Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Drum lin spre ceruri, Doru Dinu Glăvan

Am primit cu durere în suflet această veste tristă! Mă gândesc și mă întreb, ce este viața?
Cu câteva luni în urmă, l-am cunoscut pe Domnul Doru Dinu Glăvan, în emisiunea mea, „Povești de viață”. Cu o poveste de viață impresionantă și o vocea blândă, relatează toate momentele importante prin care a trecut. Este nemaipomenit să cunoști un asemenea OM, cu o cultură solidă, un OM care iubea oamenii și care, astăzi, lasă o amprentă autentică în presa românească! Președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan a fost și rămâne o personalitate a postului Radio România, o personalitate care ne-a arătat cât de simplu este să iubești oamenii, să iubești profesia, și cel mai important, să iubești prietenia.
Este emoționat ce vă spun acum, dar trebuie să știți că în emisiune au fost momente când ochii i s-au umplut de lacrimi, iar finalul este unul special, deoarece versurile scrise de dumnealui, prind viață!

„Minunată-i prietenia,
Cel mai scump și drag cuvânt,
O înțeleg numai aceia,
Care în viață știu a fi,
Omenoși cu oamenii.” – Doru Dinu Glăvan

Drum lin spre ceruri, Doru Dinu Glăvan! Condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunosc!
Vă invit să-l ascultați și să-l cunoașteți mai îndeaproape pe cel care a fost și rămâne o personalitate marcantă în presa românească, Doru Dinu Glăvan.
Aici puteți urmări emisiunea:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *