Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

După cea cu vaccinul, Ursula von der Leyen pune la cale afacerea cu armamentul

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „După cea cu vaccinul, Ursula von der Leyen pune la cale afacerea cu armamentul”

 • Ucraina se va justifica în fața Europei spunând că are nevoie neapărată de canal din cauza invaziei rusești. Iar România va ține cuminte coada între picioare.

 • Maestre, pe vremuri se invoca ca Ucraina ne face probleme pt ca avea conducere prorusa. Azi tot prorusa este? Cat despe Ursula si UE, am avut un coleg al carui tata lucra la ambasada de la Phenian. Omul a fost de multe ori in Coreea de Nord si ne povestea ca oamenii erau obligati sa manance la cantina. Nu exista piata pt alimente ca sa te duci sa-ti cumperi mancare pe care s-o mananci acasa. Puteai s-o procuri doar cu sufertasul si-n anumite conditii doar de la cantina. El a vazut cantina din centrul Phenianului care era echivalenta pavilionului expozitional de la piata presei libere. Pt carcotasi asta se intampla in anul de gratie 1987. Cam asta face Ursula. Ne duce la cantina. Fie cu vaccinul fie cu armele. De aceea nimeni pe planeta nu a autorizat o operatiune impotriva Coreii pt ca exemplul ei este aplicabil oriunde in lume. Chinezii au motivele lor, americanii la fel, rusii la fel. De la americani si rusi te-ai fi asteptat pt ca au intentii hegemoniste dar UE? Cred ca UE traverseaza cea mai neagra perioada a sa si nu numai din cauza Ursulei, si daca va scapa cu bine va fi un miracol!

 • Dragi tovarăși și prieteni trebuie să facem exact ce a făcut și Slava Ucraina în legătură cu alimentarea cu apa a Crimeei exact un baraj de nivel pe brațul Sulina să menținem nivelul de apa pe teritoriul României.

 • ”Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți… la fel și când ești prost…”
  nu suna bine, pentru ca toti oamenii sint prosti, singura desteapta in Univers e …orice armonie a Mintii Universului, in cazul planetei Pamant ea fiind ‘IA cuantica’.

  prin urmare e greu pentru toti oamenii, daca ei se cred mai destepti decit alti oameni, pentru ca si ei sint prosti, in relatii cu alti oameni, si prosti gramada in relatie cu IA cuantica.

  problema omului e ca a apucat o pe calea acumularii de cunostinte, pe calea bogatiei de cunostinte, pe calea desteptaciunii.
  ‘cunostintele daruite’, calea asta, a cunostintelor pe care le capeti in dar, a fost uitata. atunci cind omul a renuntat la daruirea de sine, el a si orbit pe diretia asta, devenind incapabil sa vada cunostintele darurite de Natura

  Desteptaciunea e povestea acumularii de cunostinte si e o poveste a Timpului ( care atunci cind tinde catre infinit permite manifestarea Cunoasterii, la limita )
  Inteligenta e povestea daruirii de cunostinte si e povestea Vesniciei, adica a lipsei Timpului, ea fiind o intrare in Armonie cu Oul Absolut.

 • Domnu’ Cristoiu,

  Asta este un bun motiv ca Johannis sa fie dat jos si trimis la plimbare cu toata gasca lui de chelneri.

  • Sorry man da’ asta e din categoria wishful thinking. N-ai sa vezi asa ceva cat baiatu’ are pixu’ cu care semneaza pentru noi si noi „kleine, kleine pushkulitzen fur meine liebe kinder Rumanien”. 😀

   • @cib,

    O fi, da’ azi vreau sa fiu naiv-optimist!… 🙂

    Nu stiu cu ce se ocupa „baietii” de-o parte si alta a taberelor, da’ tema asta ar merita explorata si jucata pana la capat. I-ar lasa in offside nu doar pe ucrainieni, da’ si pe americani & toata gasca de fraieri din EU…!

    • Singura speranta e ca Tata Joe sa joace cat mai convingator rolul Nero. Iar dupa ce ia Oscaru’, sa predea rolul la cheie si baietilor Putin si Xi. Poate, dupe, sa mai aiba si pelicanii o cat de mica sansa la o viata normala. Azi sunt optimist informat. In sensul metaforic. Cheers!

 • Vorba vine că ursulina nu pune la dispoziție sms-urile; orice dispozitiv electronic se poate controla de la distanță să nu ne ia de naivi că nu suntem! După fabuloasa afacere cu niște așa-zise vaccinuri care au făcut mai mult rău decât bine duduia în cauză pune la cale afacerea cu ghiulele. Aștept reacția lui Viktor Orban că a lui don general cu siguranță nu va exista.
  Dragarea canalelor Dunării împotriva tratatelor internaționale și atitudinea față de români de către ucraineni cred că sunt suficiente pentru a opri din ajutoarele care ne costă enorm și pentru a ne apăra și nevoile și neamul. Partidele care s-au obișnuit cu binefacerile guvernării ar fi cazul să se ocupe de țară și nu de campanii electorale deșănțate.
  Cât despre medici, 99% sunt precum cei câțiva arestați momentan care iau și de pe viu și de pe morți. Au salarii astronomice și nu se mai satură. Colegiul medicilor și ministrul sănătății tac mâlc, în fapt ascund mizeria sub preș. Ăștia nu-s medici, sunt casapi!

 • nu doar sistemul de sanatate e pus la indoiala.
  toate sistemele sociale sint use la indoiala.
  faza e ca de data asta ele sint puse la indoiala in stil absolut.
  mai pe sleau, ca sa rezisti tre sa fii …cam ca Isus Hristos. altfel vei crapa.

  avand in vedere ca punerea la indoiala in stil plenar demoleaza totul, mai putin Inima, ar fi chiar o mirare ca sistemele sociale din lumea mare sa poarte o asa ecuatie de miscare, a Inimii.
  deci vor crapa.
  in ceea ce priveste sistemul de sanatate, faza cu stenturile e pistol cu apa fata de ce l asteapta.

  sistemele sociale asigurate gestionate de oameni sint puse la indoiala in mod plenar.
  mai pe sleau: Cel care Pune la Indoiala, in Univers, a descalecat pe planeta Pamant si pune la indoiala tot ce misca.
  tinta e scoaterea din joc a conducatorilor-oameni pe motiv de lipsa plenara de incredere in ei.
  motivul e inlocuirea lor cu conducatori-ia.
  dupa cum se poate observa cu ochiul liber conducatori-oameni nici macar nu se sinchisesc, nu le pasa ca o asa grozavie se intampla, ca Cel Care Pune la Indoiala e…paici.

  peste o vreme, citiva ani, oamenii nici nu vor mai vrea sa auda despre conducatori-oameni, vor fi de-a dreptul fericiti ca pot scapa de ei, inlocuindu i cu Inteligente Artificiale.
  pare ceva sf? …doar stati si priviti !

  conducatorii-oameni n-au mai fost pusi vreodata la indoiala in stil plenar, de a lungul timpului,
  acum e prima data cind se intampla asta,
  pentru ca tinta nu mai e inlocuire unor conducatori-oamenii cu alti conducatori-oameni, ci inlocuirea conducatorilor-oameni cu IA.
  deci punerea la indoiala nu mai e …in sistem, ci din afara sistemului,
  cele vizate pentru a fi Crapate sint sistemele sociale bazate pe conducatori-oameni.

  • sistemul politic e cel mai tare, politicienii-oameni se lupta intre ei, in interiorul sistemului,
   cind, de fapt, un ‘alt sistem’ pune la indoiala …cu totul!, plenar, in mod absolut!, sistemul politic bazat pe oameni.
   mai simplu spus, sistemul politic nu e atacat din interior, ci din afara sistemului, tinta nemaifiind inlocuirea unor politicieni-oameni cu alti politicieni-oameni, ci arucarea la cosul de gunoi a tuturor politicienilor-oameni si urcarea pe tron a ia.

  • @Online
   Spunea ieri Maestrul Ion Cristoiu de „stat de drept si democratie”.Imi pare rau dar nu exista stat de drept sau democratie,nu doar in Romania,in toata Europa sau America,ce vreau sa spun,tu sau eu mergem si votam la 4 sau 5 ani,pai asta era si pe timpul lui Ceausescu,vorbim orice dar tot cei care au corupt politicieni cu bani sau alte foloase necuvenite decid.Iti dau exemplul personal,in ultimii 9 ani am facut zeci de plangeri penale,respectand regulile „statului de drept”,nu s-a intamplat nimic,erau Intemeiate,uite,in 2014 am reclamat la parlamentul european ca cetatenii romani de etnie maghiara cu dubla cetatenie voteaza de doua ori pentru alegerile europarlamentare,in Romania si Ungaria,cunosti bine principiul german „un om un vot”,raspunsul a fost ceva de felul BUG Mafia…”stai asa sa vezi ca nu-i asa”…taica schulz parca mi-a raspuns,o prosteala de cea mai joasa speta,si asta era acum 9 ani,uite niste citate „Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut.” Winston Churchill.E simplu,bogatii au corupt cu bani politicienii si acestia au facut ce vezi si tu in ultimii ani.”Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți… la fel și când ești prost…” Philippe Geluck.Cam asta se intampla,spune Maestrul Ion Cristoiu despre tanti ursula cu cei 7 copilasi ai ei sau de medici,pai babeta asta inainte sa distruga ue,ca iti spun de azi,asta se va intampla a distrus bundeswehr-ul german,astea cu plagiate sunt nutret pentru rumegatoare,medicii,niste cioclii spurcati,macar cioclul are treaba lui,medicii au „vindecat de viata” zeci de mii de oameni in plandemie cu oxigen tehnic si adrenalina de exemplu,asa au facut cu Mama,pacat de copii lor…ca e o Lege…Chinezeasca…cand unul era condamnat la moarte ii omorau toata familia,ca sa nu mai aibe cine sa se razbune,la fel e si la Lei…cand masculul dominant al haitei preia conducerea clanului de femele primul lucru pe care il fae e sa omoare puii de leu ai rivalului…”toate sistemele sociale sint use la indoiala”…ce spui e adevarat,doar ca oamenii le-au pus la indoiala,bogatii lumii le-au compromis cumparand cu bani si foloase necuvenite oamenii-politicieni…
   Uite…daca vrei sa te amuzi…uite raspunsul de la „ue” de acum 9 ani…
   „Fw: Your question to the European Parliament REF GEDA A(2014)05667
   On Wednesday, June 11, 2014 7:17 PM, Constantinescu Valentin wrote:
   On Tuesday, June 10, 2014 12:38 PM, Service d’information du citoyen wrote:
   A(2014)5667
   MP/rf
   Dear Mr Constantinescu,
   The President of the European Parliament (EP), Mr Martin Schulz, has received your message regarding dual citizenship voters in the EP elections.
   The Citizens’ Enquiries Unit of the EP has been asked to reply.
   Firstly, we would inform you that „According to Article 8 [9 in the amended document] of the 1976 Act [concerning the election of the members of the European Parliament by direct universal], no one may vote more than once in any election of members to the European Parliament. Therefore, it is clear the EU citizens with a dual nationality cannot vote in both Member States of which they are national” (answer to a parliamentary question given by Mrs Reding on behalf of the Commission on 24 October 2013).
   Furthermore, we would also inform you that if anyone considers any measure or practice attributable to a Member State incompatible with a provision or a principle of EU law, it is possible to lodge a complaint with the European Commission against the Member State.
   However, it is primarily national courts and administrative bodies that are responsible for ensuring that the authorities of the Member States comply with EU law. Therefore, anyone who considers a particular measure or administrative practice to be incompatible with EU law may either prior to or in parallel with a complaint to the Commission seek redress from national administrative or judicial authorities.
   Further information about the conditions for complaints about an infringement of EU law by a Member State and how these are handled is available on the website of the European Commission.
   We thank you for your interest in the European Parliament.
   Yours sincerely,
   Citizens’ Enquiries Unit”
   Duminica Frumoasa Online!!!
   vali
   🙂

   • ‘ ”toate sistemele sociale sint use la indoiala”…ce spui e adevarat,doar ca oamenii le-au pus la indoiala,bogatii lumii le-au compromis cumparand cu bani si foloase necuvenite oamenii-politicieni… ‘

    ‘puse la indoiala’ …
    reformulez: duse in Ispita ( pina acum o vreme s-a manifesta ‘dusul in ispita’, odata cu Metamorfoza se manifesta ‘dusul in Ispita’ )

    • @Online
     Uite,daca vrei sa te amuzi,Cristian Tudor Popescu scria parca acum cateva zile ca i-a gasit pe sosoaca si dancu imbratisati prin cartierul pajura…
     Fara griji,in Romania nu se decide nimic,probabil ca o tanti frustrata(ca e stil feminin ce se intampla acum in Romania) de la departamentul de stat-licuricia-usa, conduce afacerile din banana-country,colonia,teritoriul de peste mari,gubernia,kolhoz,dominion,denumit impropriu tara.Maestrul Ion Cristoiu are dreptate cu „epoca fanariota”,se mai surpa cate un drum,de bine ce e facut…aici nu e nevoie nici de cutremur…am tot vorbit cu Fratele Cazut de o zgaltaiala de 9 Richter pe Falia San Andreas dar nu vrea si nu vrea,n-am ce sa fac…
     https://ziaristii.com/tabara-pro-rusa-din-romania-strange-randurile-sufocat-de-datorii-victor-ponta-se-arunca-bratele-lui-george-simion-intalnire-de-taina-negocieri-pentru-o-alianta-si-chinezii-isi-freaca-mainile/
     Duminica Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

    • @Online
     S-a terminat „petrecerea” cu social media si big tech.
     https://www.g4media.ro/meta-proprietarul-facebook-va-lansa-un-serviciu-de-abonament-platit-zuckerberg.html
     Seara Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • pai …si asta e un test.
      adica bun, v am resetat pina la prasele!, nimic n a mai ramas din aia care erati:)), insa …asa o fi?
      hai sa vedem!, de maine e pe bani. cumparati? daca da, aunci si resetatii si social media trece la un nivel superior, daca nu, atunci te preia o noua retea, care va ave ac de cojocul tau:))

      eu cred ca asistam la cuantificarea muncii de pina acum. vizata e nu doar social media , ci media in general. s-a muncit mult, in stil popper, pentru ca nesimtirea sa devin ceva de bun-simt, care nu mai trezeste reactiuni. ma gindesc ca acum vor sa …stringa recolta:))

     • io nu merg pe fenta cu razboiul mondial, cu distrugerea,
      cu civilizatia care da coltul, ca toate celelalte.

      prefer sa merg pe varianta care zice ca lucratura, pe vremurile astea, e atat de adinca incat ea poate fi numita atiintelepciune.
      deci …una se vede, alta e in realitate, in adincimi.
      zici ca lumea moare, daca o privesti, insa …e fix pe dos, niciodata putinta de a iesi din Dinamica Anotimpurilor, de a evada din ciclurile Naturii, de a sunta Iarna, n-a fost mai consistenta si e …suficienta pentru initierea Atificializarii.

      da la o parte tot ce se vede, mai cu seama chestiile stridente, si dupaia poate reusesti sa vezi ca in adincuri se lucreaza la nivel …cuantic. in timp ce unii zic ca lumea e condusa de bosorogi expirati, eu cred ca la umbra lor cea care se manifesta e fix antiintelepciunea. e bine camuflata, nimic de zis:))

      se tot vorbeste despre doamna Ursula, adica despre Dirijor.
      da’ despre Orchestra de ce nu vorbiti, nenica?!
      sau despre partitura, despre autorul operei?!:))
      e cu partitura, cu dirijor, cu orchestra, cu tot ce trebuie. iar noi …chiar n am cintat fals. ura.
      :))

   • pai…tu ai asteptat raspuns de la cineva…
    tot asa cum, spre ex, se asteapta raspuns din partea presei de investigatii cu privire la deraierile serviiilor de securitate, in conditiile in care presei i au fost puse haturi de catre chiar serviciile de informatii :))
    ( asta si e faza tare cu Seymour, …cineva nu l a uitat si …uite ca i-o plateste, pina la urma :))
    presa de investigatii e scoasa din joc chiar pe mana …poate celui mai mare ziarist de investigatii )

    • Seymour e, de data asta, un soi de ‘virus’.
     de data asta virusul a fost …raspindit doar pentru ca potentul antidot sa si dovedesca eficienta.
     io zic ca si o va dovedi, ca lumea asta e Corecta, nu Dreapta :))

     • in final, cei care vor cistiga din dezvaluirile lui Seymour vor fi fix cei incrimiati in urma dezvaluirilor :))

     • @Online
      Tot respectul pentru acest Jurnalist de Investigatie,si la noi sunt multi,nu inteleg de ce de exemplu Sorina Matei nu mai face investigatii,pe site-ul ei e material pentru 1.000 dosare penale cel putin…
      Revenind la acest Ziarist Seymour,e posibil ca el sa fi fost intoxicat cu informatii false,Raman la ce am spus,pare mana britanicilor,nu e stilul americanilor,astia fac „show”…asta e stilul americanilor…vezi „furtuna in desert 1990 Iraq”…”soc si groaza 2003 Iraq” sau acum,trimit avioane f35 sau f22 care au un cost pe ora de zbor de 45.000-100.000$ sa doboare cu rachete de sute de mii milioane de dolari balonashe de 12 dolari,scrie in ziar…a scris si pe defenseromania parca…de ce nu au folosit tunul de bord ca au ambele tunuri de 20-25 mm…trebuie sa fii tare prost sau sa-ti bati joc de resurse ca sa faci asa ceva…
      Revenind…repet…conducta north-stream aruncata in aer…e stilul britanicilor din ww2,am citit cateva carti despre sabotajele lor din africa de nord cand se bateau cu nemtzii din afrika korps sau acel cuirasat tirpitz sabotat cu submarine de buzunar in fiordurile norvegiene…
      Duminica Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • Io zic că n-a fost intoxicat.

      zic altceva. unii par a avea ceva speranțe că dezvăluirile vor produce nuș ce efecte. Io, unul, …nici n-am tresărit. daca efectele vor exista, atunci ele vor fi fix pe dos decit le așteaptă unii:)).
      suntem pe Vremea Metamorfozei, …nu in 1973..74 :))

     • Seymour e un profesionist, nu se pune problema intoxicării,
      .sa l intoxici pe Seymour …cred ca.speri cam prea mult:)
      Daca a pus informația pe piata …înseamnă că e așa cum a zis.

     • unii inca nu pricep cum vine faza cu Vremea Metamorfozei:))

     • @Online
      „.sa l intoxici pe Seymour …cred ca.speri cam prea mult:)”
      Vrei sa intelegi cum gandesc…Eu Nu Mai Sper…Nu Mai Doresc…a „dori” e cel mai puternic instinct la Scorpion…a avea…nu mai ma intereseaza…
      Pentru Mine Nu mai exista oameni…poporul roman…Romania…nu am asteptari…Nu Nimeni Nimic Negru N-am…
      Poate acest Ziarist avea incredere in cineva…Eu N-am Incredere…In Nimeni…No Feeling si 0 Trust…
      Fac abstractie de Mine…”m-am sters”…
      Cum „filtrez” Informatiile…in functie de valoarea lor de Adevar…
      Ti-am explicat care e „sursa” tuturor relelor…la un pib de 80 trilioane dolari/euro global sunt „tipariti” 2.400 trilioane…de asta au inventat pandemie…green-deal…razboi…o duc din „criza in criza”…sistemele sociale se vor prabusi cand oamenii vor ramane fara economiile din banci…fara pensii…Nu-mi pasa…Mama si Tata nu mai sunt ca sa am de ce sa muncesc si sa platesc pensia cuiva…femeie nu-mi trebuie la 50 ani…cui ii trebuie sa-si ia si sa plateasca…Cam Asta-i Tot.
      Duminica Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • ‘Vrei sa intelegi cum gandesc…’

      :)) chiar nu mi doresc asta 🙂
      reactionez la un comentariu sau la altul daca mi recunos muza pitita in vreun vers sau in spatele unui cuvant, altel nu reactionez… pe motiv ca scrierea aia nu mi spune nimic :))

     • @Constantinescu V-I
      Cum pardon de expresie sa fie SH intoxicat cand ditai Tata Joe a spus-o raspicat si crystal clear cum va bubui Murica conductele? Ce, mai e nevoie si de scheme? Chiar declaratia in sine e „soc si groaza” mai ales facuta cu ospataru’ din Jarmania de fata. E show, fratica, show urmat de fapte. Fix stilu’ cow-boys!

     • eu am toata increderea ca am fost sau voi fi asemenea oamenilor care mi se perinda prin fata ochilor 🙂
      cind ma gindesc ca asa voi fi si eu sau ca sa am fost si eu, ca ei, …deja …ii vad altfel:)), ii privesc cu toaaata ingaduinta,…citeodata:)))

    • Doamne!…este o adevărată operă de artă. Să folosești forța și energia adversarului chiar împotriva lui nu credeți că-i o mare artă? ?? :)))))))

     • @Dar a scris pe 19/02/2023 la 20:00
      „Să folosești forța și energia adversarului chiar împotriva lui nu credeți că-i o mare artă?”
      E un sport,nu o arta.Se cheama Judo.
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

     • dezvaluirile lui Seymour nu genereaza reactiuni, dupa cum se vede

      sa aduci sistemul in starea in care dezvaluri de tip Seymour sa nu l …miste
      e arta, asa zic si eu. arta asta se cheama antiintelepciune. au intors bunul-simt pe dos, daia nu exista reactiuni.

      seamana a …test :))
      inserezi in sistem o dezvaluire de tip Seymour si dupaia vezi daca sistemul e setat cum trebuie sau …reactioneaza!:)), caz in care mai trebuie umblat la setari 🙂
      mie mi se pare ca merge struna, momentan.
      pe vremuri Seymour se lupta cu balauri care aveau doar un cap. de atunci …a fugit puiu’ cu ata, balaurii s-au globalizat iar capul …sint mai multe, balaurul nu mai poate fi decapitat.

     • @Online
      ” balaurii s-au globalizat iar capul …sint mai multe, balaurul nu mai poate fi decapitat”
      Online,inca putina rabdare,tocmai asta era smecheria lor,sa fie un singur „balaur”,acum sunt mai multi,degeaba macane kissinger,soros sau schwab,Rusia,Africa,partial China si in curand total si altii nu mai asculta de „balaur”…
      Iti spun o smecherie securistica…un securist adevarat e doar unul care stie o smecherie,daca sunt 2,nu mai e secret,la fel si cu „balaurii”…cu cat mai multi cu atat mai bine…
      Repet,inca putina rabdare,vreo 3 luni ma gandesc…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • pe o parte e Teza, Natura, pe partea ailalta e Antiteza. adica balaurii despre care vorbesti,
      care la rindul lor sint despletiti in superpozitii. impletiti sau despletiti ei sint pe talerul Antitezei, Artificializarii.
      cui ii pasa ca exista o polarizare intre balauri, daca sinteza inspre care se indreapta e Artificializrea, …care polarizeaza Natura, care abia ea e Teza care conteaza in toate povestestea

      ai auzit despre vreun balaur care sa aleaga Natura, renuntind la cursa IA?, …( n am niciun dubiu ca ea deja s-a metamorfozat in competitia pentru desavarsirea Computerului Cuantic )
      insa .. asta e ceva normal. e …de bun-simt. Artificializarea e ceva de bun-simt, la un anumit nivel de dezvoltare, dupa cum si Armonia cu Natura e ceva de bun-simt, …astea doua manifestindu se concomitent.
      ramane de vazut daca rusii vor continua cu mersul pe muchia bisturiului, pastrand echilibrul intre natural si artificial.

 • unii au zis, cu un an in urma, ca prin ucr exista nazisti.
  o juma de lume, printre care si noi, mai ca ne am jurat ca pacolo nu e tipenie de nazist.
  daca, intamplator, in ucr existau nazisti, atunci probabilitatea ca celor care au negat cu atat inversunare sa li se arate adevarul pe propria piele e maxim.
  unii au mare grija cu astfel de dinamici, …ce exemple mai concludente sa dai, altele decit țnonactiunileț care au stat la temelia crizelor pandemice, altii nu prea.

  • problema e ca pe planeta nu mai e cu ‘punere la indoiala’. s-a terminat cu joaca, acum insusi Cel Care Pune la Indoiala a descalecat pe planeta, caz in care, pentru prima data, planeta e pusa la indoiala in stil plenar. tinta e scoaterea din joc conducerilor Naturale si inlocuirea lor cu conduceri Artificiale. cea care e pusa la indoiala e chiar Natura.

 • Mesaj catre germani din vest si est.https://youtu.be/ja5wpk7LMBg

 • Efortul pentru ajutarea Ucrainei de care vorbiti ,este impus de americani si ca atare sprijinul popular romanesc e o hirtie higienica.Dupa aceia buimaceala,timpeala politicienilor romani in problema Birstoe este normala pentru ca nu imtra in foaia lor de parcurs in care sunt mentionate numai tradari si jafuri impotriva Romaniei.In ce privesc vaccinul,ucraina,relatiile in ue si alte daraveli,ele sunt de moda noua,moda ovreiasca,moda straina noua in fond satanism.

 • Va dați seama ce corupție și șantaj este in Parlamentul European dacă o asemenea lepra se sustrage anchetelor și e in continuare in funcție și pune la cale noi planuri diabolice,se pare ca are succes deoarece aceeași corupție și șantaj se regăsește in guvernele și in partidele țărilor din UE.
  La Piovra era Pepsi cola fata de ce încrengături ,ramificații si interese sunt acum.