Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Discursul bazat pe ură, condamnat de socialiștii din Consiliul Europei

Grupul socialist din Consiliul Europei condamnă discursul bazat pe ură din politica românească și folosirea de politicienii de Dreapta a terminologiei naziste ” Ciuma rosie”.
“Alegerile în #România trebuie să aibă loc într-un mediu liber și corect. Discursul ce instigă la ură față de adversarul politic, în care se folosesc expresii precum “ciuma roșie”, trebuie complet evitat!”

Frank Schwabe (Germania, SPD-Fraktion im Bundestag )
Presedintele Grupului Socialist din Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (cel mai important Grup politic de la Strasbourg) condamnă folosirea în România de forțele politice de Dreapta a discursului bazat pe ură și a terminologiei (de sorginte nazistă) ” Ciuma rosie”- ” Red plague” – ” Die Rote Pest”

(Text și foto: Titus Corlățean)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog