Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Disperarea studenților mediciniști care trebuie să dea examene on-site: „Nu am făcut niciun curs sau lucrare practică!”

Am primit un mesaj disperat de la un student care vorbește în numele colegilor. Îl redăm integral:

 

Va scriu de sub anonimat din cauza ca nu vreau sa am probleme cu superiorii mei. Sunt student in cadrul Universității de Medicina Farmacie Științe și Tehnologie “George Emil Palade” Targu Mureș și îmi doresc foarte mult sa ne facem povestea auzita deoarece nimeni nu ne baga in seama!
Totul a început in 25 Mai 2021, cu o săptămâna înainte presesiune, când au început sa circule mesaje neoficiale pe grupurile de whatsapp cum ca examenele, verificările și parțialele se susțin on-site și nu on-line, cum erau programate pana acum. Bun, pana aici nu este nicio problema pentru ca mi se pare corect ca și examenele sa se susțină on site pentru o corectitudine mai buna a notelor. Dar, in primul rând, noi de la specializările mici, nu am făcut niciun curs sau lucrare practica on site! Ceea ce ni se pare nedrept! Majoritatea dintre noi suntem vaccinați din Ianuarie iar pana acum nimeni nu s-a mobilizat sa facem ceva practic, sa vedem și noi altceva decât laptopul 10 ore pe zi. Toate cursurile și lucrările practice s-au ținut online din prima săptămâna din modului 4, pana la ultima. Atunci când profesorii ne-au anunțat ca metoda de verificare va fi in online. Exceptând examenul sumativ care se va susține on site și cuprinde mai multe materii din modul. Conform articolului 51/2 (Modul de desfăşurare a examenului şi cerinţele specifice se aduc la cunoştinţa studenţilor de către titularul cursului în timpul primei şedinţe de curs) și articolul 63/C modul de desfăşurare a examenului şi cerinţele specifice se aduc la cunoştinţa studenţilor de către titularul cursului în timpul primei şedinţe de curs) din codul de regulament UMFST REG 15 ediția 16, eu, împreună cu colegii mei am dori să subliniem că ne sunt încălcate drepturile studentului prin modificarea examenelor printr-o circulara neoficială, un mesaj pe whatsapp, cu mai puțin de o săptămână înainte de începerea presesiunii. In data de 26 Mai 2021 ne am mobilizat mai multe secții sa depunem plângere pentru abuzarea puterii de către domnul decan! Dar din păcate nimeni nu ne baga in seama!

Bun și de aici încep problemele. Astăzi este joi 27 mai 2021, încă nu avem niciun comunicat oficial sj nu știm ce se întâmpla! Domnii profesori nu au nici ei nicio informație, dacă examenele și parțialele se vor desfășura online sau on-site.  Deci, intr-o perioada foarte scurta, trebuie sa ne mobilizam, sa suprapunem examene și verificări, sa cautam Sali și supraveghetori. Mai mult decât atât, mulți colegi au renunțat la chirii / cămine din cauza ca nu am ținut absolut nimic on site in acest modul și s au bazat pe simplul fapt ca ne revedem cu toții o zi la examenul sumativ din Iunie! Mulți dintre aceștia nu au posibilitatea de a face naveta zilnic pentru ca provin din diferite parti ale țării.
De aici va rog sa trageți Dvs. concluzia dacă ne sunt sau nu încălcate drepturile studentului!

As vrea sa adaug faptul ca sunt si profesori care sunt de acord cu noi, dar nu ii asculta cineva. Este foarte multa dezorganizare.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *