Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

După cinci declarații despre independența justiției, Iohannis a clacat

Klaus Iohannis (03.03.2021), la bilanțul ÎCCJ: ”INDEPENDENȚA justiției este și trebuie să rămână un principiu de la care nimeni să nu se abată.”

Klaus Iohannis (21.05.2019): ”Dacă pierdem INDEPENDENȚA justiţiei, pierdem tot.”

Klaus Iohannis (05.01.2018), în ședința CSM: ”În România, justiția este INDEPENDENTĂ și trebuie să rămână așa.
Ca președinte, o să fac tot ce pot să vă ajut să garantați INDEPENDENȚA Justiției: veți avea în mine un partener și un susținător constant pe care vă puteți baza. (…)”

Klaus Iohannis (18.12.2018): ”NU sunt absolut deloc dispus să fac compromisuri când vorbim despre INDEPENDENȚA justiţiei şi statul de drept în România. Aici am o părere foarte clară – avem nevoie de o justiţie independentă, este obligatoriu şi ne dorim statul de drept în România.”

Klaus Iohannis (06.01.2017), în ședința CSM: ”Nicio democratie nu poate să funcționeze fără o justiție INDEPENDENTĂ. Justiția independentă înseamnă că nimeni nu trebuie să se amestece în treaba judecătorilor (…).”

(Text și foto: Cristian Winzer)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog