Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Diversiunea Revine Apocalipsa și-a făcut efectul: A fost promulgată Legea Carantinării. Numărul infectărilor poate să scadă!

Vineri, 17 iulie 2020, la dialogul angajat cu Cătălina Porumbel la Antena 3, am pus două pariuri:

 1. Că Avocatul Poporului nu va contesta la CCR Legea carantinării, așa cum a ieșit ea de la Senat, purtînd adică garanția PSD că întrunește perfecțiunea în privința respectării drepturile civile. Din faptul că PSD trîmbițează c-a salvat România de la abuzurile pe care le-ar putea comite orice Guvern de acum încolo sub pretextul unei epidemii – inclusiv a uneia de furuncul pe fund – nu înseamnă că așa stau lucrurile. Dezbătută și votată în grabă, sub pretextul că Virusul nu așteaptă, Legea înlocuiește în materie de posibile abuzuri pe securiștii de pe vremuri cu medicii de azi. Ea îi conferă lui Raed Arafat puterile unui Lavrentie Beria al ISU pe post de NKVD.
  Legea a fost promulgată de președinte fără ca Avocatul Poporului s-o conteste.
  Primul pariu a fost cîștigat.
 2. Că în scurt timp după promulgarea Legii, numărul infectaților se va reduce simțitor, cei de la ATI se vor ridica și vor umbla mai ceva ca Lazăr, iar Ludovic Orban și Klaus Iohannis vor bate toba mare că prin măsurile istorice luate de ei România a fost salvată de la Apocalipsă.

De ce se va reduce numărul de infectări?
Pentru că Diversiunea Apocalipsa Revine și-a făcut efectul. Deși Guvernul a trimis Parlamentului o lege parcă făcută la beție, Parlamentul n-a respins cererea de procedură de urgență. Ar fi fost normal ca Parlamentul, dominat de PSD, să facă rapid o lege în două articole, care să reglementeze Criza sanitară produsă de Coronavirus, urmînd ca pentru posibilele Crize sanitare viitoare să se întocmească pe îndelete, cu consultarea specialiștilor, a ONG-urilor, a opiniei publice, o Lege a răspunsului la declanșarea unei epidemii. Parlamentul n-a procedat așa. A admis să treacă prin cele două Camere legea à la vapeur, cum spunea Caragiale în schița Atmosferă încărcată. După votarea la Senat, propaganda PSD a făcut mare caz de cît de bună e legea, urmare a temeiniciei cu care a lucrat majoritatea. Firește, Legea e mult mai bună decît însăilarea trimisă de Guvern. Da, dar din asta nu înseamnă că e o Lege bună. Din faptul că o ciorbă a fost încălzită după ce ți s-a pus în față rece, nu înseamnă că are și gust. O lege dezbătută în stil hei-rupist, dar mai ales sub presiunea amenințării că orice întîrziere sporește numărul infectărilor și îi face pe medici tot mai obosiți, într-un cuvînt sub șantajul cu atmosfera apocaliptică, făurită cu instrumentele folosite cu brio la crearea atmosferei cu teroriștii din decembrie 1989, nu poate fi bună.

Eminentul jurist care e Titus Corlățean, a explicat într-un text de referință de pe AnimaForiNews, și reluat de noi pe cristoiublog.ro de ce n-a votat Legea, deși e vicepreședinte al Senatului din partea PSD.

Unul dintre motive stă în realitatea că Legea a ieșit cu multe slăbiciuni:

„Proiectul de lege a fost atât de viciat ab initio, structural, sistemic, încît, în perioada asta de timp, în ciuda muncii foarte intense din partea colegilor din Comisia juridică , n-a putut fi corectat și făcut coerent de la cap la coadă așa cum ar fi trebuit. Nu e un reproş adresat colegilor din Comisia juridică, dimpotrivă. Respectul meu pentru ceea ce au făcut.
Au rămas o serie de lucruri criticabile și, din punctul meu de vedere, eu nu am putut, personal, să trec peste ele.”

Titus Corlățean dă multe exemple de lucruri criticabile din perspectiva unui jurist eminent și a unui politician interesat în respectarea drepturilor omului. Toate se caracterizează prin caracterul vag, neprecis, nepredictibil al definițiilor:

„Sînt lucruri care, din start, mi-au ridicat mari semne de întrebare. Iar chestiunile de fond au rămas foarte serioase pentru că, în general, definițiile dacă vorbim de carantină, de izolare, de alte măsuri concrete, DEFINIȚIILE TREBUIE SĂ INTRODUCĂ ELEMENTE FOARTE CLARE, CUANTIFICABILE, CA SĂ NU LASE LOC ARBITRARIULUI, INTERPRETĂRII SAU A UNEI DECIZII DISCREȚIONARE DIN PARTEA AUTORITĂȚII, în speţă, guvernului, în perioadă de criză, dar care privesc oameni cetățeni și drepturi și și drepturi și libertăți fundamentale.”

Printre altele, Titus Corlățean invocă folosirea termenului de persoană suspectă:

„În mod firesc, ca jurist, o spun: chestiunea asta cu POSIBILITĂȚI, PERSOANE SUSPECTE, IMPLICĂ, PRACTIC, O PREZUMȚIE DE VINOVĂȚIE de boală care nu stă în picioare din punct de vedere juridic și constituțional. Nu poți să lucrezi cu conceptul de persoană SUSPECTĂ. Aici nu vorbim de SUSPECT în dreptul penal față de care există indicii, probe.
PERSOANA SUSPECTĂ DE A FI INFECTATĂ este o definiție extrem de evazivă și interpretabilă.”

De ce a ieșit legea chiar și de la Senat cu atîtea slăbiciuni? Titus Corlățean semnalează drept cauză principală lucrul sub presiunea timpului, ceea ce a dus și la neîndeplinirea unor condiții de validare constituțională.

Vicepreședintele Senatului pleacă în argumentarea sa de la documentul trimis de Guvern:

„Or proiectul de lege a fost profund viciat de la bun început cînd a fost trimis de actualul guvern PNL. A conținut lucruri absolut abominabile și din perspectiva juridică constituțională şi din perspectiva respectării drepturilor omului. Avînd o specializare şi un doctorat în jurispridenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, am privit din perspectivă specializată Protecția Europeană a Drepturilor Omului, din perspectiva Curţii Europene a Drepturilor Omului și a modului în care Curtea Europeană judecă astfel de chestiuni extrem de importante și sensibile pentru că unul din elementele centrale ale proiectului de lege se referă la conceptul de PRIVARE DE LIBERTATE.”

Titus Corlățean invocă pentru a dovedi slăbiciunile legii neîndeplinirea unor condiții constituționale de validare. Ca de exemplu:

 1. „Guvernul nu a transmis, a refuzat, a evitat pur și simplu să transmită ceea ce o lege din 2000 privind tehnica legislativă, prevede: să transmiți o anexă, o listă cu EVALUAREA IMPACTULUI MĂSURILOR PROPUSE de limitare a drepturilor și libertăților fundamentale. Un astfel de proiect de lege în mod obligatoriu trebuie să aibă o ANALIZA DE IMPACT. NU A EXISTAT AȘA CEVA.”
 2. „Guvernul NU A SOLICITAT AVIZUL CONSILIULUI ECONOMIC ȘI SOCIAL.”
 3. Comisia de constituționalitate nu a fost sesizată.

O asemenea lege nu se dezbate și se votează în procedură de urgență sub motivul că trebuie votată cît mai repede, altfel Parlamentul va fi acuzat de revenirea Apocalipsei. A fost o eroare. Cu atît mai mult cu cît – notează Titus Corlățean – exista și o altă soluție decît cea propusă de guvern și acceptată de Parlamentul cu majoritate PSD:

„Nu am reușit să înțeleg de ce acest guvern a venit în FOARTE SCURT TIMP cu un proiect de lege CU CARACTER GENERAL, un proiect de lege cadru cu privire la toate tipurile de provocări sanitare, epidemice, riscuri biologice și așa mai departe ÎN LOC SĂ VINĂ CU UN PROIECT MULT MAI CLAR, MAI SIMPLU, CU PRIVIRE LA GESTIONAREA ACESTEI CRIZE COVID-19, urmînd ca legea cadru să o elaboreze în liniște, mai așezat, pe bază de CONSULTARE PUBLICĂ, conform legii. Atenţie : aceasta nu a existat din partea guvernului deși legea o prevede. Nu au existat consultare publică, discuții cu diferitele asociații profesionale, cu ONG-uri…
Exista Legea 55 din 15 mai care prevedea exact măsuri de gestionare a acestei crize, putea foarte bine să vină guvernul cu un proiect de ameliorare a acestei legi.”

Celor scrise de Titus Corlățean le-aș adăuga graba cu care Legea a trecut prin cele două Camere. O lege de o asemenea importanță se dezbate și se votează la Parlament cel puțin în termen de o lună. Legea carantinării a fost înregistrată la Camera Deputaților pe 7 iulie 2020. Pe 9 iulie 2020, era adoptată, după ce trecuse în viteză pe la toate comisiile de avizare. La Senat ajunge pe 10 iulie 2020. În aceeași zi e trimisă spre avizare la cinci comisii. Toate cinci trimit aviz favorabil în aceeași zi. Mai aveau puțin și trimiteau aviz favorabil înainte de a primi legea. Pe 16 iulie 2020, Legea era votată.

A te fuduli cu o asemenea lege e din partea PSD o neghiobie, de altfel tipică politicii acestui partid în ultima vreme. Pentru că a te grăbi să treci o lege de o asemenea importanță prin procedură de urgență trimisă la mișto de Guvern înseamnă a crea un precedent periculos. În orice moment de acum încolo, Guvernul Orban va putea apela la șmecheria de acum. Se trimite la Parlament în ultima clipă un proiect de lege aberant, se cere procedura de urgență pe motiv că Timpul n-are răbdare, se regizează o atmosferă în genul celei cu Teroriștii, și gata, Parlamentul adoptă o lege, care, deși diferită de prostia trimisă de guvern, are multe slăbiciuni, avîndu-și cauza în lucrul hei-rupist.
De ce mai e nevoie de Parlament dacă Guvernul poate promova în viteză, fără ca românii să se prindă, orice lege aberantă?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Diversiunea Revine Apocalipsa și-a făcut efectul: A fost promulgată Legea Carantinării. Numărul infectărilor poate să scadă!”

 • DE CE ATI STERS DRAGA ULTIMUL MESAJ PE CARE L-AM POSTAT ? (DE CE NU L-ATI APROBAT ?)

  …pe care l-am scris acum 2 zile sub ca reply la mesajul de la Numere a scris pe 23/07/2020 la 21:45

  Inteleg ca va este teama de acesti politruci dar eu imi asum acest mesaj va rog sa-l postati numaidecat !
  Acel mesaj e ca o marturisire a lui Hristos pentru mine ! Si eu ma voi intoarce in tzara ca sa ies in strada la proteste chiar daca voi fi arestat !

  Va rog sa postati mesajul pe care l-am scris acum 2 zile.
  Cu drag, fratele vostru intr-u Hristos,
  Dan / Daniel din Michigan SUA.

 • Din ce observ numarul declarat de imbolnaviri nu va scade pentru muuult timp pentru ca ei asa cumpara timp ca sa fure, pardon, sa faca planurile de relansare. Totul s-a transformat intr-o nebunie din care nu vom mai iesi intregi (nu, nu din cauza covidului ci din cauza politrucilor si a anunturilor tip „picatura chinezeasca” despre covid- apropos, personal nu mai suport sa aud de 5 luni, zi si noapte, oriunde ma duc anunturi despre covid, stari de urgenta, stari de alerta prelungite, masti, alerte etc.- oare cum o natie mai ramane sanatoasa in aceasta atmosfera????). Deci, motivele pentru care numerele declarate (de cine le-o declara) nu vor scadea ci vor creste sunt multiple:
  1) Tocmai s-a prezentat ca Parlamentul UE nu e de acord cu bugetul discutat zilele trecute. Deci, banii intarzie. In consecinta e nevoie de timp si de cresterea numarului de infectati declarati. In paralel, in banda unui post TV (Digi24) apare anuntul lui Orban ca Romania va intra in incapacitate de plata;
  2) Se mai anunta si criza financiara urmata de criza agroalimentara! Deci: natia va muri sub acest tip de politica, dar nu inainte de a vota in septembrie. N.B.: Carantina face „bine” pentru succesul alegerilor dar si pentru perioada post alegeri pentru vor avea nevoie de timp sa fure banii care vor veni, cand vor veni de la UE;
  3) Tot in banda Digi 24 anunt: la ora 21 (23 iulie 2020), la Jurnal de Seara, Nelu Tataru va da un anunt important despre „epidemie si vaccin” ! Deci, din banii UE, cand vor veni, multi sunt deja planificati pentru a cumpara niste vaccinuri care nu sunt dovedite a fi sigure (cred ca acum se fac jocurile si ne bat deja la usa firmele pharma pentru ca sa fie primii la luat banii si dat procentul). Nelu Tataru afirma acum ca vom „beneficia” de vaccin contra covid la jumatatea anului 2021! Clar ca vom fi tinuti in carantina, stari de urgenta, stari de alerta, arestari, batai pe cocoasa, amenintari pana atunci ca sa ne intre dracului in cap ca ei pot testa vaccinuri pe romani! N.B.: dnul Dr. Cordos a spus clar acum cateva zile ca pana acum nu s-a facut niciun vaccin contra coronavirusurilor (si din literatura medicala internationala rezulta acelasi lucru si se poate verifica: aceste vaccinuri sunt periculoase si nu s-au mai continuat cercetarile din cauza efectelor adverse mortale pe care le au);
  4) In seara asta, Nelu Tataru la Digi 24 – pana azi s-au efectuat 1.030.692 teste!!!! Ma indoiesc de aceasta cifra declarata.

  Acum vedeti de ce nu o sa scada numarul de infectati „declarati”? Acum vedeti de ce era nevoie si de studiul grupului Avantera care arata ce vom avea in septembrie aproape (daca nu peste) 1 milion de infectati?? Acum vedeti de ce s-a votat instrumentul necesar „succesului” (dar nu impotriva covid) anume „legea carantinarii”?
  Intr-o tara normala, indivizi ca Tataru, Orban, Arahat si altii ar fi zburat din functii imediat pentru ca sunt nocivi, otravitori. Vom fi decimati. Nu mai vad nici un viitor pentru tara noastra.Pacat.

 • SE PREGATESTE UN RAZBOI CIVIL IN ROMANIA. Taburile si mobilizarile de soldati sunt menite sa traga in tinerii de la Cluj care vor iesi in strada impotriva vaccinurilor si abuzurilor de demolare a famiiliilor si de incarcerare in masa a populatiei in numele COVID-19.
  Tradatorii acestia de tara pregatesc demolarea Romaniei si a poporului roman. Dupa ce vor ucide populatia in masa vor lasa pe unguri sa invadeze Ardealul si sa rupa Romania.
  ACESTA ESTE PLANUL LOR DIABOLIC !!!
  Daca cuoasteti patrioti carora le mai pasa de tara spuneti tuturor ceea ce se intampla. Armata, politia, si alte institutii ar trebui sa se autosesizeze impotriva acesui Guvern si Presednite vanduti intereselor straine Austro-Ungare cu binecuvantarea Germaniei si a Rusiei si a satanistilor cel mai probabil.
  Dar experimentul acesta ii va costa scump inaintea lui Dumenzeu.
  Vor da socoteala pentru mainile mainjite de sange cu care se vor alege.

 • Buna ziua.
  Nu cred ca datele statistice privind nr de imbolnaviri vor cuprinde numere in scadere. Unde se termina insa realitatea nimeni nu stie ….
  Ce vreau eu sa punctez insa:
  – cu siguranta virusul exista (chiar daca nu e gripal – nu am auzit pana la acest virus de gripa asimptomatica)
  – la nivel global nu au habar despre nimic concret legat de acest virus (ex : mai nou au inceput sa spuna ca de fapt ar putea fi o bacterie…)
  – masurile de preventie sunt de asemenea lipsite de certitudine (ex: acum 3 luni OMS declara raspicat ca este contraindicat sa purtam masti )
  – exista oameni care nu respecta regulile, dar cei mai multi le respecta .
  Atunci cand nu sunt respectate regulile e fie din cauza comportamentului individual , fie din cauze externe.
  Nu vad la tv nicio stire referitoare la faptul ca oamenii nu pot respecta distantarea sociala din mijloacele de transport in comun deoarece acestea sunt in numar insuficient sau fluxul nu este organizat de cei care ar trebui sa il organizeze ( ex: cfr vinde bilete pentru toate locurile din tren. Cum sa se mai pastreze distantarea ?).
  De ce nu s- au deschis nici acum parcurile universitatilor ? ( ex – parcul Agronomiei si parcul Politehnicii ? ) Sunt 2 locuri cu spatii verzi din Bucuresti care ar mai fi degrevat putinele parcuri care au mai ramas. Pe portile ferecate ale acestor parcuri se precizeaza sec ca sunt inchise cat sunt suspendate cursurile universitare( dar cursurile sunt terminatea acest moment) si ca aceste parcuri sunt proprietati private ale universitatilor. Deci ingramaditi -va toti in Herastrau, Cismigiu si IOR…

  Exemplele ar putea continua.

  In acest context nu inteleg insa de ce suntem certati si admonestasti( si probabil din nou – pedepsiti) cu totii.
  De ce nu sunt gandite masuri care sa minimizeze riscurile acolo unde ele se pot materializa. Dau un singur exemplu. In Europa occidentala luna august este o luna de concedii. E previzibil ca oamenii care lucreaza acolo vor veni in tara. Daca nu toti, cel putin o parte. Acestia ar putea fi testati la intrarea in tara. Sau li s – ar putea cere un test efectuat in tara din care pleaca. Dar nu este treaba noastra sa gasim solutii…. asta nu se intelege… noi doar suntem pedepsiti cu totii pentru actiunile sau inactiunile unora…

 • Imi pare rau dar PSD ul a facut cel mai ieftin joc politic. A lasat legea carantinarii sa treaca,doar sa castige electoral si eventual sa nu isi atraga oprobiul propiului electorat, stiind ca legea va fi contestata sigur de Renate Weber la CCR, care bineinteles o va face praf,ca fiind neconstitutionala.

 • Nu este interesant ca in ciuda cresterii „apocaliptice” a numarului de oameni infectati cu covid, numarul deceselor a ramas relativ la acelasi nivel cu cel din aprilie-mai? Stai si te intrebi: brusc, coeficientul de mortalitate al acestui virus a scazut cu 50% din cat era initial sau ne-am apucat sa marim din pix numarul de persoane infectate? Prin mai aveam peste 20 decese la o medie de sa spunem 400 noi cazuri zilnice si acum la +800 cazuri noi zilnice avem tot 20 decese zilnice. Luati-o pe asta apocalipticilor.

 • a fost o vreme in care popoarele isi alegeau conducatorii.
  acum e vremea in care conducatorii isi aleg popoarele, dupa chipul si asemanarea lor.

  cind dau semne ca nu prea le seamana, popoarele sint operate estetic, ba in stil fibonacci, ba in stil popper, pina corespund.

  aceasta intoarcere pe dos a rinduielii Naturii va fi echilibrata, de Natura, …tot printr-o intoarcere pe dos, astfel incit ‘conducatorul ales artificial’ va deveni ‘artificialul ales conducator’.

  deci iata de ce ‘conducatorul’ va fi Inteligenta Artificiala, peste o vreme, pentru ca Inteligenta ( Naturii ) a fost, politicienii lumii au facut asta, intoarsa pe dos.

  ( Universul e o platforma pentru desavarsire, deci sint disponibile exclusiv Doua Tronuri )

 • Mincinoși, un guvern de mincinoși!

 • După triumfătoarea victorie a „întâiului fiu al poporului” în alegerile prezidențiale de acum 8 luni, după ulterioara instaurare a „guvernului său”, și „cumințirea” celorlalte partide politice (în primul rând a „ciumei roșii” PSD), iată că și Romania face primii pași în direcția „democrațiilor mature” – în care principalele partide mimează confruntarea politică și chiar și așa mimată o rezervă numai pentru teme minore, dându-și mâna negreșit in orice probleme care privesc consolidarea puterii stabilimentului financiar, economic, al „siguranței naționale” și (la fel ca în cazul de fața) al aparatului de stat. Cetățeanul alături de drepturile sale (mai ales în raport cu statul) sunt o „prioritate secundară”. Și atâta timp cât cetățeanul se conformează supus deciziilor reprezentanților săi (în special când acestea sunt împotriva intereselor sale), atunci el merită din plinul „patul ce i se așterne”.

  Așadar, România nu e singura țară a căror cetățeni își pierd drepturile, deși „legea carantinării” este unică în lume (și posibilă să fie folosită de stabilimentul internațional ca precedent pentru răspândirea ei sub forme apropiate și în alte țări). „Democrațiile stabile” din vestul Europei si SUA au erodat în mod accelerat drepturile cetățenilor lor în ultimii 40 de ani (pornind de la probleme clasice referitoare la drepturile angajaților în fața dominației corporațiilor și a întreprinderilor mari, până la probleme actuale referitoare la confidențialitatea pe internet).

  Mai recent, în ultimii 20 de ani, pe plan mondial, testul monitorizării permanente – introdus ca răspuns la „terorismul islamist”, a fost urmat de testul austerității economice și reducerii cheltuielilor publice – introdus în urma crizei financiare din 2008 și este acum succedat de testul totalitarismului sanitar în urma Covid-19. Fiecare țară a primit versiunea ei de test. În general, nemulțumirile cetățenilor față de aceste „teste” au fost minore, rareori exprimate public (în stradă) și, invariabil, au rămas fără rezultat.

  Concluzia: La nivel mondial, suntem, probabil, cea mai proastă și mai slabă generație din istoria recentă a omenirii (de la primul război mondial încoace). Iar românii sunt, din nou, printre cele mai proaste și mai slabe popoare din lume, pentru că nici măcar nu îi interesează pe prea mulți problema drepturilor cetățeanului în raport cu statul, ca să nu mai vorbim de desfășurarea unor activități pentru protejarea acestora. Evident, exclud din cele de mai sus pe autorii și cititorii acestui blog.

 • Asta e o oda cintata dupa puteri, dar din inima, prostiei.

  a acumula cunostinte, perpetuu, e ceea ce te face destept.
  totusi, nu acumularea e cheia cunoasterii, ci daruirea.

  nu acumulind ajungi la Zero, ca Infinit doar tinde catre Zero,
  ci initiind ‘daruirea’,
  suprapunindu-te peste ‘daruire’,
  pentru ca doar asa te poti conecta la Zero, care e totul nu nimicul, ca la o Radacina, de acolo, prin procesul numit ‘daruire’, putind sa te inunzi pe tine insuti cu ce fel de cunoastere ‘se arata’ a fi de folos…

  ‘inteligenta + desteptaciunea’ e o constanta, cu cit incerci sa devi mai destept, cu atit ii construiesti tarcuri mai mari si mai multe, inteligentei,
  nepermitindu-i manifestarea plenara.

  calea catre cunoastere e Inteligenta, iar Inteligenta intotdeauna o gasesti coborita in Inima, deci calea catre cunoastere e Iubirea. Iubirea e daruire, nu acumulare.

  sa fii prost e mai cu folos decit sa fii destept, daca desteptaciunea nu e izvor, ci lac de acumulare.

  spre ex Civilizatia se indreapta spre cunoastere plenara, care apare atunci cind…inveti…avind Tot Timpul la dispozitie,
  tocmai dasta ‘inteligenta + desteptaciunea=constanta’ devine, in cazul Civilizatiei, chiar definitia Desteptaciunii,
  care e asta: Inteligenta Artificiala

  prin urmare nimic nu e mai lipsit de inteligenta in univers decit Inteligenta Artificiala, spre Inteligenta Artificiala indreptindu-se orice proces care e definit prin acumularea cunoasterii.

  ‘multul’ rasare din ‘daruire’, nu din ‘acumulare’, caz in care ‘multul’ se numeste ‘totul’.

  ‘acumularea’, atunci cind se dezvolta in stil fibonacci, adica natural, duce catre cel mai departat loc posibil de Radacina. adica fix in Antiradacina.

  va indemn sa fiti prosti.

  fiti Inteligenti!
  dar….hei!, chiar sinteti!,
  deja sinteti!,
  prin Definitie.

 • De ce n-au facut o lege ca lumea? De 5 luni viata ne este data peste cap, iar ei abia acum vin cu o lege proasta, facuta pe genunchi si corectata pe spatele colegului.

  Si repezeala asta juridica nu e de acum. Insusi guvernul Orban a fost votat urgent in martie, dupa ce PNL a tot lungit-o cu guvernul Catzu. aproape o luna de zile. Si acum e la fel: ei dau o ordonanta, asteapta ca ea sa pice la CCR si apoi hai repede cu legea prin parlament.

  Probabil ei se cred singurii destepti in tara asta.

 • Pentru ca boborul o tine langa dupa fenta!
  La noi se iese in strada numai dusi de nas.
  Cat a fost treaba cu justitia au gasit cativa zeci de prostalai platiti plus oamenii lor din servicii care au prestat la bulivard sI care au mai atras o multime de gura casca!
  La o chestiune importanta legata de drepturi si libertati nu zice nimeni miau.Romanul e pe os invatat sa fie calarit!
  Credeti ca s-a uitat cineva atent la ce se intampla cu legea asta!
  Totul pentru front!Totul pentru victorie!
  Mai e putin si incepe razboiul pensiilor! Nu o sa scada numarul in acte !O sa creasca sa atraga atentia de la faptul ca nu maresc pensiile!
  Oricum tara nu-i mai crede! S-a saturat de cataieli si bisisici!

 • Legea publicata in M.O. a iesit stramba,total de acord. Ma mir ca dna av. Weber nu a sesizat chichitele la CCR la fel de repede ca la initiativa legislativa privind impozitarea pensiilor speciale.
  Folosirea cuvintelor „suspect”,”eliberare” intr-o lege privind protectia sanitara te duce cu gandul la o natie de banditi inconstienti care trebuie sa stea inchisa eventual permanent. Decidentul care aproba sau nu eliberarea este medicul constatator si un functionar de la DSP. S-a creat impropriu un decident intermediar intre pacient si judecatorie, ca sa nu mai spunem ca pacientul nu are mijloacele de a sesiza la o judecatorie situatia creata,iar judecatorul nu are pegatire medicala pentru a contrazice functionarul de la DSP. Asteptam si parerea celor de la CSM care cu siguranta si-au pus mainile in cap analizand continutul si calitatea legii….

 • De ce senatorii PSD au votat.? Chiar daca nu toti sunt juristi, puteau sa gandeasca ca vor putea sa ajunga odata suspecti, sa stea la mana, decizia, unui medic, comandat politic, multi vor sta poate si la buzunarul medicului. Decizia unui medic nu poate fi analizata decat de un colectiv de medici, nu de un angajat temporar de la DSP. Parlament, – curvarsarie.

  • Cred ca au exclus din start ideea ca ar putea fi vreodata „suspecti” aparandu-si eventual scaunul pentru urmatoarele alegeri.

  • Normal ca politicienii se exclud, impreuna cu alti bogati, de la orice virusare. Sunt sigur ca virusul nu se va raspandi nici printre cei care apar la tv si promoveaza orice fake news doreste guvernul, cum e cel ca UK sau Austria interneaza cu forta covrig19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *