Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Document. Proiect de lege pentru legalizarea căsătoriilor între două persoane de același sex

La ani de zile după boicotarea referendumului pentru familie, în timp ce noi discutăm despre încălcarea drepturilor constituționale ale tuturor românilor, despre distrugerea economiei, despre miile de persoane care nu au avut dreptul de a fi tratați în spitale, despre achiziții publice pentru firme de apartament, în timpul psiho-pandemiei, apare încă un proiect de lege:
Legalizarea căsătoriilor între două persoane de același sex.
Potrivit expunerii de motive, criza sanitară cauzată de Covid-19 a îngreunat și mai mult legătura dintre două persoane care nu sunt căsătorite.

(Foto și text: Iosefina Pascal)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *