Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Dubla măsură a președintelui

În 2018, când „m..ie PSD” a ajuns la apogeu, președintele Klaus Iohannis a deplâns faptul că nu este permisă libertatea de exprimare. „Persoanele care îndrăznesc să își spună opinia public anti-PSD sunt luate de Poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului. Am ajuns să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, am ajuns să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea țării”, a declarat el. Iohannis a lăsat de înțeles că este o expresie elevată și nu a condamnat nicio clipă limbajul.

În 2020, când s-a ajuns la „m..ie PNL”, președintele spune: „În orice campanie, din păcate, cel puțin în ultimii ani au fost și excese. Eu îmi doresc să nu mai fie și cu toții ne dorim campanii decente, civilizate, unde candidații își prezintă oferta electorală, și nu înjurăturile”. Deși și în acest caz s-a lăsat cu sancțiuni, președintele nu a invocat practicile care „amintesc de anii comunismului”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii