Au eșuat negocierile pentru formarea guvernului. Dacian Cioloș: „Până duminică, dacă PNL este în continuare interesat de discuţii, ştie unde să ne găsească”

Doi pe aceeași cracă: Florian Coldea și Nicolae Ciucă (viitorul ministru PNL al Apărării)

Secvență surprinsă la conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, marți 15 octombrie 2019, la Timișoara. Inquam Photos / Virgil Simonescu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Doi pe aceeași cracă: Florian Coldea și Nicolae Ciucă (viitorul ministru PNL al Apărării)”

  • Planurile Americii pentru hegemonia mondiala: Studiu (Romanian Edition) (Romanian) Paperback – November 25, 2018
    by Calistrat M. Atudorei (Author), Vasile Poenaru (Editor)

    https://www.amazon.com/Planurile-Americii-pentru-hegemonia-mondiala/dp/1729843492

    Aceasta analiza inseamna de fapt dezbaterea unor probleme abordate in cartile si presa vestului din anii 90, care au fost total pierduti de jurnalistii acelor ani cu probleme minore, gen Iliescu, minerii, comunistii si vestul luminos, unde se credea cu tarie ca ploua cu salam si se calca pe parmezan.
    Recomand aceasta carte in care orice este nou si necunoscut pt 99% dintre romani!

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog