Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

După ce a ieșit din închisoare Erdoğan a câștigat alegerile. Îi copiază Dragnea strategia?

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „După ce a ieșit din închisoare Erdoğan a câștigat alegerile. Îi copiază Dragnea strategia?”

  • Nicidecum, Erdogan nu a fost si nici nu este un tip glumet. Acesta, pentru cine i-a urmarit verbul in exprimare, este foarte concis si foarte direct, nelasand loc de echivoc in ideile exprimate. Dragnea a executat partitura Vioricai Dancila, adica a facut in mod voit greseli de logica politica si a parut usor ridicol, incoerent, chiar caraghios uneori. Dragnea a fost o imensa dezamagire in asa zisul interviu. N-a spus nimic nou iar jumatatile de afirmatii tradeaza teama sau un plan prin care el a fost pus sa interpreteze acest rol pentru a stavili asteptarile celor dezamagiti de prestatiile Ciolacu, Dincu si ceilalti conducatori ai PSD-ului de astazi, dupa cum afirma chiar el.
    Nimeni nu se temea ca el va ataca pe cei ce l-au scos din viata politica si l-au bagat in puscarie.
    Teama cea mai mare este ca el va putea redirectiona electoratul de stanga catre el sau chiar al multor lideri si organizatii locale ale PSD.
    Lamentabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *