Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

După ce s-au aliat cu „fasciștii” de la AUR, USRPLUSiștii se aliază cu „comuniștii” de la PSD

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „După ce s-au aliat cu „fasciștii” de la AUR, USRPLUSiștii se aliază cu „comuniștii” de la PSD”

  • io as mai astepta,… sa vad ce contine motivarea ccr.
    motiunile de cenzura or fi usa de wc, insa numai daca te uiti la ele de pe banca politicienilor, in cazul in care te uiti la ele stand pe tronul Constitutiei…s-ar putea sa fie putin diferita, situatia.
    un exemplu e chiar faptul ca, odata inceputa procedura unei motiuni…ea trebuie dusa la capat, …ccr spune asta, caz in care, cu toate ca…mai vedem noi care e treaba cu motiunea usrplus-aur dpdv constitutional, partidele care au initiat-o…si-au tras gloanetele care le aveau disponibile in sesiunea asta, deci…sa depuna alta motiune…ciuciu!
    ( deci, spre ex, in cazul in care usrplus-aur ar fi renuntat la motiunea actuala,…din diverse motive, si ar fi depus alta, care sa respecte la virgula intreaga procedura,…cum de altfel a si fost imbiat!:)), ea…ar fi fost neconstitutionala pe motiv ca…au depus deja una in aceasta sesiune!:)))).
    cui ii pasa ca tu ai avut un glont in buzunar dar…ai ales sa-l arunci la gunoi?!:)) )
    io nu cred ca ‘motiunea’, in Constitutie, e…usa wc, io am impresia ca e extrem de dura procedura si are…doua taisuri! ( daca…ultima! motiune votata, care e si prima initiata, nu trece, poa sa mi spuna si mie cineva de ce guvernul n-ar ramane pe pozitii? )
    politicienii isi fac tot felul de calcule, insa cele care conteaza, indiferent cit de dornici sa terfeleasca ccr s-au dovedit politicienii de-a lungul timpului, sint cele rezultate din deciziile ccr.
    de ce oare ccr i-a obligat sa continuie cu urmatorul pas al procedurii motiunii?…ca daca motiunea era neconstitutionala…era asa si cu asta basta! uite ca…ea e neconstitutionala, insa ar cam rezulta ca…pasii aferenti procedurii sint implacabili, ei generind efecte! ( spre ex, cum ziceam, odata votata motiunea…semnatarii si au folosit dreptul de a initia o motiune )
    prin urmare eu consider ca mai importanta decit palavrageala politicienilor e vocea ccr.

    daca cea care conteaza ( sau…cea care si ea conteaza!:))) ) e motiunea usrplus-aur, iar ea nu trece, ce rezulta?
    ca aur, usrplus si psd si-au tras gloantele, toate. si pina la anu’…ciuciu gloante!
    insa…ce vom avem pe masa?!
    scor 1-1 :))
    adica guvernul si sta…si pleaca.
    din povestea asta se va iesi exclusiv printr o noua motiune de cenzura.
    insa asta inseamna ca pina cind ea va fi posibila vom avea un guvern…pe genunchi!:)), interimar, insa cu un interimat…plictisitor de lung ( pentru unii :)) )

    ( o motiune poate fi declarata neconstitutionala…pe bucati, nu in intregul ei:)) )

    in opinia mea ccr ii va da cu capul de toti peretii pe politicienii care au considerat ca… o motiune de cenzura e…”ușa stricată de la WC-ul gării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *