Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

După ce ne ștergem lacrima pentru tânărul ziarist bielorus, nu ar strica să vedem care este miza

Numele de Jamal Khashoggi vă spune ceva? A fost un jurnalist torturat şi omorât în consulatul saudit din Istanbul. Tăiat în bucățele.

Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că Arabia Saudită a semnat un contract foarte mare pentru achiziția de armament american. Cam atât cu democrația.

După ce ne ștergem lacrima pentru tânărul ziarist bielorus, nu ar strica să vedem care este miza acolo. Că Lukashenko este rău, este. Sigur, dacă accepta cele 900 milioane de la Banca Mondiala și FMI pentru a avea pandemie, mai că devenea frecventabil sau măcar își cumpăra timp.

Știi ce este interesant? Odată cu Nord Stream 2 , Belarus nu mai are așa mare importanță nici pentru Rusia. Până devine operațională această conductă, însă, gazul rusesc ajunge în Europa și prin Belarus, deci doamna Europa nu prea are variante. Sau poate că Putin are interes în Belarus, dar fără Lukashenko. Sau poate că acesta se răzbună pentru tentativa de asasinat de acum ceva timp. Habar nu am. Oricum, indignarea UE nu are legătură cu democrația și alte trăsnăi retorice. Că dacă avea, nu exista Julian Assange. Nu??

Ce se întâmplă cu dictatorii ăștia? Nea Putin îl fugărește pe Alexei prin toată Europa să îi dea otravă și nu reușește. Îl prinde pe dizident numai când se predă.. dizidentul. Lukashenko ăsta face tot circul posibil deși era mult mai firesc să îl rezolve pe băietul ziarist încă din Atena. Unde sunt dictatorii de altădată? (Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *