Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat și s-a autosuspendat din PSD după ce DNA a cerut ridicarea imunității acestuia

După ce a ieșit din închisoare Erdoğan a câștigat alegerile. Îi copiază Dragnea strategia?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „După ce a ieșit din închisoare Erdoğan a câștigat alegerile. Îi copiază Dragnea strategia?”

  • Nicidecum, Erdogan nu a fost si nici nu este un tip glumet. Acesta, pentru cine i-a urmarit verbul in exprimare, este foarte concis si foarte direct, nelasand loc de echivoc in ideile exprimate. Dragnea a executat partitura Vioricai Dancila, adica a facut in mod voit greseli de logica politica si a parut usor ridicol, incoerent, chiar caraghios uneori. Dragnea a fost o imensa dezamagire in asa zisul interviu. N-a spus nimic nou iar jumatatile de afirmatii tradeaza teama sau un plan prin care el a fost pus sa interpreteze acest rol pentru a stavili asteptarile celor dezamagiti de prestatiile Ciolacu, Dincu si ceilalti conducatori ai PSD-ului de astazi, dupa cum afirma chiar el.
    Nimeni nu se temea ca el va ataca pe cei ce l-au scos din viata politica si l-au bagat in puscarie.
    Teama cea mai mare este ca el va putea redirectiona electoratul de stanga catre el sau chiar al multor lideri si organizatii locale ale PSD.
    Lamentabil.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog