Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

După Goga, a venit rândul lui Adrian Păunescu să fie atacat ca valoare națională

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „După Goga, a venit rândul lui Adrian Păunescu să fie atacat ca valoare națională”

  • Mai-micii nu stiu ca orice ar spune sau orice ar face impotriva unui nemuritor al culturii e doar o noua ocazie pentru oameni de a-l elogia. Tot respectul pentru acest elogiu, maestre Ion Cristoiu.

  • Păduchii, moliile și puricii s-au lipit de funcții înalte…nu prea au creier vietățile astea și unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
    Mare talent a avut marele patriot Adrian Păunescu. Nu pot uita cenaclul Flacăra, era unic în felul său!
    Poezia publicată a doua zi după cutremurul din 4 martie 1977 în revista Flacăra este de asemenea memorabilă.

  • Domul Cristoiu, va rog sa aruncati un ochi pe ceea ce spune domul aici. Acest domn Hodor nu putem spune ca este un incult, un nestiutor, dar mi se pare propaganda anti-romaneasca pe fata. Despre celalat domn, n are rost sa vb.. https://www.youtube.com/watch?v=DCUZeYXOfjs&ab_channel=HappyFishTV

  • Dle Maxtor,voi nu stiti ceea ce inseamna cultura,patriotism ,valoare in general.Oamenii mici ca tine ,raportat la putini mari oameni pe care ii mai are Romania ,intre care si Maestrul Cristoiu, sunteti ca puricii -sa nu zic paduchi- printre elefanti. Cei care v-au educat v-au invatat doar sa improscati cu noroi,sa fiti grobieni si triviali.O sa traiti in lumea pe care o meritati si care,intr-o buna zi,se va intoarce impotriva celor ca tine care ati creat-o.

  • pai daca…moa, acilea, la livel micro,
    pe saitul Maestrului,
    sint injurat ca la usa cortului,
    din cind in cind,
    …de ce sa ma mir sau sa tresar auzind ca la nivel macro guvernul tarii ataca
    din cind in cind
    valorile nationale?! :)))

    • daca guvernul se ocupa,
      prin definitie… fiind vb despre o exprimare oficiala,
      cu atacarea valorilor nationale,
      inseamna ca treaba asta e ceva de…bun-simt.
      aia e,…gen.
      nu pricep de ce ar trebui sa mai astepte cineva manifestarea unor ‘reactiuni’.
      nu, a devenit ceva de bun-simt,
      e o treaba asumata la nivel oficial, prin urmare a intrat in…bunul-simt, in normalitate. asa e…la noi, valorile nationale sint atacate, in stilul bolilor autoimune…pesemne.

      • tot asa cum pe blogul Maestrului te astepti sa fii injurat de mama, ca la usa cortului, in conditiile in care comentariile sint moderate, deci injuratura e asumata de Maestru,

        te astepti si la atacarea de catre guvern, pe blogul mare cit presa tarii, deci treaba e oficiala, a valorilor nationale.
        asa e la noi. valorile nationale sint atacate,
        cei din curtea neamului, calapodul e valabil si in cazul blogului, sint atacati.

        daca asa e,… aia e.
        a ajuns sa fie ceva de bun-simt,
        faza a intrat in viata cotidiana, nu mai trezeste reactiuni…
        sa ma mai injure cineva de mama, in ultimul hal, pe blogul Maestrului, nu mi mai trezeste reactiuni. iar…sa aud ca guvernul actioneaza impotriva valorilor nationale…tot de bun-simt a ajuns sa fie si treaba asta.

        mirarea s-ar manifesta daca ele n-ar fi atacate!:)))

      • @Online
        Urat….dezgustator….daca e vorba de acel „maxtor”…..presupun ca e un gradat…il gasesti si pe rumaniamilitary sau national cu acelasi username”maxtor”….e un brand de hdd externe….numele…nici la capitolul imaginatie nu stau bine acesti oameni….au ajuns….pur si simplu imi e sila….au ajuns sa mearga si in civil cate 2 pe strada….de frica…te-ai lamurit….pe forumuri in schimb sunt foarte „tari in clanta”….
        Despre subiectul….”valori nationale”….romanii au un „dar tampit” de a ataca sau distruge….orice…valoare…e „sindromul omului mic”…daca un om de nimic nu se poate ridica la inaltimea unui Brancusi spre exemplu…incearca sa-i aduca pe toti la nivelul lui…sa-i tavaleasca in mocirla….Brancusi”cand am plecat v-am lasat saraci si prosti si dupa 17 ani(parca) v-am gasit si mai saraci si mai prosti” sau Tutea…”am facut 17 ani puscarie pentru un popor de idioti”….cam asa e….
        Toate Bune Online!!!

        • nuș de ce…insa am impresia ca zambeai cind ai scris asta: ‘Urat….dezgustator…’ :))))

          • @Online
            nu zambeam….totusi nu sunt cinic…sau sarcastic…acesti oameni….ii vad….nu realizeaza ceva extrem de simplu…Eu…imi descarc furia instant…insa oamenii vor tine minte si ii vor tine minte….nu vor uita…si copiii au ajuns sa-i invete pe strada…vor trai cu „anatema” asta toata viata…asta e Romania…lasnd toata „conspiratia mondiala”…o tara condusa de o junta militara…pe fata acum…nici nu se mai ascund…niste mos teaca taraie brau….fara griji..se vor devora intre ei…repet…nu sunt cinic sau sarcastic…
            Toate Bune Online!!!
            vali
            🙂

  • Explicatia consta in faptul ca ne napadesc paduchii , maestre .

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Frumos elogiu ați adus Maestre ,marelui om de cultură ,poet ,scriitor ,publicist ,politician și moderator de televiziune – și lista ar putea continua – Adrian Păunescu ! După părerea mea ,Adrian Păunescu a fost și a rămas în memoria poporului român ca un al doilea mare Mihai Eminescu, ca un mare om de litere de talia marelui nostru poet național Mihai Eminescu ! Acești frați Moraru nu mai au și alte preocupări mai sănătoase ? Dar, nu ne mai miră nimic, chiar nimic, în zilele noastre ,Maestre Ion Cristoiu ! Un interviu foarte frumos, foarte interesant, superb ,absolut minunat, realizat, prezentat și argumentat cu multă obiectivitate și acuratețe, dar și cu mult umor și cu multă dragoste de România și de valorile ei ,Maestre ! Un podcast superb, minunat , excepțional de frumos și de interesant ,un adevărat regal, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări ,multe aprecieri ,multe realizări și mult succes, Maestre ! Felicitări , multe aprecieri ,multe realizări și mult succes și domnului Andrei Păunescu ,fiul Marelui Om de cultură Adrian Păunescu și un mare talent artistic,excepțional !

    • Dle Cristoiu, daca v-a scăpat cumva, va semnalez excepționala lucrare a dr Alexandru Mamina, Cenaclul Flacăra. Istorie, cultură, politica (Târgoviște, Ed. Cetatea de Scaun, 2020, 456 p.). Autorul, cercetător șt. de la Institutul de Istorie „N. Iorga” al Academiei Romane, este unul dintre cei mai temeinici istorici ai generației sale, cu studii și cărți publicate menite a rămâne în istoriografia națională. Pe 15 iunie a.c., la institutul menționat, cartea a fost prilejul unei instructive discuții despre cenaclul lui A. P., in contextul epocii. Au participat și au vorbit și cațiva dintre „veteranii” fenomenului, cum ar fi Radu Gheorghe, Eugen Cristea și Dan Chebac (ei și mulți alții sun prezenți în carte cu marturii personale, într-o anexă de „istorie trăită”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *