaccinisti (ca doar au vazut eficienta primului vaccin) si va mai exista o parte mica de nehotarati care vor astepta sa vada ce se intampla.
    Probabil ca de data asta „binevoitorii” vor gasi o cale prin care sa forteze mai multi oameni sa se vaccineze, ca doar vaccinurile alea trebuie vandute si comisioanele, incasate.
    Va urma un nou val de jaf public si de achizitii absurde, pentru ca si echipamentele medicale si accesoriile trebuie vandute si comisioanele, incasate.
    Ce, nu v-ati obisnuit deja?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *