Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Două morți suspecte în secția ATI a spitalului din Botoșani. Pacienții au fost sedați și li s-au închis telefoanele

La secția ATI a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani au murit, zilele trecute, doi oameni. Familiile acestora reclamă tratamentul la care au fost supuși.

Potrivit botosaneanul.ro, Dumitru Spatariu avea 59 de ani și a mers la spital pentru o posibilă intoxicație de la substanța cu care a stropit pomii din grădină. Nu a mai ieșit din spital, iar familia susține că moartea lui este suspectă.

Telefonul i-a fost închis și seara târziu fiul lui a reușit să vorbească cu doctorul care i-a spus că l-au sedat și l-au intubat pentru că era în stare critică. Cum poate fi un om în stare critică din moment ce el vorbește clar și tare fiind înspăimântat de cele petrecute acolo?!”, a declarat fratele bărbatului.

Cel de-al doilea caz, este o femeie, Doinița Țurcanu. Și ea a ajuns pe ATI intubată și sedată dar și cu telefonul închis.

„Odată ajunsă acolo nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită… dar cel puțin comunicam cu ea prin telefon… după două zile asistentele îi închid telefonul pentru a nu mai putea lua legătura cu noi cei din afară, să ne povestească realitatea din acest infern… este sedata deși daca era într-adevar sub tratament se vedeau efectele… sedarea nu era încă necesară o sedează zic ei ca să o liniștească să își facă efectul tratamentul neadministrat….de aici s-a pierdut orice legătură cu ea…”

Fiica Doiniței Țurcanu, care a făcut această declarație, a aflat de moartea mamei după două zile.

Despre demersurile jurnaliștilor și răspunsurile autorităților, citiți amănunte aici.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Două morți suspecte în secția ATI a spitalului din Botoșani. Pacienții au fost sedați și li s-au închis telefoanele”

  • 💡 💡 💡 ➡ 🙂 🙂 ❗ 😛 😛 ❓ ❓ ❓ ❓ :?:”onmouseover=alert(‘cirezi.de.vite’)

  • https://needtoknow.news/2020/04/shocker-doctor-shows-why-viruses-are-exosomes-instead-of-causing-illness-they-fight-illness-by-activating-an-immune-response-and-removing-cellular-toxins/

    Romania nu are jurnalisti! Nu stiu pe ce lume sint, nu au habar ce se intimpla, nu stiu unde sa se uite, ce sa citeasca, etc. Nimic!
    Rid de voi, va abuzeaza, va distrug prin spitale familiile, pt ca parvenitii nu au masura in nimic, iar pt binele propiu sint in stare de absolut orice!
    Cum era sa fi citit despre numita gripa spaniola? Aflati si voi ce-a fost cu adevarat!
    Nu exista nici un fel de covid 19! Nu a fost izolat niciodata! Nu exista nici un studiu, nimic!
    Testele nu testeaza nimic, pentru ca nu au cum. Va prin cu ceva care produce corpul uman si va spun ca este boala, desi nu-i nimic! Unde a disparut gripa?! Chiar nu sinteti in stare sa intrebati si luati toate prostiile prostilor de bune?!

  • Si se pune diagnosticul Covid 19,si se trec la „numaratoare”(fabricam si morti daca este nevoie) imi pun eu intrebarea ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ Retoric.

  • Stiu ca celor aflati in stare grava, trecuti pe ventilatie mecanica care nu prea mai aveau sanse, le bagau un sedativ in vena, ca sa nu mai simta nimic, dupa care Dumnezeu cu mila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *