Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Document. Ministerul Sănătății a început cercetările faptelor reclamate de Voiculescu

Nu știu cine îl consiliază pe domnul Cîțu, dar îi îngroapă zilnic orice urmă de onorabilitate și îl îndeamnă să mintă.
Cîțu azi: Nu există grup de lucru pentru cercetarea a ce a zis domnul Voiculescu, i-am cerut lui Baciu să facă unul.
Adevărul:

Sursa: Facebook: Liviu Iolu

Florin Cîțu, despre acuzațiile aduse de Vlad Voiculescu cu privire la înregistrarea deceselor Covid-19: „I-am cerut ieri secretarului de stat Baciu, în urma informațiilor apărute în presă, să îmi spună dacă există la nivelul Ministerului Sănătății un grup de lucru, așa cum a fost informația, a apărut în presă, care se ocupă de așa ceva. Azi avem confirmarea că acest grup de lucru nu există, deci nu am cum să vă dau vreo informație. Vom face un grup de lucru care să investigheze și vom urmări toată procedura. Grup de lucru, care va trebui să vină cu niște concluzii, concluzii care trebuie să fie prezentate în guvern și după aceea putea să le prezentăm și noi”.

Premierul a adăugat că nici vicepremierul Dan Barna nu a semnalat aceste lucruri: „Am verificat stenograma ședinței de guvern și nu este nicio informare în ședință de guvern, am verificat dacă de la Ministerul Sănătății a plecat vreun material către cabinetul premierului, nu a plecat niciun material, am verificat la registratura Guvernului dacă există vreun material primit de la Ministerul Sănătății sau de la vicepremier, nu există niciun material. Este posibil să fie pe drum”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *