Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Domnule Președinte, ne-ați promis un alt fel de a face politică. Modelul arogant și disprețuitor pe care l-ați adoptat contrazice această promisiune

Domnule Președinte, retribuția Dvs. este suportată de cetățeni, nu sunteți o instituție privată. Este responsabilitatea Dvs. să informați cetățenii în legătură cu toate problemele care îi preocupă. Nu puteți să vă permiteți să vă sustrageti obligației de a răspunde întrebărilor jurnaliștilor, fie vă convin, fie nu.

Ne-ati promis un alt fel de a face politică și v-am crezut. Modelul arogant și disprețuitor pe care l-ați adoptat contrazice această promisiune.
Nu sunteți, domnule Președinte, nici mai mult, nici mai puțin decât un bugetar, dar unul dintre cei mai influenți, iar atitudinea Dvs. se propagă în proporție de masă printre ceilalți bugetari care ne disprețuiesc și ne umilesc la aproape fiecare ghiseu.

Mulțumesc.

(Text de pe Facebook Smaranda Enache – fost ambasador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Domnule Președinte, ne-ați promis un alt fel de a face politică. Modelul arogant și disprețuitor pe care l-ați adoptat contrazice această promisiune”

  • a nu se confunda umilirea cu tentativa de umilire:
    sa vezi digitalizare „pas cu pas”, ca digitzii de pe antebratz…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *