Iohannis, prin Alexandru Muraru, anunță că Ciucă rămâne premier și după ce expiră termenul stabilit cu PSD

După operațiunea „sparanghelul”, Iohannis pregătește lotul pentru Irlanda

Klaus Iohannis s-a angajat, într-o discuție telefonică cu prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, ințiată de partea irlandeză, să furnizeze muncitori români pentru muncile sezoniere din această țară.
„Mie, în locul lui Klaus Iohannis, mi-ar fi crăpat obrazul de rușine să scriu așa ceva, demn de o țară din lumea a treia, într-un comunicat prezidențial comunicat prezidențial despre o convorbire cu prim-ministrul Irlandei: «În planul cooperării economice bilaterale, cei doi interlocutori au subliniat importanța creșterii schimburilor comerciale și investiționale în perioada de redresare economică, în principal prin capitalizarea prezenței companiilor irlandeze în România și respectiv a lucrătorilor români în Irlanda».
Așadar, cam acesta e nivelul „cooperării” investiționale a României cu Irlanda. Ei să investească prin capitalizarea companiilor din România și noi să „investim” muncitori cu ziua în Irlanda”, a reacționat senatorul Varujan Vosganian.
În schimb, președintele României este foarte preocupat de „implementarea corectă a Acordului de retragere, inclusiv a prevederilor Protocolului privind Irlanda/Irlanda de Nord”.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog