Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

După 50 de zile de întortocheli, planul s-a concretizat: Nicolae Ciucă, premier!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „După 50 de zile de întortocheli, planul s-a concretizat: Nicolae Ciucă, premier!”

  • Cine e Mihai Ciucă Maestre? Sigur nu e cel care a semnat un armistițiu (capitulare necondiționată de cel puțin 21 de zile) între România și Rusia, angajând Romania în a respecta acel „armistițiu” din 23 august, în timp ce Rusia s-a angajat să-l „respecte” începând cu 12 septembrie. O altă certitudine este că nu împlinește 100 de ani pe 25 octombrie.

  • 50 de zile! N-a durat prea mult nici guvernul patriarhului IPSS Miron Cristea, inventat de solitarul Rege Carol II. Recursul la voturile Epocii aranjării legilor justiţiei Dragnea Iordache Toader poate adânci criza, derutând tineretul care a ieşit în 2017 în stradă protestând anticorupţie. Dacă e să facem Literatură şi să inventăm vorbe noi, „crizatorii” sunt tocmai cei care opunându-se reformelor useriste şi îndeosebi desfiinţării secţiei care intimidează anticorupţia, fac parte majorată acum din guvernul provizoriu prefigurat. Literar, istoria nu se poate scrie decât cu Dacă şi cu Parcă, reieşind că demiterea provocatoare a miniştrilor reformatori de la USR a vizat tocmai întoarcerea la o coaliţie de tip USL Voiculescu-Crin-Ponta până în 2028.

  • Vremurile pe care le traim sint nimic altceva decat vremurile Marii Revolutii, vremurile Revolutiei Mondiale.

    Si cum Marea Revolutie e o exprimare singulara in istoria civilizatiilor care seperinda pe o planeta, tot asa sint si vremurile: unice.

    prin urmare atitudinea potrivita pe astfel de vremuri este una si doar una: cea pe care o manifesti atunci cind te afli in fata unei desavarsiri, ca Marea Revolutie e nimic altceva decat desavarsirea ‘razboiului mondial’, prin urmare potentialul minim de innoire pe care Marea Revolutie il poarta este unul de 1,6 ori mai mare decat al ‘razboiului mondial’ ( pentru ca Marea Revolutie e nimic altceva decat…urmatorul termen fibonacci al progresiei care il suprapunea pe anteriorul peste ‘razboiul mondial’ ), prin urmare atitudinea se cade a fi armonizata cu acest potential grandios…

    de unde rezulta ca starea potrivita pe vremea asta este ‘starea de razboi’, atata tot ca mai inainte se cade a fi aduse la zi, si ulterior cizelate permanent, toate definitiile cu care opereaza Statul, intre care prima este ‘definitia razboiului’ ( care si ea a evoluat in stil fibonacci, tocmai daia cea vecehe e expirata, impotenta, buna de aruncat la cosul de gunoi… )
    deci… cumva… sa ai un general in fruntea guvernului pe astfel de vremuri…e din ‘povestea vremurilor’. –

    insa, cum spuneam si mai jos, iar asta mai cu seama pentru ca vremurile astea sint …Vremurile Maestrilor, generalul care e in fruntea guvernului este si…filozof?
    Strategia ‘guvernului’ are la radacina Matematicieni?, …Filozofi?…, sau, iar asta pentru simplul fapt ca raspunsul la clasica intrebare este ‘a fi SI a nu fi’, …ii are si pe unii SI pe altii:)))

  • Buna dimineața domnule Cristoiu. Ati descoperit si dvs ceea ce stim marea majoritate care am trecut prin boala. Comunicarea dinspre medicii de familie este egala cu zero. Nu mai exista medicina preventiva. Nu stim care sunt simptomele, nu stim daca si ce medicamente se pot lua. Nu exista antivirale, pe care daca le-am lua de la primele simptome am face, marea majoritate, o forma usoara, vaccinati sau nevaccinati. Nu mai exista absolut nicio alta masura in afara vaccinului. Vi se pare normal? Oamenii ajung la spital in forma grava ptr ca din momentul in care esti pozitiv esti bagat in carantina si nu te poti duce la niciun doctor, nu te vede nimeni! Ambulantele vin dupa 5-6 zile sa te testeze si dupa inca niste zile afli rezultatul… moment in care tratamentul e tardiv.

  • Maestre, …of!, vad ca iar nu ne intelegem:)))
    pai ce facem, iar o luam de la capat?:)
    …io nu ma supar, hai s-o luam:))))
    :
    Draga Maestre,
    cea mai adanca esenta a lui Ion Cristoiu este… ‘filozoful’.

    n-ati fi facut, creca, doua parale ca jurnalist daca mai nainte sa fiti jurnalist n-ati fi fost un adanc filozof 🙂
    n-ati fi facut, creca, doua parale ca scriitor daca mai nainte sa fiti scriitor n-ati fi fost un adanc filozof, 🙂
    n-ati fi fost, evident, un scormonitor prin Istorie daca n-ati fi fost mai nainte un scormonitor prin adancimile filozofiei 🙂

    Maestre, mai inainte sa fiti orice altceva sinteti un filozof, pentru ca mai nainte sa fiti orice altceva sinteti preocupat sa fiti om. Toate celelalte sint efecte ale acestei preocupari… 🙂
    Si…nu e nicio lauda in a observa si a spune ca un…om se preocupa cu filozofia, pentru asta e ceva de bun-simt la om :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *