Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

După ce rușii cuceresc litoralul ucrainean, se va încheia războiul?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „După ce rușii cuceresc litoralul ucrainean, se va încheia războiul?”

  • …daca se termina…bravo!

    insa pandemia de efecte ale razboiului…abia a inceput.
    in razboi sint doua tari, insa in pandemia de efecte de razboi va fi intreaga lume.

    cum de…bocind jalea manifestata in zona de razboi s a generat o jale mondialaaa…a fost un mister doar in pandemia trecuta, in asta nu mai e niciun mister. deja avem istoric…

  • Sunt atatea filmulete pe canalele tv facute atat de prost de serviciile ucrainiene si occidentale, incat iti dai seama ca multe dintre ele sunt o sunt o facatura. Experienta acumulata cu povestea armelor chimice din Irak isi spune cuvantul.

  • Maestre, convoiul ala de 64km sau cat o avea ça nu l-a masurat nimeni este pe post de drob de sare ! Astia tot asteptandu-l sa atace isi blocheaza trupele in nord. In vrea asta, in sud rusii inainteaza si isi securizeaza Crimea. Am urmarit pe YouTube un video cu interviul unui francez casatorit cu o ucrainianca si stabilit in Donbas. Multe din ce spunea acolo coincid cu cele spuse de ministrul rus de externe Lavrov.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog