Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Doctorul Adrian Marinescu anunță sfârșitul Pandemiei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Doctorul Adrian Marinescu anunță sfârșitul Pandemiei”

 • Marea (R)Evolutie e o impletire a pandemiilor care vizeaza toate sistemele sociale ( naturale )
  Marea (R)Evolutie e o Pandemie de Artificial.

 • pai…de asteptat il putem astepta, insa acu daca el nu vineee…aia e! :)))

  Maestre, daca noi asteptam, …Dinamica Fibonacci o zice:)), alte pandemii,
  si nicicum nu asteptam ca vreuna dintre cele carere apar sa se termine, …intre care cea mai noua e pandemia de inflatie,
  e de la sine inteles ca nu asteptam ca pandemia de covid sa se termine, insa…na, cum sa ne punem de-a curmezisul nadejdii :))
  cindvaaa…se va termina si Pandemia, insa abia atunci cind Artificialul va tinde sa acapareze Natura, tot asa cum Infinit tinde sa se suprapuna peste definitia lui Zero, ca, …nu i asa, Artificialul e povestea Matematicii, adica a Secaturii Universului:))

  treaba complexa, Maestre, superpozitia clasica a Logicii …da erori. aia care nu pica e…cealalta superpozitie a Logicii:)), careia i se mai zice si ‘logica inversa’ :))

  • ‘logica inversa’ e…inversa tot asa cum Nesimtirea, care e ‘noul Bun-Simt’ are…Bun-Simt:))))

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog