Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Draivăru’ le știa pe toate

Vremea, destul de geroasă, ne determină să stăm în casă, dar totuși, o fugă până la magazin este absolut necesară, pentru că altfel rămânem fără pâinea cea de toate zilele. Astăzi am dat și eu o fuguță până la market (nu, nu mai zicem magazin că nu se cade), deci m-am dus să cumpăr câte unele, așa pe repede.  La casă erau vreo cinci personae la coadă. Chiar în fața mea era una foarte „tunată”, foarte „savantă”, mai ceva decât cele ale lui Moliere. Ea  îi  explica unei doamne mai vârstnice ce înseamnă  vaccinarea și se tot minuna cum se lasă populația prostită de cei care conduc lumea. Din când în când repeta: „Știu asta din sursă sigură! Iubitul meu este draivăr și colindă toată Europa, așa că știu sigur ce spun. Acum a venit din Germania, unde nimeni nu se vaccinează până nu vede ce se întâmplă în lume cu cei care se vaccinează acum. Vaccinul trebuie testat pe oameni mai mult timp, ca să se vadă ce și cum. Ai noștri sunt în cârdășie cu cei care și-au propus să ne termine. Cică trebuie să rămână doar cei care pot munci, care le pot aduce profit. Pe ceilalți îi termină. Sesiștii… Asta este! Pe care nu i-a terminat Covitu, îi termină vaccinul… Vai de noi!”

Cei care stăteam la coadă o priveam cu coada ochiului, eram atenți la argumentațiile doamnei, dar nimeni nu a intervenit.
Eu, asemenea unei cunoștințe, căreia când i-am zis că este irelevant ce-mi spune, m-a întrebat ce înseamnă asta, pentru că ea a făcut rusă în scoală, nu engleză, mai neștiutoare cum sunt, chiar dacă mai „rup” ceva și în engleză, nu cunoșteam termenul și mă gândeam că „draivărul” este cine știe ce mare specialist, care are muncă de răspundere și în străinătate, devreme ce acum sosise din Germania și colindă toată Euopa, după cum spunea ea. N-am mai întâlnit acest cuvânt, așa că habar nu am avut ce înseamnă draivăr (scriu exact cum pronunța dânsa). Am repetat cuvântul de câteva ori ca să nu-l uit și să văd ce meserie este aceasta atât de importantă și cu oameni atât de bine documentați.

Doamna pronunța numele unor medici cunoscuți cu atâta ușurință încât se părea că-și beau cafeaua împreună: „Rafila și Cercel vorbesc și ei cum li se dictează… lasă, că-i cunosc eu! Ce crezi? Ei de ce nu s-au vaccinat să-i vedem și noi? S-o dus Iohannis la televizor să-și arate mușchii… ha, ha… oare de ce nu ne-a arătat și pătrățelele? De unde știm noi ce injecție i-au făcut? Poate că i-au dat vitamine, ori mai știu eu ce…”

Iubita draivărului era foarte convingătoare, mai ales că gesticula de mama focului, încât eu nu puteam să-mi așez marfa pe banda de la casă. Mă gândeam că nici ea nu poate fi de ici de colo, deoarece, după cum spune, îi cunoaște atât de bine pe medicii despre care vorbea.

Dragii mei, am aflat până la urmă că draivărul cel atoate știutor era de fapt șofer. Probabil șofer pe vreun tir sau pe vreun microbuz, devreme ce colinda lumea. Doamna, iubita lui” tunată” nu putea să spună că este șofer, că de, nu se cade la poziția ei… Mă rog, nu știu cum stătea cu poziția, dar de importantă era într-atât încât dădea pe dinafară. Sunt într-o mare dilemma: Oare să fac așa cum spune draivărul sau cum spune Rafila? Mă mai gândesc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Draivăru’ le știa pe toate”

  • Doamnă dragă, necazul dvs. e că doar ”rupeți” ceva engleză, așa cum ați spus. Sunteți nevoită să vă limitați la ”dezbaterea” în română. Care nu e nicio dezbatere, sunt autoritățile care spun că vaccinul e ”sigur” și câțiva ”conspiraționiști” pe net.
    Dar poate găsiți pe cineva care ”rupe” mai bine cu engleza.
    Uite vă dau eu două materiale video (în engleză din păcate) cu doi SPECIALIȘTI ÎN VIROLOGIE care recomandă cu toată hotărârea A NU SE FACE UN ”VACCIN” cu ARN mesager așa cum este vaccinul Pfizer. (Am pus între ghilimele pentru că acesta de fapt nu e un vaccin propriu-zis, o spun ei nu eu).
    Dr. Sucharit Bhachdi: https://www.bitchute.com/video/eMDtqBAlHRTu/
    Dr. Dolores Cahill: https://www.bitchute.com/video/QluEd7niAgxf/

    Ideea e că: prin acest ”vaccin” celulele vaccinatului sunt transformate pentru TOTDEAUNA în producătoare de virus, cu care propriul sistem imunitar are de luptat. Dacă omul e cât de cât sănătos s-ar putea să reziste o vreme. Dar atenție că rapelul (înțepătura de după 3 săptămâni) are o doză de ”vaccin” mai mare și deci probabilitate mai mare de reacții adverse. Dar omul nu mai poate scăpa NICIODATĂ de acel virus pentru că înseși celulele lui au fost programate să îl producă și-l vor produce pentru TOTDEAUNA. Numai că fiind într-o doză mică, sistemul imunitar îl va putea anihila. Dar la următoarele viroze/tulpini (în următoarele luni/ani) sistemul imunitar va avea atunci de luptat și cu noul virus și cu cel vechi și la unii nu va mai putea face față.

    PS. Odată cu acest Covid s-a intrat într-o perioadă de foarte multă cenzură informațională. Vă recomand să folosiți alte motoare de căutare decât Google (de exemplu DuckDuckGo.com). Tot din același motiv cele două video-uri pe care vi le-am dat nu sunt pe Youtube.

  • Vaccinati-va, stimata doamna! Luati lumina de la vestitii medici! Doar s-a vazut cu cata certitudine discuta domniile lor despre noul virus si noul vaccin. E superb, dupa cum se exprima atat de entuziasmat maestrul Cercel! Bineinteles ca domnia sa nu e draivar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *