În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Drept la replică de la Loteria Română

Catre Cristoiublog.ro
In atentia doamnei Cora Muntean – Redactor Sef

Referitor la informatia pe care ati difuzat-o in data de 17 octombrie pe blog, prin citarea unui punct de vedere, exprimat ironic de un reprezentant al unei organizatii sindicale care nu este reprezentativa la nivelul companiei, ce vizeaza conducerea Loteriei Romane, care se refera la „implementarea imediata a unui Protocol de colaborare cu DNA”, facem urmatoarele precizari:

Intre C.N. „Loteria Romana” S.A. si DNA nu exista si nu a existat vreodata un protocol de colaborare.

Compania Nationala „Loteria Romana” S.A. are, inca din anul 2017, un protocol de colaborare cu Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne.

Protocolul intre cele doua institutii a fost incheiat la initiativa Directiei Generale Anticoruptie pornind de la prevederile HG 583/2016 prin care a fost aprobata Strategia Nationala Anticoruptie pe perioada 2016 – 2020. Protocolul de colaborare are ca scop sprijinerea actiunilor de prevenire si combatere a coruptiei desfasurate de catre DGA. In baza acestui protocol si in acest an, au fost expuse afise in cele 1.000 de agentiile loto proprii din tara si la sediile Punctelor de Lucru Judetene.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Drept la replică de la Loteria Română”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *