Iohannis, prin Alexandru Muraru, anunță că Ciucă rămâne premier și după ce expiră termenul stabilit cu PSD

Dumnezeu nu bate cu ciomagul, bate cu votul


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dumnezeu nu bate cu ciomagul, bate cu votul”

  • Am publicat acest comenariu pe youtube:

    „Aici in Anglia „negrii” se apeleaza unul pe altul: „Hey, nigger” :)) Dar cum putea sa zica? Ala verde sau maroniul… sau blondule 😂😂. Mie nu mi se pare jignitor sa imi zica un ‘negru’: Bai, albule… 😆 chiar e haios. Am colegi de toate natiile si „culorile” si nu are nimeni nici o treaba cu prostia asta… ‘rasiala’ 😅 Cred ca ar fi bine sa existe inca o rasa, sa zicem albastra, ca sa nu se mai certe nimeni si sa avem variante mai multe de unde sa alegem. Si tiganii isi spun aici ‘tzigane’ intre ei sau cateodata alte natii ne numesc tigani pentru ca ei stiu ca multi tigani vin din Romania. Si…ce ? Mare „tragedie”! :))) Oricum, problema principala este ca exista multa prostie care poate fi manipulata.”

    A fost sters in cca 2 minute. Este absolut uluitor. Se pare ca inteligenta artificiala tine loc de inteligenta normala :)) Sincer, cred ca o sa ii ia dracu pe astia de la youtube… mai ales acum cand, se pare, vin extraterestri :)) (adica alta gogomanie cu care sperie populatia pentru a implementa si mai abitir planul de ucidere in masa si sterilizare prin vaccinuri… ca sa nu zic de modificare genetica)

    https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-chief-says-extraterrestrials-exist-trump-knows-n1250333

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog