Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Din nou în iarbă: Dinamo – Rapid 1-0, în primul amical al celor două echipe după o pauză infinită

MOTTO: „Unii îmi spun că jucătorii profesioniști sunt sclavii fotbalului. Ei bine, dacă asta este sclavie, condamnați-mă la ea pe viață” – Bobby Charlton.

Doamnelor și domnilor, ce este viața fără fotbal? Nimic! Nimic! Nimic!
Vă scrie nu sclavul fotbalului, ci sclavul sportului, fără de care viața chiar nu e nimic.

Spectacolul a început miercuri, 3 iunie, cu un joc fără… spectatori, când FCSB a fost învinsă de FC Voluntari. Scorul oricum nu contează la echipa lui Becali. Important este să fie învinsă! Pentru amatorii de statistici, formația lui Gigi a încasat două boabe, fără să reușească să bage mingea în ațele adversarului. Mai clar 0-2 în Baza de la Berceni.

Joi a avut loc o nouă partidă, la Baza Săftica. Rapid București, din divizia secundă, a disputat primul joc amical de după pauza provocată de pandemie, pierzând la limită, cu 1-0, în fața echipei de prima ligă Dinamo București, informează pagina de Facebook a clubului giuleștean.

Jocul a fost echilibrat, cele două formații împărțindu-și șansele de gol, singura reușită a partidei aparținându-i sârbului Slavko Perovic, în minutul 59, în urma unei lovituri de colț.
Pentru cele două echipe au jucat următorii fotbaliști:

RAPID
Popa (46′ Tătaru) – Voicu (46′ Băjan), Mallo (46′ Manole), Iacob (46′ Bonnin), Copaci (46′ Finica) – Djuric (46′ Jorza), R. Lazăr (46′ Piriz) – Drăghiceanu (46′ Sefer), Alami (46′ Cârstocea), Crețu (46′ Dulca) – Hlistei (60′ N. Georgescu).

DINAMO
Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – Bani, I. Filip, I. Șerban, Sorescu – Montini (23′ Neicuțescu), D. Popa. În repriza a doua au jucat: Piscitelli, Mihaiu, Perovic, Răuță, V. Lazăr, Fabbrini, Kilyen, Puljic, Mrzljak, Borcea și Skovajsa.

Hai, nu fiți supărați! Sportul începe să câștige teren. Încercăm să vă ținem la curent cu marele fenomen mondial al jocurilor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *