În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

După operațiunea „sparanghelul”, Iohannis pregătește lotul pentru Irlanda

Klaus Iohannis s-a angajat, într-o discuție telefonică cu prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, ințiată de partea irlandeză, să furnizeze muncitori români pentru muncile sezoniere din această țară.
„Mie, în locul lui Klaus Iohannis, mi-ar fi crăpat obrazul de rușine să scriu așa ceva, demn de o țară din lumea a treia, într-un comunicat prezidențial comunicat prezidențial despre o convorbire cu prim-ministrul Irlandei: «În planul cooperării economice bilaterale, cei doi interlocutori au subliniat importanța creșterii schimburilor comerciale și investiționale în perioada de redresare economică, în principal prin capitalizarea prezenței companiilor irlandeze în România și respectiv a lucrătorilor români în Irlanda».
Așadar, cam acesta e nivelul „cooperării” investiționale a României cu Irlanda. Ei să investească prin capitalizarea companiilor din România și noi să „investim” muncitori cu ziua în Irlanda”, a reacționat senatorul Varujan Vosganian.
În schimb, președintele României este foarte preocupat de „implementarea corectă a Acordului de retragere, inclusiv a prevederilor Protocolului privind Irlanda/Irlanda de Nord”.