Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Document MApN: Măștile N95 NU sunt conforme

În urma unor teste efectuate chiar in laboratoarele CBRN de la MApN, s-a constatat că aceste măști nu captează acele particule virale. Acest document de la MApN mi-a fost transmis de către o sursă care dorește să rămână anonimă.

Problema și mai gravă este, însă, că s-au făcut o mulțime de achiziții publice pentru astfel de măști, după cum puteți vedea în pozele pe care le-am făcut. Unele chiar INAINTE de declararea starii de urgenta!

Mai mult decât atât, în ORDINUL MINISTERULUI SĂNĂTĂȚIi nr. 555 din 3 aprilie 2020, privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, personalul medical din spital și din sectiile ATI este instruit să poarte astfel de măști, în ideea că sunt „cele mai sigure”.
Interesant este și că în același ordin de ministru se recomandă purtarea unor măști chirurgicale banale de către personalul medical care intră în contact cu pacienți infectați, sau suspecți de COVID-19.

Citiți aici articolele mele despre marile jafuri și minciuni din pandemie:
https://iosefinapascal.com/2020/10/03/ancheta-inca-patru-mari-jafuri-si-minciuni-din-timpul-pandemiei/
https://iosefinapascal.com/2020/09/24/anchetafirma-cu-400-de-contracte-cu-statul-pentru-teste-covid-19-intr-o-singura-luna/
https://iosefinapascal.com/2020/09/05/anchetaaveam-masti-si-dezinfectanti-in-stocam-exportat-masiv-materiale-de-protectie/
Urmează partea a treia !

(Text de Iosefina Pascal)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *